arkadaşım okudum sen oraya da yorum yapmıssın yine yapıcı değilsin orada da. ben seni yanılttysam afedersin ben 1993 doğumluyum nişanlım 90 lı biz 2010 da tanıştık ve yüzük takmaya başladık ben yalan bişey söylediysem rakamlarla alakalı hesaplamaya üşendiğimden söylemişim orada ve babam öldü bile dememişim bak kaybettim babamı demişim yalan olmasın diye. bilmiyorum sen neden bana yalancı dedin ve gerçekten şu kadar olayın üstne oku ve diyosan sen haksızsın ben pes dicem başka da bir şey eyazmıyorum sana teşekkür ederim zahmet edip kötü de olsa iki kelime yazdğın için ama tanımasam da seni beni kırdın.Hadi babanızla terketti aramadı sormadı diye görüşmüyorsunuz anneniz ve kardeşlerinizle ne sorun oldu da görüşmüyorsunuz bu kadar istemeye bile onları reddedecek kadar. Hep bu kadar insanda mı suç kardeşler, anne, baba herkes mi bir şekilde suçlu ayrıca üniversite okuyorsanız parayı nereden buluyorsunuz, nerede kalıyorsunuz, nasıl geçiniyorsunuz ne alaka okuldan almak sizde buna inanıyor musun yani bu yaşta Allah aşkına. İlkokul öğrencisi misiniz siz babanız gidecek kızımı okuldan alıyorum diyecek eve kapatacak ne kadar saçma tehdit komik zaten neyini ciddiye alıyorsunuz. Nişanlanmışsınız nasıl evleneceksiniz onun ailesine karşı yalnız başına mı çıkacaksın ayrıca nişanlım diyorsun isteme olmadan ne nişanı onu da anlamadım. Neyle evleneceksin ailen yanında olmadan çok acayip yani.
keşke kayıtsız kalsalar bana bi de yediğin bokları temizle dedi annem ben ona zaten iki gündür üç gündür ağlıyorum yarın sınavm var kafam bişey almıyor. bi de üstne küfür de etti. anne bunu yaparsa el de böyle yapar işte.burada ünüversite var hep söylentiler çıkmaya başladı kızlarla ilgili,kızlar ünüversiteyi kazanıyor,saldım çayıra mevlam kayıra nasıl anne babalar böyle kayıtsız kalabiliyor anlamıyorum..
ya boş ver canım sen insanı çileden çıkarıyorlar normal aile düzeni yok ondan sonra o şöyle kötü böyle kötü..sen sınavına odaklan bak erkek kardeşim üvey anne yanında ünüversiteyi kazandı..sonra okudu zor bela işe girdi şimdi yüksek lisans yapıyor..duygusal davransa idi şimdi başına gelmeyen kalmazdı..kendi düşün ve sev önünde güzel günler var..o anadandaa babadanda bu saatten sonra sana fayda gelmez..kendi hayatını kurmaya odaklan miilet kaçıp evleniyo yine barışıyo ailesiyle..gerkirse kıy nikahı relaks ol zaman herşeyi halleder..keşke kayıtsız kalsalar bana bi de yediğin bokları temizle dedi annem ben ona zaten iki gündür üç gündür ağlıyorum yarın sınavm var kafam bişey almıyor. bi de üstne küfür de etti. anne bunu yaparsa el de böyle yapar işte.
bak az öncede başıma geldği gibi ama ya benim hatalarım bu çektğim sorunlar bunlar yüzünden yaşadıklarım yine önüme çıkrsa başkası yüzüme vurunca gerçekten dayanamıyorum şimdi ya derlerse seni isticektik biz sen istemedin ne kindarmıssın diye ben ondan çekiniyorum ya. tesekkür ederim söylediklerin için iyice canm sıkıldı ya keşke okumasaydı şu yorumu off.ya boş ver canım sen insanı çileden çıkarıyorlar normal aile düzeni yok ondan sonra o şöyle kötü böyle kötü..sen sınavına odaklan bak erkek kardeşim üvey anne yanında ünüversiteyi kazandı..sonra okudu zor bela işe girdi şimdi yüksek lisans yapıyor..duygusal davransa idi şimdi başına gelmeyen kalmazdı..kendi düşün ve sev önünde güzel günler var..o anadandaa babadanda bu saatten sonra sana fayda gelmez..kendi hayatını kurmaya odaklan miilet kaçıp evleniyo yine barışıyo ailesiyle..gerkirse kıy nikahı relaks ol zaman herşeyi halleder..
tamam zaten ben buna razıyım inşallah görüşmem ama bu yaptıkları ne ki diyorum size de saçma gelmedi mi yani sizce neyin peşinde olabilirler? kendmi sürekli diken üstnden hissedyrm ya. ne analık yap ne babalık balını kaymağını ye. bi de bi havalar yapıyolar sanki dünyanın en iyi anası babası onlar nişanlım istenmeden önce bi konuşulsun diye aradı nasıl olacak bu işler diye açmıyolar yok açıyolar ay sinemadaydık babam demiş annesinin siniri ne zaman geçerse o zaman istersiniz yani bi mantık yok hareketlernde hem yırtın istemeye gelin diye hem böyle yap.
