8 subat transfer ve sabirsiz olanlar

dlk0736

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2023
128
39
32
merhaba kizlar 8 subat 2 kez transfer oldum. Ilk denemem 3. Gun embriyosuydu ve negatif sonuclandı. 8 şubatta 6. Gün embyosu transfer oldum ve 3 günüm şuan ve sadece gaz problemim var sürekli gaz yapma isteği oluyor ve bu beni çok korkutuyor. Acaba embriyo tutulumumu engeller mi? Onun dışında hiç birşey hissetmiyorum?! Bel ağrım var onu da yatış pozisyonuma bağlıyorum bi sağ bi sol birde ilaçlardan bazen ateş yükseliyor camı acıp üstümü açıp yatıyorum ondan sanırım. Hiç bir hissiyatım yok ve bu beni çok endişelendiriyor korkuyorum ya bu seferde olmazsa benim gibi olan süreci nasıl geçmiş olanlar anlatırsa ve bu 12 gün boyunca bana destek olucak benimle olucak arkaşalar varsa çok mutlu olurum. Rabbim kucağımızı boş koymasın

Belirti aramak için çok erken, belirti hissedenlerin çoğu ilaç etkisi

Bilmiyorum ki hep bir belirti okuyorum burada kendimde görmeyince de korkuyorum
gerçek anlamda hamilelik belirtileri çok sonra başlıyor burada transferden hemen sonra belirtileri olduğunu söyleyen arkadaşların belirtileri hep ya psikolojik, ya da aldıkları hormonlardan kaynaklanıyor. beta hcg nin kanda ciddi bir yoğunluğa gelmesi gerekiyor gerçekten belirti hissetmeniz için. ben de yaşadım, ne kadar zor olduğunu biliyorum ama lütfen bu süreci hamile olup olmadığınızı ancak kan testinde öğrenebileceğinize ikna olarak geçirmeye gayret edin. o zaman o iki hafta çok daha rahat geçecek. umarım hamilesinizdir <3

Umarım inşallah rabbim hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasın kucağımızı boş koymasın

İnsallah tutmustur canim benim ilk deneme olmadi ikici deneme marta allahim izin verirse

Merhabalar umarım güzel sonuçları alırsınız ben 5 şubatta transfer oldum yarın aslında test günüm fakat ben bugün 14 şubatta idrar testi yaptım pozitifi gördüm kan verdim 310 çıktı..benim ağrılarım oldu korkmayın hiç içinizi ferah tutun pozitif olun yemeklerinizi güzel yiyin ve ilaçlarınızı aksatmayın inşallah güzel sonuçları alırsınız

Acaba sizin belirtiniz ne zaman kacinci gunde oldu ve ara kanama lekelenmeniz oldu mu kacinci gun oldu lekelendiysebniz acaba ?

Acaba sizin belirtiniz ne zaman kacinci gunde oldu ve ara kanama lekelenmeniz oldu mu kacinci gun oldu lekelendiysebniz acaba ?
Bu bizim ikinci tüp bebek sürecimiz ve Transferden sonraki ilk 3 gün çok uyudum yarım saat uyanıksam 3 saat uyku halindeydim ilaçların veya operasyonun etkisinden olabilir. Sonraki 4. Gün ise ara ara bel ağrım başladı. 5. Gün hiç ağrım yoktu ev işlerini yaptım bulaşıkları boşalttım vs süpürdüm böyle işleri yaptım. 6. Gün bahçede 10 dakikalık bi yürüyüş yaptım tekrar eve geldim. 8. Gün kaşık ağrım ve bel ağrım tekrar başladı birde bunun yanında göğüslerde sızı ağrı ve bugüne kadar devam etti. Hep bi acaba adet mi olucam vs diye düşündüm ilk denemedeki gibi ama size şunu söylemek istiyorum herkesin inanın bünyesi farklıdır ben bu dediğim ağrıları ilk denememdede ikinci denememdede yaşadım ve biri negatif sonuç biri pozitif oldu. Hiç korkmayın yediklerinize dikkat edin pozitif olun biraz dikkat edin

İnşalllah gülüm ya rabbim kucağımızı boşa koymasın. Benimde ilk 2 gün bişeyim yoktu 3 gün gecesi acayp sırt ve kasık ağrısı oldu mecbur ağrı kesici içtim sabaha bişeyim yoktu. 4 gün bişey hissetmedim. 5 gün akşamı ağrı başladı yine kasıkta bel sürekli ağrıyor zaten ve el ayak buz gibi. 6 gün bugün alt karın ağrım sanki bişey batıyor karıncalanıyor gibi. Sağ sol kasığım kalcam bellimle bir vuruyordu bir ara sola dönüyordu. Ama akşam ilaç ve iğnelerden sonra şuan sadece hafif kasık ağrılarım var. Ama hiç hissiyatım yok çok üzülüyorum ya birde herkez lekelenmeden bahsediyor bekliyorum bende öylede bişey yok sadece bugün sıvı geliyordu işiyorum durduk yere sandım o

Bencede hiç lekelenme olmadı bende bekledim açıkçası ama gelmedine zaman sonucunu alıcısın inşallah

20 şubat nırmalde ama ben dayanamayıp yapmak istiyorum ya
Kaçıncı gün embriyosuydu 5 ise genelde 7.gün idrarda çıkıyo deniyo ama ben olumsuz etkilenmemek için yapmadım son günü bekledim dayanabiliyorsun dayan dayanamıyorsan yap güzel sonuçlarını ver inşallah

6 gün embriyosu canım benim ay bilemedim ki yapsam mı yapmasam mı ne bileyim korkuyorum da olmadı cumaya sabredeyim 8 gün yapmış olayım

Merhaba benim de 8 şubatta 3. Gün dondurulmuş embriyo transferim oldu bende test yapmak istiyorum ama sonucundan çok korkuyorum ben düne kadar kasıklarımda hafif ağrı vardı bu gün hiç bişey hissetmiyorum inşallah Allahın izniyle bebeklerimiz tutunmuştur ve bizimledir

Biraz bekleyin bence 3. Gün embriyosunda 12.günde kan isteniyor. En azından bi 10 gün sonra idrar testi yapın bence inşallah çok güzel sonuçlar alırsınız

Biraz bekleyin bence 3. Gün embriyosunda 12.günde kan isteniyor. En azından bi 10 gün sonra idrar testi yapın bence inşallah çok güzel sonuçlar alırsınız
Yarın gidip ilaç yazıdırmam gerekiyor gitmişken kan versem mi diye düşünüyorum ama bakamam heralde sonuçtan çok korkuyorum hayırlısı olsun hepimiz hakkında

6 gün embriyosu canım benim ay bilemedim ki yapsam mı yapmasam mı ne bileyim korkuyorum da olmadı cumaya sabredeyim 8 gün yapmış olayım
Ayy inan ki bende çok korkuyorum nötr düşünmeye çalışıyorum ama ya olmazsa düşüncesi kafamdan çıkmıyor benim 2 tane embriyom bardı ikisini de aynı tüpte dondurup birini transfer ettiler diğerini ne yaptılar hiç bilmiyorum haber veririz sana dediler ama eminim ki onu attılar tekrar başa satmak beni çok korkutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…