saol sekerımm benımmallah zihin açıklığı versın başarılar dılıyorum cnm sana....
azcık cevız badem kuru üzüm felan ağzına atsaydın
canım gecmıs olsun onemlı bısey yoktur ınsallahhafta sonu raporunu yazayım bari
cumartesi : kahvaltı 1 dilim ekmek, penir, çay alelacele oldu
öğle: güne gitmiştim, sadece adını bilmiyorum ama patatesi haşlayıp eziyorlar sütne, yoğurt, mayonezi karıştırıp döküyorlar, 1 dilim ondan yedim ama 5 bardak çay içtim
akşam: 1 katmer, 2 dilim baklava ( yuh olsun bana hep hamur işi)
pazar - 1 dilim ekmek , süper bir kahvaltı
öğle: yok *- kızım hastalandı hastanedeydik
akşam: mangal yaptı eşim, 1 dilim ekmek
tatlımm boyum 1.65 de aynaya baktıgımda kocaman bır gobek basen bacaklar yanı hos bır goruntu goremıyorum normal kılom 55 olmalıCADIARZUtombik başarılar canım aslında pekde kilon yok ama boyun mu kısa ki?
slm kizlar 55 daka fitness yaptim 20 daka saunaya girdim sonra bir arkadas tel acti gel yuzmeye gidelim dedi bende tamam dedim hava cok guzel diye disarda yuzdum 30 daka sonra docuhda basim dondu ve arabaya girirkene icimde ne var ne yok cikartim gunes basima vurdu kaliba bugun cok yoruldum sanki dunyanin isinimi gordum ne valla ayaklarimin ustune basamiyorum o derece birazdan uzancam biraz suan canim yemek falan da istemiyor bugun sebze corba icerim :bbo::sm_cool:
balık sevmiyonmu lalube ya yada seviyonda çok yiğecendenmi korkuyon
yarında ben yapayım bağri aklıma getirdin
arkadaslar kusura bakmayin bugun pek yazmadim koltukda uzaniyorum basim cok agriyor bugun biraz abartim sporu ama dinleniyorum tansiyonum cikmis 18.5 bende zaten tansiyon var ama ilacini gunluk kulanmiyorum normalde hergun icimem lazim ama ben haplarlan aram iy degil ama mesburen aldim simdi yoksa daha kuttu olabilirdim arada yazarim bugun beni lutfen huselcum mazur gor canim ve diyer arkadaslar
arkadaslar kusura bakmayin bugun pek yazmadim koltukda uzaniyorum basim cok agriyor bugun biraz abartim sporu ama dinleniyorum tansiyonum cikmis 18.5 bende zaten tansiyon var ama ilacini gunluk kulanmiyorum normalde hergun icimem lazim ama ben haplarlan aram iy degil ama mesburen aldim simdi yoksa daha kuttu olabilirdim arada yazarim bugun beni lutfen huselcum mazur gor canim ve diyer arkadaslar
slmmm kızlarrr bıraz once geldım sınavım pek ıyı gecmedı neysee onumde daha 4 tane daha var ...oncelıkleee su stres sarma ben denedım ama poset daha cok terletıyor hanı cop posetlerı var yaa kocaman onlar ıyı oluyor...bu hafta sınavlar yuzunden spor yapmaya baslarmıyım bılemıyorumm ama bugun arkadasımla elma krom aldım..kullanan var mııı?ası tatlım sen mı kullanıyosun
duruoglucugunun yenı yası mutluluk saglık getırsın canım
teşekkür ederim tombik
ben elma kromu kulanıyorum , ablamız var lili onunda kızı kulanıyor bide asicim kulanıyor ben aşlayalı 6 gün oldu ablamın kızı 3 hafta falan oldu epey kilo verdi ben de son günlere tartılmadım ama ilk günlerde 500 gr kadar vermiştim şimdi nedir durm bilmiyorum
tatlı isteğini kesinlikle kaldırıyor ve susatıyor
benim bir arkadaşım exodex kulanmaya başladı çok memnun oda benim gibi tiriod hastası 3 günde 500 gr verdim bile diyor aynı etkiyi gösteriyormuş susuzluk tatlı isteğini kapama canım hiç bir şey istemiyor diyor bidaha ondan alacam en azından sağlık bakanlığından onaylı ve kesinlikle ilaç değil hemde elma kromunun yarı fiyatına içindede daha fazla hap var :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?