selmacım kahverengi yagların eriyoda ondan üşüyorsun merak etme ....yerimseniben özellikle sırt bölgesinde bulunurlar .....arkadaşlar bende bu gün hep lahana yedim inşallah faydası olur yarında yiyecegim ama adetim tam olarak acılmadı acaba neden fazla kg cıkıyorum o yüzden diyetin etkisi olabilirmi birde cok üşüyorum donuyorum resmen
selmacım kahverengi yagların eriyoda ondan üşüyorsun merak etme ....yerimseniben özellikle sırt bölgesinde bulunurlar .....
arkadaşlar bende bu gün hep lahana yedim inşallah faydası olur yarında yiyecegim ama adetim tam olarak acılmadı acaba neden fazla kg cıkıyorum o yüzden diyetin etkisi olabilirmi birde cok üşüyorum donuyorum resmen
selmacım çizelgemi yeniledim umarım kendimide yeniler ve bozmadan düşebilirim istediğim kiloya
arkadaşlar bende bu gün hep lahana yedim inşallah faydası olur yarında yiyecegim ama adetim tam olarak acılmadı acaba neden fazla kg cıkıyorum o yüzden diyetin etkisi olabilirmi birde cok üşüyorum donuyorum resmen
cnm bnce send kansızlık var
ondan üşüyor olabilrsin
elin yağın sürekli buz gibimi
Merhaa arkadaşlar.
Öncelikle hepinize çok teşekkür ediyorum. Hoşbulduk diyorum.
Ben mayısta 28 yaşımı bitireceğim.
Kendimi bildim bileli hiç zayıf olmadım. Genelde kiloluydum. ama artık sıkıldım bu kilolardan. kafamçokkarıştı
Çocuğu olan ve çok genç görünen anneleri görünce daha çok zayıflamak istediğime karar verdim.
İnşallah bende zayıf çıtır bi anne olurum.delikafadulden
Oğlumun yanında annesi gibi değil arkadaşı gibi görünmek istiyorumkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?