- 16 Ekim 2012
- 352
- 109
- 63
arkadaşım okudum sen oraya da yorum yapmıssın yine yapıcı değilsin orada da. ben seni yanılttysam afedersin ben 1993 doğumluyum nişanlım 90 lı biz 2010 da tanıştık ve yüzük takmaya başladık ben yalan bişey söylediysem rakamlarla alakalı hesaplamaya üşendiğimden söylemişim orada ve babam öldü bile dememişim bak kaybettim babamı demişim yalan olmasın diye. bilmiyorum sen neden bana yalancı dedin ve gerçekten şu kadar olayın üstne oku ve diyosan sen haksızsın ben pes dicem başka da bir şey eyazmıyorum sana teşekkür ederim zahmet edip kötü de olsa iki kelime yazdğın için ama tanımasam da seni beni kırdın.Hadi babanızla terketti aramadı sormadı diye görüşmüyorsunuz anneniz ve kardeşlerinizle ne sorun oldu da görüşmüyorsunuz bu kadar istemeye bile onları reddedecek kadar. Hep bu kadar insanda mı suç kardeşler, anne, baba herkes mi bir şekilde suçlu ayrıca üniversite okuyorsanız parayı nereden buluyorsunuz, nerede kalıyorsunuz, nasıl geçiniyorsunuz ne alaka okuldan almak sizde buna inanıyor musun yani bu yaşta Allah aşkına. İlkokul öğrencisi misiniz siz babanız gidecek kızımı okuldan alıyorum diyecek eve kapatacak ne kadar saçma tehdit komik zaten neyini ciddiye alıyorsunuz. Nişanlanmışsınız nasıl evleneceksiniz onun ailesine karşı yalnız başına mı çıkacaksın ayrıca nişanlım diyorsun isteme olmadan ne nişanı onu da anlamadım. Neyle evleneceksin ailen yanında olmadan çok acayip yani.