• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ne güzel hemen hemen herkes ugramis pazar olmasina ragmen
Dilekcim bende ayni dertten muzdaribim bizi ilgilendirmemesi gerekn sebeblerden aile icinde huzursuzluk olabiliyo ve buna sebeb olan gayet rahatken olan bize oluyo..takma güzelim..sana diyorum ama ben okadar takmisim ki bu sabah farkettem bacagimin bir kisminda duyu kaybi olusmus uyusuk gibi bana böyle olur ne zaman cok bunalsam vucudum tepi verir..üstelik insan stresliyken kortizon salgiliyor buda kilo vermesini engelliyor..yaklasik bir haftadir düzenim altüst oldu..
Aysecim sakin deldirme kikirdagini kulaktaki merkezler önemli üstelik kikirdak ilhitabi diyede bisey var..
gülsencim moralini yüksek tut,insan ancak yüksek moralle kilo veriyor..olur arada yukari asagi oynamalar..
Deryacim bende sacimi boyamak istiyorm beyazlarim artti resmen ama emzirdigimden yapamiyorum..

Dilekcim bende ayni dertten muzdaribim bizi ilgilendirmemesi gerekn sebeblerden aile icinde huzursuzluk olabiliyo ve buna sebeb olan gayet rahatken olan bize oluyo..takma güzelim..sana diyorum ama ben okadar takmisim ki bu sabah farkettem bacagimin bir kisminda duyu kaybi olusmus uyusuk gibi bana böyle olur ne zaman cok bunalsam vucudum tepi verir..üstelik insan stresliyken kortizon salgiliyor buda kilo vermesini engelliyor..yaklasik bir haftadir düzenim altüst oldu..
Aysecim sakin deldirme kikirdagini kulaktaki merkezler önemli üstelik kikirdak ilhitabi diyede bisey var..
gülsencim moralini yüksek tut,insan ancak yüksek moralle kilo veriyor..olur arada yukari asagi oynamalar..
Deryacim bende sacimi boyamak istiyorm beyazlarim artti resmen ama emzirdigimden yapamiyorum..

evet araştırdım vazgeçtim yasemincim.sacını boyabilirsin bişey olmaz cnm.

evet araştırdım vazgeçtim yasemincim.sacını boyabilirsin bişey olmaz cnm.
ben bu konularda biraz titizim ögrenciyken pediatri kitabinda kremli sampuanlardaki krem bile anne karnindaki bebege olumsuz etkiler yapabiliyor diye okumustum..yiyecek olsun kozmetik olsun organik kullanmaya calisiyorum

dün menümüde kaçamağımıda yazdım cnm :) inşallah regl öncesi şişliktir yoksa çok üzülürüm :59:
bendede ödem var dogum sonrasi regl olmadim cok zamanda gecmedi ama sanirim bugün yarin olurum..tatlilar ucusuyo gözlerimin önünde..

hizma yazmistin galiba aysecim bende öyle seylere merakliydim özellikle halhala ama benim esim nedense cok karsi.isin garibi özellikle halhala gicik oluyo,diyorum sen yokken takayim ona bile deli oluyo:37:
ben de çok seviyorum halhalı benimkide izin vermiyor ona:1:belki yazın ikna ederim:1:hızmamı da çok seviyorum bayılıyorum iyiki deldirmişim çok güzel duruyor

bendede ödem var dogum sonrasi regl olmadim cok zamanda gecmedi ama sanirim bugün yarin olurum..tatlilar ucusuyo gözlerimin önünde..
regl olunca çok çabuk vermeye başlayacaksın cnm. ben doğumdan sonra bir etek almıştım 1 hafta sonra regl oldum etek belimden düşmeye başladı:52:şok olmuştum

kızlar hava çok kötü burda feci yağmur var bahar gelmedi hiç burda yaz birden geliyormuş:59:

ben de çok seviyorum halhalı benimkide izin vermiyor ona:1:belki yazın ikna ederim:1:hızmamı da çok seviyorum bayılıyorum iyiki deldirmişim çok güzel duruyor
gerçekten hızma çok yakışmış sana..bende seviyorum ama burnum çok büyük o yüzden asla takamam..şans işte kocam halhalada bişey demez ama maalesef bileklerimde çok kalın :( :52: acilen zayıflamam lazım....
regl olunca çok çabuk vermeye başlayacaksın cnm. ben doğumdan sonra bir etek almıştım 1 hafta sonra regl oldum etek belimden düşmeye başladı:52:şok olmuştum

kızlar hava çok kötü burda feci yağmur var bahar gelmedi hiç burda yaz birden geliyormuş:59:
bugün istanbul dada hava kapalı..bu bahar çok ilginç geçti :31:
gülşencim hem brownini etkisi hem reglnin ama kaçamk yapmazsan cuma kadar reg olsan bile - ye düşersin sen tatlım:16:

uruzum gelmiş hoşgelmiş:71:

regli pazar gününe bekliyorum ..cumaya sabit olsam kar benim için :53:

gerçekten hızma çok yakışmış sana..bende seviyorum ama burnum çok büyük o yüzden asla takamam..şans işte kocam halhalada bişey demez ama maalesef bileklerimde çok kalın :( :52: acilen zayıflamam lazım....

