günaydin kizlar gecmisi okudum herkese ayri ayri yazayim dedim ama oglusum uyandi.kuzularim ac günaydinla yetinmek zorndayim görüsürüzzzzz
günaydın kızlarr güzel pazarlar
yaşananları.. içim daralıyorya sizinde canınızı sıkıyorum dimi neyse kapatalım konuyu burda sadece diyet tecrübelerimizi konuşalım dimi
Oğlum da az önce uyudu..:8 bir yandan size yazarken bir yandan da ona ninni söylüyorum...:))
babanesi bir gelse diye dört gözle kaynanasını bekleyen kaç kişi var acaba? 1 aydır antalyada yazlıktalar ve ben 1 aydır oğlumu kimseye bırakamıyorum çünkü sadece babanesinde duruyor ve artık çok bunaldım çocuksuz bir yerlere gidesim var..son 1 hafta kaldı!
Hani yazmışsınız ya kayınvalideye gitmek tehlikeli diye benim içinse tam tersi genelde aç dönüyorum :))
benim kayınvalidem mutfak konusunda çok beceriksizdir ve yıllarca çalışmış zaten çok birşey bilmez ben ona gösteriyorum o da gülüyor gelin kaynanaya öğretiyor diye..
zaten ailece porsiyonları çok az ufacık tabaklarda yemek yiyip doyabiliyorlar o yüzden onlara gidince ya ekmekle doyuyorum yada aç geliyorum eve..(2 tabağı istemeye utanıyorum:78:) tabi eskiden böyleydi şimdi işime gelecek..
olurmu tatlım ya biz dertleşmek içinde burdayızyaşananları.. içim daralıyorya sizinde canınızı sıkıyorum dimi neyse kapatalım konuyu burda sadece diyet tecrübelerimizi konuşalım dimi
İyi geceler/sabahlar arkadaşlar. 9. gruba katılmayı düşünüyorum 1 haftalık çaylağım henüz. Kardeş gözlemciniz olarak başarılar dilemek istedim. Azminizi kaybetmeyin, öpüldünüz...
günaydııınnnnnnolmuyor olmuyor unutamıyorum offf nolcak benim halim ya
güzel hafta sonları dilerim
yaşananları.. içim daralıyorya sizinde canınızı sıkıyorum dimi neyse kapatalım konuyu burda sadece diyet tecrübelerimizi konuşalım dimi
ah ah aklıma öyle bişey getirdinki deryacım babamın teyzesi var ve pis huyları var ve bende ona çekmişim üzülerek belirtmek gerekirsetemiizlik konusunda ona çekmişim hadi o iyi yönde çekmişim ama yemek işte pis huylarından biri çok zor yemek beğeniriz ve neredeyse kimsenin yaptığını yiyemeyiz midem azıma geliyor ve bu hep böyle oluyor diyorum kaynanam olsa ne derim ben ona mesela böreek bile yiyemem kimseden istediğim gibi olmuyor nadir beğeniyoruz ikimizde aramızda 55 yaş olmasına rağmen huy işte baba tarafıma çekmişim
ay cok tesekkür ederiz sende insalah tez zamanda kavusursun hedef kilona
o nebicim laf öyle canim burda cok dertlerimizi paylasiyoruz
bu olacak tabiki sonucta biz bir takim haricinde güzel dostluklar kurduk birbirimize anlatacagiz tabiki
ama sana takma kafana desekte sen takacaksin biliyorum o yüzden en iyisi dedigin gibi al karsina konus sen üzülecegine bosver o kisi üzülsün canim
ayyyy keske bendede öyle huy olsu hatta kendi yaptigimi bile begenmesemde hic bisey yemesem
sabah sabah moralim çok bozuldu yaa(
tartıda + çıktım..oysaki 2 gündür akşam yemeği yemiyorum açım resmen...regl olmama daha 1 hafta var inşallah ondandır diyorum yaa ne dersiniz ??
gülşencim sen dün menünü yazmış mıydın cnm.kaçamak yaptıysan ondan olabilir.regl yaklaşmış ondan da olabilir cnmsabah sabah moralim çok bozuldu yaa(
tartıda + çıktım..oysaki 2 gündür akşam yemeği yemiyorum açım resmen...regl olmama daha 1 hafta var inşallah ondandır diyorum yaa ne dersiniz ??
gülşencim sen dün menünü yazmış mıydın cnm.kaçamak yaptıysan ondan olabilir.regl yaklaşmış ondan da olabilir cnm
kaçamak hakkı olmayanlar
ayseceylin
batuhanım
papatya89
nuvanda
elif190
handerya
gerbera
gülşenbaşak
listedekiler bir kez daha kaçamk yaparsa ceza gelecek yeni kaçamak yapanlar oldukça liste güncellnecektir
2.kez kaçamak yapıp ceza alanlar
gerbara
papatya89
Allah korusun ya vazgeçtim ben
Allah korusun ya vazgeçtim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?