hemen menümü yazayimda
sabah
kalkinca balli ilik su
2 dilim ekmek
1kk keci peyniri
domates
salatalik
1 ck marmelat
ara
2 kasik az sekerli sütlac kahve
ögle
1 kase yogurt corbasi
ara:1 adet tam tahilli kraker
1cb visne kompostosu
1adet elma
aksam:4 köfte
1 tabak makarna
salata
ara:kücük bi kase sütlac
bitki cayi
bizim evde tv yok netten seyrediyoz kizimin kayysu esimin spor stadyumu zor geldim walla..
birazdan reklam biter mac özetleri bitmedi
burda yani ankarada cumartesi günü kapalıydı ama bugün gündüz güzeldi. hemen attık kendimizi pikniğe zaten. ama akşam yağmur yağıyordu biz piknikten ayrılırken.cezalisin kaptan
saka bi yana hafta sonlari böyle malesef hava düzeldi türkiyede artik sizi tutabilene ask olsun
bizim burasi bozdu iki gündür
iyi geceler hanımlar:79:
haftasonları katılımım düşüyor. genelde dışarıda oluyoruz. oğluşu gezdirmek iyi oluyor.
sizler neler yaptınız bakalım?
haydi bakalim yaris baslasin :))))))))
cezalisin kaptan
saka bi yana hafta sonlari böyle malesef hava düzeldi türkiyede artik sizi tutabilene ask olsun
bizim burasi bozdu iki gündür
sütlac kahve ne canim aff buyur :)))
ayrica bu erkeklerin maclari bitmiyor zaten birde persembe kurtlar vadisini saymiyorum bile :)))
burda yani ankarada cumartesi günü kapalıydı ama bugün gündüz güzeldi. hemen attık kendimizi pikniğe zaten. ama akşam yağmur yağıyordu biz piknikten ayrılırken.
iyi geceler rabia.. bugün dolmabahçe sarayındaydım öldüm bittim sabahtan akşama kadar yürüdüm düşün halimi ama değerdi
bunun haricinde 2 gündür çoooook abarttım abur cubur çok yedim :2: ama yarın diyete devam hala kendime güveniyorum
ama yarın başlasın tamam mı
offf bende çok sıkıldım ya zaten fb 6-0 yendi bi gs lı olarak çok sinirlendim :90:
rabiaım,dilekcim ne güzel eğlenmişsiniz hıhbenimde yarın koçişim evde bende yarın gezeceğim hıhh
yarın gezmek güzelde yemeğide dışarada yeriz
kızlar fikir verin çorba salata 1 tane lahmacun nasıl olur şimdiden menümü belirleyeyim.
reyhancım yarın menüm büyük ihtamlle 2 ana öğün olacak sadece ama ben meyve falan ara öğün yapmaya çalışacağım metebolizmayı yavaşalatmamak lazım.ya 1 lahmacun yada ızgara köfte yerim artık.mümkün olduğunca diyetin dışına çıkmayacağım
yok yok çıkmam tak dedi artık 50li sayları görmem lazım reyhancım hazır iştahımda azalmışkenvalla cikilmasa iyi oluyor yoksa bütün gün sucluluk hissediyo
ben burda kalayim..kendimi tanitayim..
32 yasindayim
biri 3 yasinda kiz biri 1.5 aylik erkek 2 yavrum var..aile hekimiyim.suan dogum iznindeyim..
ilk defa bu kadar kilo aldim bünyem almaya müsait..
en son 84.5dum yarin sabah tartida ne gösterecek bakalim..80nin altina inmekilk hedefim
günaydın kızlar
dün kaptanım ve edacım uğramamışlar haftasonu gezmesi yordu herhalde
rabiaım,dilekcim ne güzel eğlenmişsiniz hıhbenimde yarın koçişim evde bende yarın gezeceğim hıhh
yarın gezmek güzelde yemeğide dışarada yeriz
kızlar fikir verin çorba salata 1 tane lahmacun nasıl olur şimdiden menümü belirleyeyim.
tamamdir canim yarin spora basliyorum zaten planimda vardi ama senle yarismak daha güzel olacak
ay canim kocis geliyor demek disarda yersen 1 tane lahmacun uygundur aslinda
günaydıııııııııııın
kızlar geçmişi okuyamadm şuan yarın okucm inşallah... çeviriyle başım dertte. yetiştirmem gerekiyordu yarına... menümü hiiç sormayın korkunç..yarın görüşürüz..
Kızlarrr günaydın hepimizin günü ve haftası güzel geçsin inşallah.
Haftasonu uğrayamadım biraz yoğunluk biraz miskinlik affınıza sığınıyorum
diyetim genel anlamda iyi geçti ama dün 1 adet mini magnum yedimmaalesef az su içtim
ve call videosunu hala indirip başlayamadım
Amaaaa sizleri çok özledimmm
yasemincim hoşgeldin aramızaaaa buradan çok keyif alacaksın emin ol amaaa küçük bir uyarı bağımlılım yapıyor
ayşecim haftasonları pek girmiyorum daha doğrusu giremiyorum ev bir yandan eş biryandan ilgi istiyor
sıkma canını inşallah yetiştirirsin canımbende haftasonu fena yedim
bizde seni özledik edacımamannn 1 tane magnumdan ne olur ya daha yaz yeni geldi bakalım yaz boyu ne yapıcaz
slm kızlar 1 saate kadar çıkarız gezmeye
dilekcim maşallah çok güzelsin cnm.fotoğraf profosyonel çekim gibi çok güzel kim çekti çok beğendim
:)))okadar hizli yazarsam..bir yandanda bebegim mizlaniyordu...kendime diye az sekerli sütlac yaptim esimle kizim götürdü walla..esim diyoki sanki sekeri az olmus..diete basladim dememistim sonra söyledim erken degilmi acele etme dedi kendisi 70 kilo düsünün halimisütlac kahve ne canim aff buyur :)))
ayrica bu erkeklerin maclari bitmiyor zaten birde persembe kurtlar vadisini saymiyorum bile :)))
kolay gelsin canim..yanina bol icecek al..kızlar geçmişi okuyamadm şuan yarın okucm inşallah... çeviriyle başım dertte. yetiştirmem gerekiyordu yarına... menümü hiiç sormayın korkunç..yarın görüşürüz..
yasemincim hoşgeldin aramızaaaa buradan çok keyif alacaksın emin ol amaaa küçük bir uyarı bağımlılım yapıyorhosbuldum canim
günaydinnnnnnnnnngünaydıııııııııııın
gecen haftalarin birinde hergün en az 1 tane büyük magnum yedim ben..iste o hatalari yapmayim diye burdayim..haklısın canım ne yapıcaz bilinmez ben çok seviyorum dondurmayı bu senede magnum beni al beni ye diye bağırıyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?