• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 sene baba değildi şimdi benden isteyecekler seni diyor tehdit ediyor.

• Konu Sahibi Konu Sahibi wuu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Niye eski konunda ünü bitmişseniz 3 senede, eve dönmüşken şimdi son sınıfsın?
üni bitti çünkü şöyle ki ben 3 senede bitirdim bir ders için gitmicektim okula eve geçmiştim üni deki evi kapatıp yani beni bağlayan bişey kalmamıştı teknik olarak 1 ders yüzünden de son sınıfım açıkladım uzun uzun yani herkes gibi 4 senede bitirmişim gibi oluyo ama ben şu an istesem sadece sınavlara girerim önemli dersler değil zaten hocalarla da konuştum kpss ye hazırlancagm dedim izin de almıştım demek istediğim ben evde kalacaktım şu an okul yüzünden değil olaylar yüzünden yurttayım yani. son dönem de dedğim gibi şansıma 1 ders daha eklediler 2 dersim olmuş oldu şimdi üniverstede her sene 10 - 12 ders görürüken 1 ders adamdan sayılır mı yani ben de bitirdim dedim zar zor 3 senede ki bitirdim de zaten ama işte olaylar yüzünden geri döndüm buraya yoksa ben sadece sınavlara gelirdim.

Niye eski konunda ünü bitmişseniz 3 senede, eve dönmüşken şimdi son sınıfsın?
"hem de üç yılda bitirdm ve annem bana bu üç yılda hiç arayıp bişeye ihtycn var mı demedi para yollamadı istemedkçe. herseymi erkek arkdsm karşıladı.
okulu da bitirdm evime geldm tam rahat nefes aalcaktm kiiiii"

bak bu şekil yazmışım hani eve geldiğimi belirtmek için artık.

ünv son sınıfmışsın. bence okulunu da bitir ondan sonra bütün bağlarını kopar babanla hiçbişeey de yapamaz. şimdi öğrencisin diye üstüne gelebileceğini zannediyor. nişanlın ve nişanlının ailesi ne kadar iyi insanlar senin arkandalarmış

Annenizden de babanızdan da evleneceğiniz için yüklü miktarda para talep edin.

Bir daha yüzlerini görmezsiniz.

Evet, madem kız evlendirecek öyle kız babasıyım diye ortalarda gerinerek gezecek, elini cebine atsın bakalım....
Babalık yapmayı istiyorsa öyle yapsın, kuru kuruya babalık olmaz.

Back