Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

exodex benimde ilgimi çekti ne yalan söyleyim
siz hele bir başlayında:))
bu arada melek geçmiş olsun ve dikkat ama çok dikkat etmelisin
allah korusun tansiyon çok ciddi bir sorun
ilacını ihmal etme
arkadaş korkutmak istemem demiş ama bence tam tersi korkmalısın
ki ilacını unutmayasın

ben 2 tane içiyorum canım ancak etkiediyor bana :)) başta bence sende 2 tane al sonradan azaltabilirsin
ben aslında exodexi alaxaktım burda arkadaşlar memnun kalınca elma kromu aldım ama
şimdi arkadaşım exodexden memnun kalınca ondan alacam bidaha içinde üzüm çekirdeği de var metabolizmayı hızlandıryormuş

tombik sen hangi bölümde okuyorsun mersinlimisin?
mersınlıyım canım ama adanada oturuyoruz ve adanada okuyorum matematık bolumunde cukurova unv.

hımm bende 1 tane alıyım dıye dusunmustumm 1 tane etkılı olmaz mı acep:uhm:

mersınlıyım canım ama adanada oturuyoruz ve adanada okuyorum matematık bolumunde cukurova unv.

hımm bende 1 tane alıyım dıye dusunmustumm 1 tane etkılı olmaz mı acep:uhm:

Tombikim elma kromun sitesinde 6 kilodan fazlası olanlar sabah akşam birer adet olmak üzere 2 tane almalı diyordu. İstersen sen de bi incele.

ooooooooooo:teytey:
hemşeriiiiiim bnm
sırnaşık şeyahhh süperrrr bende adanalı sayılırım nasıl olsa bence nerde dogdugun degıl nerde buyudugun onemlıı :1closedeyes:
Tombikim elma kromun sitesinde 6 kilodan fazlası olanlar sabah akşam birer adet olmak üzere 2 tane almalı diyordu. İstersen sen de bi incele.

evet canım oyle dıyor sıtesınde ıcınden cıkan brosurde tavsıyen gunde 1 kez yazıyor bıde ben yavas yavas verıyım ıstıyorum yavas yavas dedıgım ıste 1.5 ayda 7-8 kılo ...bıde tek kutu kullancam 2.cıyı dusunmuyorum ıcındede 48 kapsul var tam 1.5 aylık
oyuzden kararsız kaldım seker

sagol canim herkeze tsk ederim ama herzaman bukadar olmuyor ama doktor bana hergun kulanmami dedi ve normalde iki sene once hergun icmem lazimdi ama ben icmiyorum eyer cok kendimi kuttu hisedersen benim annemde tansiyon var ve o 4 senedir kulaniyor ve simdi cok pisman hergun kulandi icin cunku simdi hapi almadi an elli aya titriyor onun icin ben herkun kulanmakdan yana degilim ama genede herkeze tsk ederim saglimi dusundunuz icin allah razi olsun arkadaslar suan biraz daha iyim pek yemek yemedim sadece corba ictim tazi sebze corbasi cunku midem pek iy degil ama tansiyonum suan iy arkadaslar

selam kızlar.bugün kendimi çok iyi hissettim cünkü SPORA başladım..bugün ilk gün diye 45 dk yaptırdı hocam.ilk üç gün illaki gidilmesi gerekiyormuş.
kızlar ben geçen yıl tam 18 kilo verdim ama ne yazık ki hepsini geri aldım.kendime çok kızıyorum ne kadar aç gözlüyüm ne doymayan midem var...
bugün boş günümdü okula gitmedim o yüzden bol yeşillikli bir kahvaltı yaptım öğle ve akşam çorba içtim aralarda meyve ve diet bisküvi yedim...

selam kızlar.bugün kendimi çok iyi hissettim cünkü SPORA başladım..bugün ilk gün diye 45 dk yaptırdı hocam.ilk üç gün illaki gidilmesi gerekiyormuş.
kızlar ben geçen yıl tam 18 kilo verdim ama ne yazık ki hepsini geri aldım.kendime çok kızıyorum ne kadar aç gözlüyüm ne doymayan midem var...
bugün boş günümdü okula gitmedim o yüzden bol yeşillikli bir kahvaltı yaptım öğle ve akşam çorba içtim aralarda meyve ve diet bisküvi yedim...bol bol suyumda içtim..umarım bu sefer yavaş ve kalıcı olarak kilo veririm..

takım ne kadar kalabalıklaşmışşş kaydirigubbakcemile5
hoş geldiniz meleksu üzgünkız tombikim ilay başak a.s.
sanırım unuttuğum yoktur :uhm:

bugün yoğun bir gündeydim yardımcı aldım
temizlik vardı evde halı koltuk cam kapıı kafamçokkarıştı

gündem yoğunmuş okudum hepinizi
acil şifalar meleksu yaa a.s.

Canım verdiğin 18 kiloyu tekrar neden aldın? Ya da nasıl vermiştin ki geri aldın? Yavaş bile versen bi süre kilonu korumazsan çabucak alırsın bence. Verilen kiloyu korumak kilo vermekten daha zor. Ben de senden çok farklı değilim. doğum sonrası 24 kilo vermiştim. Son zamanlarda tekrar almaya başladım ve şimdi yeniden vermeye çalışıyorum.klava:

geçen yıl bu zamanlarda başlamıştım kilo vermeye.spora yazılmıştım ve dietisyene gitmiştim bi de bir gayem vardı yazın temmuzda düğünüm olacaktı.o azimle verdim. sonra ise tüm yiyemediklerime saldırdım.işten gelince 2-3 saat uyudum ve çok hareketsizdim.sonuç başladığım yerdeyim.neden bçyle yapıyorum anlamış değilim.bir arkadaşım şöyle demişti sen bedenini cezalandırıyorsun.evet ben bunu hep yapıyordum
halbuki yüzüm gerçekten güzel.zayıflayınca gerçekten hoş oluyordum ama bu uzun sürmüyordu.ve çocukta istiyorum artık ve kiloların üstüne olmasın diyorum..

üzüldümmm (

sagol canim arkadaslar ben yatiyorum bugun icin kusura bakmayin fazla yazamadim ama yarin efsana geri donuyor haberiniz olsun :teytey:

hayirli geceler allah emanetsiniz :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…