Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

yeni arkadaşlar burda biz sadece kilo vermiyor hayatı sevinçlerimizi üzüntülerimizi bizi etkileyen herşeyi paylaşıyoruz
ama asıl amaç tabiki kilo vermek bu nedenle günlük olarak menülerimizi sporumuzu yazıyoruz
bunun yanında her cuma sabah erkenden tartılıp o günkü kilomuzu bildiriyoruz
takımlar birbiriyle tatlı bir rekabet halinde
en çok sen verdin ben verdim muhabbeti işe azcık espri katıyor aslında
ama güzel ve etkili bir mekandasınız
inşallah birlikte kurtuluruz fazlalıklarımızdan

selam kardeş takımın güzelleri izindeyim diye sizi unuttum sanmayın .....şu tahlil işlerini falan atlatayım gelirim gene .

yeni gelen arkadaşlarada selamlar olsun .... tez vakitte tıg gibi olurlar inşallah ....

selmacım kahverengi yagların eriyoda ondan üşüyorsun merak etme ....yerimseniben özellikle sırt bölgesinde bulunurlar .....

huselim amin diyorum...

bugün yediklerimi yazayım hemen sabahkulda kepekli tostumu yedim.öğlen 1 portakal çorba...
akşam salata tavuk haşlaması...gece de heniz içip yemedim ama sütlü nescafe ve diet bisküvi düşünüyorum...
bugün 1 buçuk saat sporumu yaptım..sporumu yapınca huzur kaplıyor her yerimi:)))))

husel inşallah bende cumaya kg cizelgemi degiştiririm seninkini görünce özendim acaba ben o kg inebilirmiyim cok korkuyorum inemessem diye zaten bu son şansım geri kalan ömrümü kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
BEYAZ ŞOVDAKİ HÜSMEN AGA GİBİ GECİRECEM YANIMDA HEP KUZU GEZDİRECEM ACIKIRSAM YERİM DİYE
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

regl döneminde vücudumuz su tuttuğu için fazla çıkıyorsundur.bence bu dönemde tartılma...fazla yemek yemediğimiz için üşüyorsundur..çünkü bende dietle birlikte üşüme var..

selmacım lahana gerçekten çok etkili üşümende adetten olabilir regl döneminde bende çok üşürüm

cnm bnce send kansızlık var
ondan üşüyor olabilrsin
elin yağın sürekli buz gibimi

Merhaa arkadaşlar.
Öncelikle hepinize çok teşekkür ediyorum. Hoşbulduk diyorum.
Ben mayısta 28 yaşımı bitireceğim.
Kendimi bildim bileli hiç zayıf olmadım. Genelde kiloluydum. ama artık sıkıldım bu kilolardan. kafamçokkarıştı
Çocuğu olan ve çok genç görünen anneleri görünce daha çok zayıflamak istediğime karar verdim.
İnşallah bende zayıf çıtır bi anne olurum.delikafadulden
Oğlumun yanında annesi gibi değil arkadaşı gibi görünmek istiyorumkaydirigubbakcemile3

cnm bnce send kansızlık var
ondan üşüyor olabilrsin
elin yağın sürekli buz gibimi

evet azra resmen sanki buzun icindeyim gece sabaha kadar elektirikli battaniiyede yatıyorum degilse üşümekten uyuyamıyorum birde evimiz dogalgazla ısınıyor ama ben hep ufoyuda yakıyorum ısınamıyorum çünki

ne güzel konuştun canım ya bende oğlumun yanında arkadaşı gibi durmayı isterim

inş hepimiz zayıf incecik oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…