Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Herkeslerden cook özür dilerim.. malesef yogun hayat tempom yüzünden buraya yetisemiyorum kizlar.. internete gelemiyorum kac gündür yogunlugum bitene kadar listeden cikmaya karar verdim.. özellikle hafta sonlari daha yogun oluyorum..böyle bir görünüp bir kaybolmak canimi sikmaya basladi.. Insallah zaman olarak hazir oldugumda takima geri dönecegim.. üzgünüm Hepinizi cok sevdigimi unutmayin he mi.. insallah ben takima geri dönene kadar cok güzel kilo vermis olursunuz hepiniz...

Yasemin ablam yok haberim olmadi kahvaltidan.. aysegül varmis derken hangi aysegül bu ? Ayla ile en son Zehranin mezuniyet töreninde görüsebildim.. malesef kizlarla görüsemiyorum ne zamandir.. ben yalniz kaliyorum. Nilüfer ve hatice türkiyeye gittikten sonra baskalariyla kalmak istemedim.. sanirim biraz da yalnizliga alistim :44:

Aaa unutmadan parmagimi merak edenlere de son durumunu bildireyim Doktora gittim. Ince demir bir cubugun ucunu atesle isitip tirnagimda delik acti ( cok fena agridi ,parmagimi uyusturmadi pis doktor :95: ) tirnagima toplanan kani iyice cikarip yara bandi sardi. 2 gün böyle kalsin hijyenik tut dedi.. acidi filan ama cok sükür yarim saat sonra parmagimi rahat hareket ettirebildim. aradan 2 saat gecti hic aci hissetmedim parmagimda . Hatta bugün yarabandini cikarip attim ,tirnagimin rengi bile neredeyse eski rengine gelmis kücük bir delik var sadece meger tirnagima toplanan kan basinc yapip agri yapiyormus parmagimda.. aklinizda bulunsun böyle durumlarda mutlaka doktora gidilmeli cok sükür tirnagim kurtarildi o cirkin görüntüden ve agridan

içim tuhaf oldu okurken nasıl dayndın cnm ya niye uyuşturmamışki
listenden çıkma konusunda sen bilirsin cnm yoğunluğun biter bitmez buradasın ona göre canımsensiz olmaz fırsat buldukça uğra tamam mı

kafani topla ve islerinin yogunlugu gecince hemen dön canim bizde seni cok özlüyoruz valla
ayrica gecmis olsun tekrardan doktora gitmene sevindim böyle durumlarda genelde gitmiyorlar doktora ve simsiyah oluyor sonradan tirnak canim

yasemin biran önce hazır olmanı temenni ediyorum canım tırnağın içinde iyiki gitmişsin doktora geçmiş olsun

tmm cnm.sıkma canını karışanıda dikkate almayın cnm.

ahanda onlara böyle yap

cnm sende kimsenin seni üzmesine izin verme...böyle gereksiz işler yapan insanlar hepimizin çevresinde var maalesef..

süpersiniz bu hizla devam insallah

kiz bosver ne sykiyon tatli canini salla gitsin

sağolun kızlar ama tartışmayı seven biri değilim böyle durumlarda genelde sessiz kalıyorum bu da insanların tepeme çıkması anlamına geliyor ve bundan gerçekten çok sıkıldım offffffff

tekrar geçmiş olsun canım en kısa zamanda seni burda görmek istiyorum! eski etrayı özledim..

içim tuhaf oldu okurken nasıl dayndın cnm ya niye uyuşturmamışki
listenden çıkma konusunda sen bilirsin cnm yoğunluğun biter bitmez buradasın ona göre canımsensiz olmaz fırsat buldukça uğra tamam mı

kafani topla ve islerinin yogunlugu gecince hemen dön canim bizde seni cok özlüyoruz valla
ayrica gecmis olsun tekrardan doktora gitmene sevindim böyle durumlarda genelde gitmiyorlar doktora ve simsiyah oluyor sonradan tirnak canim

yasemin biran önce hazır olmanı temenni ediyorum canım tırnağın içinde iyiki gitmişsin doktora geçmiş olsun

Cok tesekkür ederim canim arkadaslarim.. insallah en kisa zamanda yaniniza bol moralli ,keyifli ,diyete hazir sekilde dönecegim.. arada gelip durum yoklamasi yaparim tabi

aysecigim parmagimi uyusturmadi doktor bilmiyorum..acimayacak dedi. etine dokunmaz sadece tirnaginda olacak bu islem dedi. ilk önce yapti gercekten birsey hissetmedim rahatladim sonra tekrar isitti batirdi demiri . bu kez firladim sedyeden gecti gecti simdi rahatlar parmagin dedi.. anlik feci bir aciydi ama sükür sonra hemen rahatladi parmagim. Yine de Allah kimsenin basina vermesin :44:

o moralle açık hava düğüne gittim iyi geldi sanki ama çoook yorgunum..
bugün hiç istediğim gibi bir menü olmadı ya çok az yedim o yüzden hala açım

[1] Hurma 2 ADET 30
[2] yesil cay 1 adet 0
[3] Ekmek 1 DİLİM 65
[4] Domates 1 ADET 14
[5] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[6] Kayısı 2 ADET(10 GR.) 16
[7] Zeytinyağlı Ispanak 0.25 PORSİYON 53
[8] Beyaz Peynir (yağlı) 1 DİLİM 122
[9] Haşlanmış Tavuk 0.50 PORSİYON 129.5
[10] Su Böreği (peynirli) 0.15 PORSİYON 135
[11] Pirinç Pilavı 0.50 PORSİYON 163
[12] tamek şeftali 1 100 ml 53

Toplam : 791.5 kal.

1 saat callan

evet cok az olmus canim ama yarina telafi edersin

hmm su böreğihmm pilav
senin kaçamak hakkıda bitti dileğim...

moralin düzeldi mi kuzum biraz daha

evet cok az olmus canim ama yarina telafi edersin

saol canım inşallah yarın mutlu olucam ve güzel bi menüyle burda olucam

mesaj sayıları :)

ayşeceylin :43

gerbera1987 :14

gülşenbaşak :14

lamamma :12

elif190 :9

batuhanım :8

nuvanda :8

handerya :5

scapula :2

papatya89 :1

xetrax :1

eline sağlık canım bugün evde değildim canım düğündeydim anca bitti yeni geldim belki yarında evde olmayabilirim çünkü gezip kafamı dağıtmak istiyorum

moralimi bozan kişiyi p.tesi karşıma alıp konuşmayı düşünüyorum offff kimseyi üzmek istemiyorum o yüzden hep kendim üzülüyorum :78:

insallah faydasi olur canim

mesaj sayıları :)

ayşeceylin :43

gerbera1987 :14

gülşenbaşak :14

lamamma :12

elif190 :9

batuhanım :8

nuvanda :8

handerya :5

scapula :2

papatya89 :1

xetrax :1

elline emegine saglik

moralimi bozan kişiyi p.tesi karşıma alıp konuşmayı düşünüyorum offff kimseyi üzmek istemiyorum o yüzden hep kendim üzülüyorum :78:
bence de en güzeli konuşmak cnm rahatlarsın

gülşenim ellerine sağlık cnm..dileğim geldi 5 msjı doldurdu bile.yasemine gün içinde gördüm okudu gitti yazmaya fırsatı olmadı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…