bi hışımla yazıyorum yani normal böyle yazmam ama dikkat ederim etmeye çalışırım. Haklısınız.uni son sinifsiniz ama vasat bir turkceniz var. nisanlim 'boyle boyle' diyor
babam : boyle boyle dedi
seklinde ve tek seferde yazmak yerine paragraflar koysaydiniz daha anlasilir olurdu. ki benim gibi anlamayan arkadaslar olmus. cok da zor degil aslinda
nisanlimla iliskim soyle
nisanlimla sorunum bu
sorunuma cozumunuz nedir? seklinde basit bi giris gelisme sonuc yazabilirsin
bunlar da susacak illa ki ama susana kadar benim canımın sıkılması yanlarına kar işte.Benimkide yaptı bunu sonra söz gecemi zehir etti haberin olsun Hiç rahat durucagina inanma. Dedikleri hep içi boş tehditler hadi buyursun yapsın yapabiliyosa bizimki hirladi hirladi sustu sonra dugunde bi kendince yine hirladi yine sustu :)
benim bildiğim kadarıyla babamın maddi durumu iyi annemlere ev tutmuş çünkü. Eğer ki ileri de bir maddi çıkar sağlamayı düşünüyorsa onu bilemem. Huyu o çünkü herkesi kendine banka gibi görürdü eskiden ayrılmamışlarken, çocuk halimle borçluların aradığını bana evde yok dedirttğini hatırlıyorum ama tek neden de maddiyat mı bilemiyorum böyle davranmasında. İlk dedğiniz daha yüksek ihtimal sanki.Babanız egosunu tatmin etmeye çalışıyor bence, şu an için anladığım bu, adam yerine konmayı istiyor. Adam yerine konmamak unutulmuş olmak umursanmamak ağırına gidiyor ama bu zaten onun suçu. Babalık yapamayacaksa çocuk yapıp sonra da başlarına bela olmayacaktı madem.
Etrafta kız babasıyım diye gezecek işte, eve gelip isteyecekler o nazlanacak, önünde iki kat olacaklar sen babanın elini falan öpeceksin babacılık oynayacaksınız o da egosunu tatmin edecek...
Nişanlın ve ailesinin maddi durumları nasıl, baban maddi beklentiye girmiş olabilir mi??
işin zor vallabana zaten demedi seni götrrm diye nişanlıma demiş o da hiç bişey yapamazsnz demiş ama şimdi denemesi bile olayları başka boyuta taşır diyo nişanlım aileler karşı karşya kalır diyo değiştrse numarasını evni biliyorlar.
zor ve cidden sinir harbi yaşıyorum en kötü yanı da.işin zor valla
Bilmiyorum ki ne yapsan. Ben işime gelmeyen bişey oldu mu hemen evi terk eder kimseyle görüşmezdim. Babam da zaten öyle bizi takan, ilgilenen bir tip değil. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın kafasında bir adam :)zor ve cidden sinir harbi yaşıyorum en kötü yanı da.
ben şu an aynı evde de değilim ki zaten. napsam kurtulamıyorum.Bilmiyorum ki ne yapsan. Ben işime gelmeyen bişey oldu mu hemen evi terk eder kimseyle görüşmezdim. Babam da zaten öyle bizi takan, ilgilenen bir tip değil. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın kafasında bir adam :)
ben buraya daha önceden konu açtım ve durumlarımı paylaşmıştım. Babam bizi yani annemi ve 4 cocuğunu bir kadın uğruna terketti gitti. 8 sene oluyor. bu sene ortaya çıktı tek kuruş bile yollamadı bize ne aradı ne sordu başımızdan aklınızın almayacağı olaylar geçti benim şu anki durumum ben ne annemle ne kardeşlerimin bir tanesi hariç geri kalanıyla görüşmüyorum bana yaptıkları nankörlüklerden dolayı. 4,5 senedir bir sevdğim var düşe kalka geldik bu zamanlara yaza düğün planımız vardı. annem ve babam olacak insanlar bu hayalimi de mahvetmeye çalışıyorlar. neymiş ben ağaç kovugundan mı çıktım beni onlardan isteyeceklermiş.benden habersiz nişanlımla konuşuyorlar haberm var tabi de onlar haberm yok sanıyor. babası da gtti nişanlımın konuşmaya bu kzı sizi istemiyor sizden istenmek istemiyor demeye az kalsın kavga edeceklermiş. anlamıyorum gerçekten 8 senedr hiç hiç aramadı sormadı imkanı vardı simdi o kadndan ayrıldı böyle şeyler yapıyor. annem desen 8 sene arksnda durdum sahip çıktım ama bana eziyet etti sadece ve en son konuşmamızda bana yapabileceği en kötü şeyi yapıp küfretti. şimdiyse nişanlım ben bu adamı öldrürüm seninle tehdit ediyor beni diyor okulundan alırım (üni son sınıfım) eve kapatrm kmse de bişey diyemez diyomuş. ben de sesimi kesip otrmak zorunda kaldm aradm tamam sizden isteyecekler beni sonra defolun gidin hayatmdan ddm hala yüzsüz yüzsüz yarn buraya geleceğini söylüyor mesaj atmış. bilmiyorum ben ne yapacağımı artk.
gerçekten gülebileceğimi düşünmüyodum bu konuyla ilgili bi espiriye :) öte yandan çözüm olur bu da ben yapamam işte. ah bu ben.Annenizden de babanızdan da evleneceğiniz için yüklü miktarda para talep edin.
Bir daha yüzlerini görmezsiniz.
2014 2015 eğitim yılında benim 4.sınıf olmam lazım fakat ben bu yıl üstten ders ala ala sadece 1 ders bıraktım normalde göreceğim derslerden.Üniversite son sınıfım demissiniz ama eylül 2014 deki konunuza üniversite bitti hemde 3 senede demissiniz..benmı anlamadım acaba bi tuhaflık var sanki konuda???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?