Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

aaaa kerevize bayılırım

ismim derya

canım calti için çok sıkıcı diyorlar ben hiç denemedim ama forumda bir arkadaş yapmıştı fazla kilo vermemesine rağmen baya incelmişti inanamamıştım yani o derece

reyhan kolay gelsin canım ohhh hem evin temizlensin hem kalori yak süperrrr

deryacım memnun oldum canım

canım calti için çok sıkıcı diyorlar ben hiç denemedim ama forumda bir arkadaş yapmıştı fazla kilo vermemesine rağmen baya incelmişti inanamamıştım yani o derece
edecım benim istediğimde incelmek daha fit görünmek canım.caltinin şu hoşuma gitii sonuca çok kısa sürede ulaştırıyor 23 saatlik bir proğramla ciddi şekilde inceliyorsun.buda beni kamçılıyor yapmak için sonr gündü 15 dk yeterliymiş

evet edacim gitsin kaloriler kahvalti yaptim önceki onu bari eritirim belki diye :))))

canım yaaa şu tembellikten kurtulsamda bende yapabilsem keşke bende kitabı da var zamanında bir gazete vermiş offf of ne olacak benim bu tembelliğim

canım yaaa şu tembellikten kurtulsamda bende yapabilsem keşke bende kitabı da var zamanında bir gazete vermiş offf of ne olacak benim bu tembelliğim
canım çok bir zaman değilki 23 gün yapacaksın elde edeceğin sonuç harika olacak kendini harika hissedeceksin buna değmez mi sence sen de başla hadi edacım

tünaydınlar herkeze bugn bir uyumşum ki oooohhh sormayın bir kalktım saat 12:30 hemen hazırlanıp çıktım gelirken börek aldım çayla birlikte kahvltı ve öğle yemeği niyetine dün akşam yemeği yemedim dediğim ela yerine 1 bardak süt mısır yedimayşecim bu 58 dk bir video var sanırım onu yapıyorsunuz ama bu bir saat sürmezki kayıp zaman ları çok fazla değilmi canm :44::44::44::44:

bende istiyorummmm link alabilir miyim?

http://............/dl/23317864/96c0b...lenge.mp4.html canım indirmak için link

biri börek mi dedi umarım çok yağlı değildir

kızlar bugün eşimin doğumgünü eve giderken pasta alıcam 1 dilim yiyebilir miyim onunla beraber yazık şimdi doğumgünü çocuğu yanlızbaşına mı yesin

calti de videoyu bitirdim.bacaklarım titriyor şuanda ve hiç dinlenemeden çıkacağım eşim yarı saatline gelecelecek erzak alacağız.şeymacım kayıp zamanlşarı var gibi gözüksede yok aslında çünkü hareketler başlıyorsun yapmaya süre çok başlıyor 100 değil 150 hareket yapıyorsun en az böylece kayıp zaman olmuyor.ben yorucu ama harika bişey şuan hala titriyor olsamda çok rahtlatıcı aslında hareketleri fazla fazla yaptım dilkecim atayım linki sana da

edaydı demi ismin çiğlinin neresinde oturuyorsun ben bilmiyorum hiç oraları
bu hafta arkadaşıma gideceğim

edaydı demi ismin çiğlinin neresinde oturuyorsun ben bilmiyorum hiç oraları
bu hafta arkadaşıma gideceğim

canım ben santral civarındayım anadolu caddesi üzerinde sen neresine gideceksin

canım bende internetten indirmiştim ama nerden hatırlayamadım dur bi araştırayım bakalım

canım link hata veriyor ama yinede sağol

ohh ne güzel yapmışsın bi de ben bakayım şuna snn linki açtım ama nasıl indiricem bunu ilk defa kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…