Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ufffff kafamçokkarıştı
ablanda kafamı kaldı husel iki tane hasta var evde biri bir koltukta biri bir koltukta kafamçokkarıştı
oturma odamda yok salondalar kafamçokkarıştı
ecede kapsama alanıma girdi zamanlama yanlış oldu :1no2:
ama isteyen herkes ece vazgeçmediği sürece onu örnek alabilir gerçekten müthiş gidiyor a.s
bu elma kromun başarısı herhalde artık inanmaya başladım a.s
akşam dayanamadı bir parça çikolata attı ağzına midesi bulandı :1shok:
azrayıda bana emanet etmiştin ufff ya bu ara çok yoğunum yardımcı olamıyorum minik kuşlara :çok üzgünüm:

abla fırsartından ıstıfade etMEMEye çalışıyorum......:1ninca:

abla fırsartından ıstıfade etMEMEye çalışıyorum......:1ninca:

başımdaki işlerin üstesinden geleyim dönücem ben sana :jeyyar:
takibindeyimde ha sanmaki yediklerini okumuyom vaktim yokta müdahale edemiyom sorun burda a.s

bu arada kızlar fikri olan varsa ecede suratında koca koca apseli sivilceler oluştu ergenlik çağında ama tek tük çıkardı ilk defa böyle bir olay başımıza geliyo :sm_confused:
acaba diyorum vucuttaki yağ bir yerlerdenmi tepiyo
yoksa çocuk diyete dayanamıyoda ondanmı fırlıyorlar :sm_confused:
ama diyetle ilgili bi sıkıntısı yok kolay yapıyo aklım karıştı fisfisfis

Ok canım nasıl derseniz öyle olsun..hadi ben gelince takımda yer kalmamış olursasengözlerimebaksanab

husleim nasılsın? neler yapıyorsun?

Çitosum önce oğluşunu düşün. O doysun da sen sonra zayıflarsın...

Ben de öyle diyorum azracım..onu bir doyuralım bakalım..

ablam kanı temizleniyordur çocuğun
yağlar felan gidyodur iyice
haftalık maske yapsın kendine hani senin şu ünlü maskelerin vardı onlardan

entresan ya tüm yüzü resmen patladı çocuğun :sm_confused:
dudaklarında bile var akrep :1no2:
benim maskeler işe yaramıki :sm_confused:

entresan ya tüm yüzü resmen patladı çocuğun :sm_confused:
dudaklarında bile var akrep :1no2:
benim maskeler işe yaramıki :sm_confused:

abla sebamedın sabunu al ver eceye
düzenlı kullanımdan sonra faydasını qörecektır emın ol
kız yüzümde sıvılce çıkıyor bu ılaçtan oluyor dıe amanan bırakmasındelikafadulden

sibel ne olsun be canım ya yaşamı sırtlandık eğile büküle taşımaya çalışıyoruz işte
arada tökezlesekte yılmak yok yola devam
sen nasılsın
arda ne yapıyor annesi keyfi iyidir umarım

Huselim arda çok iyi maşallah

Öğretmeni daimi sınıf başkanı olarak ardayı seçmiş. Yılın başından beri tüm öğrenciler sırayla olmuşlardı. Ama daimi olaraka rtık ardayı yapmış. Zira bu işi layıkıyla en iyi yapan ardaymış. Bizimkinde havaları görme:)

Bilgisayar derisnde de öğretmen yardımcısı. Öğretmen dersi anlatıyormuş. Pratik yaparlarken yapamayan olursa arda gidip anlatıyormuş.

Ama test sınavları pek iyi değil. 66-68-75 gibi alıyor. Soruyu çözmeden şıklardan birini atıyormuş Şimdi test kitabı ısmarladım. azıcık test çalıştıracağım. matemetik iyi de diğerlerini de çalıştırayım. normal sınavlardan 85-92 felan aldı ama testler kötü. Bir de ingilizcemiz biraz kıt. son yazılıdan 66 almış hemen ingilizce laptop çıktı (çocukalr için) çalışmaya başladık.

okulun basket takımına girdi, küçük grupta. 15 günde bir çalışıyorlar. haftasonu da özel basket okuluna gidiyor. tüm zamanımız onla geçiyor.

senin prenses nasıl?

selam kızlar
asicim takımdan çıkma kararını üzülerek okudum canım ama seni çok iyi anlıyorum insanın hayatında düzen olmayınca bir işe konsantre olamıyor neyazıkkı ama inşallah alman dan geri dönersin
ben bugün çok abartım çok reglimden dolayı sanırım canım acayip tatlı istiyor şeytan dürtüyor sürekli ne yapayım bilemedima ama canım çok fena irmik helvası ıstıyor ( oda çok kalorili neyapacmı şaşırdım
çitosum bebişin herşeyden önemli diet işi sonrada olur takma sen ben alkolsüz bira almıştım malt birası hem içimi çok güzel hemde sütü inanılmaz artırıyor birazda kilo yapıyor yanlız dikkat :))
ablacım
lili ablacım ecenin başarılı bir şekilde dietine devam etmesine sevindim inşallah böğle deva eder çünkü sonradan aynı bizlerdeki gibi diet uzadıkca sıkılaya başlayabilir .ecedeki sivilciler bence toksinlerden kaynaklanıyordur papatya ile yüzünü yıkarsa çok faydasını görecektir emin ol.
krom kulanan arkadaşlar gerçekten faydasını gördünüzmü
atıştırmaları önlüyormu benim akşamları canım sürekli bişeyler istiyor da çare arıyorum
bugün derya baykalı seğrederke
reklemlarda ender saraç bir ilacın reklamını yapıyordu FORMULA 7 diye bir ilaç

kızlar merhebaaaa :içelim:
bugün neler yedim
sabah çok az ekmek peynir iki zeytin
öğleyin yok
akşam acayip balık yedim bol salata yarım kase çorbaa yerimseniben

ece ne yemişş kaydirigubbakcemile3
sabah iki üç kraker biraz kalın olanlardan bir bardak çay
öğleyin
çubuk tuzlu simit yemiş üç adet yanında liht cola
öğleden sonra doğum günü vardı enyakın arkadaşının iki çatal doğumgünü pastası liht cola 4 adet cipsi
akşam iki hamsi
yarımkase çorba tarhanaydı
yağsız tavuksote yarım tabak ve biraz yağsız salata

işin ilginç tarafı yemeğini bitiremedi çok doydum diyerek sofradan kalktı :1rolleyes:

b,rde kivi kivi yi günlük yiyor yazmayı hep unutuyorum a.s

durucum sanırım elma krom iştahı kapatıyor atıştırmayıda kesiyor ecede bariz belirtileri var :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…