Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

sütlac kahve ne canim aff buyur :)))
ayrica bu erkeklerin maclari bitmiyor zaten birde persembe kurtlar vadisini saymiyorum bile :)))

cezalisin kaptan
saka bi yana hafta sonlari böyle malesef hava düzeldi türkiyede artik sizi tutabilene ask olsun
bizim burasi bozdu iki gündür
burda yani ankarada cumartesi günü kapalıydı ama bugün gündüz güzeldi. hemen attık kendimizi pikniğe zaten. ama akşam yağmur yağıyordu biz piknikten ayrılırken.

iyi geceler hanımlar:79:
haftasonları katılımım düşüyor. genelde dışarıda oluyoruz. oğluşu gezdirmek iyi oluyor.
sizler neler yaptınız bakalım?

iyi geceler rabia.. bugün dolmabahçe sarayındaydım öldüm bittim sabahtan akşama kadar yürüdüm düşün halimi ama değerdi
bunun haricinde 2 gündür çoooook abarttım abur cubur çok yedim :2: ama yarın diyete devam hala kendime güveniyorum

haydi bakalim yaris baslasin :))))))))

cezalisin kaptan
saka bi yana hafta sonlari böyle malesef hava düzeldi türkiyede artik sizi tutabilene ask olsun
bizim burasi bozdu iki gündür

ama yarın başlasın tamam mı

ayrica bu erkeklerin maclari bitmiyor zaten birde persembe kurtlar vadisini saymiyorum bile :)))

offf bende çok sıkıldım ya zaten fb 6-0 yendi bi gs lı olarak çok sinirlendim :90:

rabiaım,dilekcim ne güzel eğlenmişsiniz hıhbenimde yarın koçişim evde bende yarın gezeceğim hıhh
yarın gezmek güzelde yemeğide dışarada yeriz
kızlar fikir verin çorba salata 1 tane lahmacun nasıl olur şimdiden menümü belirleyeyim.

burda yani ankarada cumartesi günü kapalıydı ama bugün gündüz güzeldi. hemen attık kendimizi pikniğe zaten. ama akşam yağmur yağıyordu biz piknikten ayrılırken.

ohhh güzel gecmis günün valla bende evde pinekledim buralara sahip ciktik aysemle :)))
kacmasin takim biyere diye :))

tamamdir canim yarin spora basliyorum zaten planimda vardi ama senle yarismak daha güzel olacak

ay canim kocis geliyor demek disarda yersen 1 tane lahmacun uygundur aslinda

reyhancım yarın menüm büyük ihtamlle 2 ana öğün olacak sadece ama ben meyve falan ara öğün yapmaya çalışacağım metebolizmayı yavaşalatmamak lazım.ya 1 lahmacun yada ızgara köfte yerim artık.mümkün olduğunca diyetin dışına çıkmayacağım

valla cikilmasa iyi oluyor yoksa bütün gün sucluluk hissediyo

Kızlarrr günaydın hepimizin günü ve haftası güzel geçsin inşallah.
Haftasonu uğrayamadım biraz yoğunluk biraz miskinlik affınıza sığınıyorum
diyetim genel anlamda iyi geçti ama dün 1 adet mini magnum yedim maalesef az su içtim
ve call videosunu hala indirip başlayamadım
Amaaaa sizleri çok özledimmm

yasemincim hoşgeldin aramızaaaa buradan çok keyif alacaksın emin ol amaaa küçük bir uyarı bağımlılım yapıyor

günaydın kızlar
dün kaptanım ve edacım uğramamışlar haftasonu gezmesi yordu herhalde

ayşecim haftasonları pek girmiyorum daha doğrusu giremiyorum ev bir yandan eş biryandan ilgi istiyor

ayyy canımmmm sende biz temizlik yaparken geziceksin ne güzel öyle düşünme

tamamdir canim yarin spora basliyorum zaten planimda vardi ama senle yarismak daha güzel olacak

ay canim kocis geliyor demek disarda yersen 1 tane lahmacun uygundur aslinda

ya ne güzel sözler bunlar saol canım asıl seninle yarışmak harika bişey

günaydıııııııııııın

günaydınnnnnnnnnnn nasılsın canım?

kızlar geçmişi okuyamadm şuan yarın okucm inşallah... çeviriyle başım dertte. yetiştirmem gerekiyordu yarına... menümü hiiç sormayın korkunç.. yarın görüşürüz..

sıkma canını inşallah yetiştirirsin canım bende haftasonu fena yedim

bizde seni özledik edacım amannn 1 tane magnumdan ne olur ya daha yaz yeni geldi bakalım yaz boyu ne yapıcaz

sıkma canını inşallah yetiştirirsin canım bende haftasonu fena yedim
bizde seni özledik edacım amannn 1 tane magnumdan ne olur ya daha yaz yeni geldi bakalım yaz boyu ne yapıcaz

haklısın canım ne yapıcaz bilinmez ben çok seviyorum dondurmayı bu senede magnum beni al beni ye diye bağırıyor sanki

:)))okadar hizli yazarsam..bir yandanda bebegim mizlaniyordu...kendime diye az sekerli sütlac yaptim esimle kizim götürdü walla..esim diyoki sanki sekeri az olmus..diete basladim dememistim sonra söyledim erken degilmi acele etme dedi kendisi 70 kilo düsünün halimisabah önüme aldigim 1 dilim ekmegi görmüs caktirmadan yenisini ekliyo ne olur ye diye..hayret bisey ya..
kızlar geçmişi okuyamadm şuan yarın okucm inşallah... çeviriyle başım dertte. yetiştirmem gerekiyordu yarına... menümü hiiç sormayın korkunç.. yarın görüşürüz..
kolay gelsin canim..yanina bol icecek al..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…