bugün istanbul dada hava kapalı..bu bahar çok ilginç geçti :31:

regli pazar gününe bekliyorum ..cumaya sabit olsam kar benim için :53:

zayıflayınca takarsın halhalı gülşencim.demekki havalar her yerde aynı.
gülşencim hiç bozma moralini cuma kadar düşeceksin gör bak:16:

zayıflayınca takarsın halhalı gülşencim.demekki havalar her yerde aynı.
gülşencim hiç bozma moralini cuma kadar düşeceksin gör bak:16:

denize gidersem takarım bende halhalı karışacak bi kocam bile yok babamda sesini çıkaramaz takılarıma

kulak kıkırdağımı deldirmeyi düşünüyordum yorumları okunca turstım vazgeçtim sanırım:59:benim tenim hassas zaten hızmamda çok çektim çok yara oldu 3 sene olacak nerdeyse tam anlamıyla yeni düzen oturdu.ne vardı yara olmasaydı çok güzel duruyo küpe kıkırdakta offf:59:

zaten vazgecmis bencede en iyisi bu canim:16:

sabah sabah moralim çok bozuldu yaa :((
tartıda + çıktım..oysaki 2 gündür akşam yemeği yemiyorum açım resmen...regl olmama daha 1 hafta var inşallah ondandır diyorum yaa ne dersiniz ??

kesin ondandir canim 1 hafta öncesi ve sonrasi malesef tarti + gösterir sykma canini:16:

allah korusun ya bende kizimin kulagini deldirmek istiyorum vazmi gecsem ne
bende hic yok bi eksikte yok valla:1:

gecmis olsun canim madem huyunu biliyorsun ne diye takiyorsun kafana tatlim gerci demesi kolay biliyorum bende 6 sene cektim bazilarindan halen yüzlerini görmeye tahammülüm yok ama yapacak biseyde yok ben üzülecegime onlar üzülsün deyip geciyorum bazen ama insan bazende yapamiyor iste:16:

uruzum gelmiş hoşgelmiş:71:

Teşekkür ederim Ayşecim, hoşbuldum :69:

Ben de halhalı çok beğeniyorum, özellikle ince bilekli olan hanımlara da çok yakıştığını düşünüyorum :)

kulak kıkırdağımı deldirmeyi düşünüyordum yorumları okunca turstım vazgeçtim sanırım:59:benim tenim hassas zaten hızmamda çok çektim çok yara oldu 3 sene olacak nerdeyse tam anlamıyla yeni düzen oturdu.ne vardı yara olmasaydı çok güzel duruyo küpe kıkırdakta offf:59:

Ayşecim ben bu hatayı yaptım, sakın ola ki kulak kıkırdağını deldirme canım çünkü kulak memesine benzemiyor kıkırdak, hemen mikrop kapabilir.

Ben deldirdikten sonra çok acı çektim, yara oldu ve uzunca bir süre kapanmadı. Acısı da öyle kulak memesindeki gibi az olmuyor, sızım sızım sızlıyor. :5:

Batuhancım kilo cetvelinde çok güzel değişiklikler görüyorum, senin adına çok seviniyorum :66:

Ben de 3 gündür sadece yediklerime biraz dikkat ederek ve bol bol hareket ederek 1 kilo verdim :)

Sizlerin kilo verdiğini görünce tekrar kilo verebileceğime dair inancım artıyor :69:

uruzum hoşgeldin hep beraber zayıflıcaz:52::32:

İnşallah canım, yavaş yavaş da olsa zayıflicaz :69:

uruzum kapandı mı şimdi takmıyor musun.sonradan bile yara olabiliyormuş ,benim tenim çok hassas imiyasyon bişey takamam hemen yara olur.vazgeçtim ama çokta beğeniyorum hoş duruyor.

Ayşecim çok zor oldu ama nihayet kapandı. Daha sonra bir sorun yaşamadım ben ama kapanana kadar çok çektirdi bana, sürekli sulanıyor ve çoğu zaman da zonkluyordu :53:

Back