8 sene baba değildi şimdi benden isteyecekler seni diyor tehdit ediyor.

• Konu Sahibi Konu Sahibi wuu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zarar vermeseler de ben burda bi haftadır sınavlarımla uğraşmak yerine bunların bana ettklerni çekiyorum kardeşlermle vurmaya çalışıyorlar beni eve düöndürmeye çalışıyolar snrm ama işte neden bilmyrm ben annemle 7 aydır görüşmyrm bi kere aramdı abbam 8 sene aramadı şimdi kıymete bindim

Valla ben birine çok rahatlıkla boşan/boşanma derim ama aynı rahatlıkla evlen diyemem. Eski konularınızı bildiğimden sizin için aynı rahatlıkla kız istemeyi falan boşverin zamanı geldiğinde sadece bir imzayla bile olsa kurtulun onlardan diyebilirim. :/ Umarım yeni ailenizde çok mutlu ve huzurlu olursunuz.

nişanlım da bu kafada sanırım çünkü babam onu tehdit ettiğinde ilk geliyorum seni almaya yarın evlencez dedi sinirle. tesekkür ederim inşallah öyle olur inşallah hepimizin ailesinde huzuru mutluluğu eksik olmasın.

gelsinler istesinler madem düğün olana dek idare edin sonra görüşmezsiniz

gelsinler istesinler madem düğün olana dek idare edin sonra görüşmezsiniz
tamam zaten ben buna razıyım inşallah görüşmem ama bu yaptıkları ne ki diyorum size de saçma gelmedi mi yani sizce neyin peşinde olabilirler? kendmi sürekli diken üstnden hissedyrm ya. ne analık yap ne babalık balını kaymağını ye. bi de bi havalar yapıyolar sanki dünyanın en iyi anası babası onlar nişanlım istenmeden önce bi konuşulsun diye aradı nasıl olacak bu işler diye açmıyolar yok açıyolar ay sinemadaydık babam demiş annesinin siniri ne zaman geçerse o zaman istersiniz yani bi mantık yok hareketlernde hem yırtın istemeye gelin diye hem böyle yap.

tabiiki saçma.annenin senin anlaması gerekirdi..yapacak bir şey yok eşi yanına döndü şimdi politik davranıyor belkide..annen onu aramanı istiyor belli..herşeyin acısını senden çıkarıyorlar..büyükler büyük gibi davranmıyor..

aradım kardeşimle konuşuyordum kardeşim abla bi saniye dedi benle konuştuğunu anlayınca bana küfretti ben de aradm yüzüme etsene dedim o ettiğin küfrü sensin o dedim kapattı suratıma. bizi bunca sene doldurdu durdu simdi o sizin babanız diyomuş.

sen anneni ara gönlünü al yapacak bir şey yok evlenince görüşmezsin..

şu an annenizle babanız beraberler mi?babanız demiş ya bu aile tekrar beraber olacak diye..erkeklik yapıyor sözde...
pabucumun erkeği onlar..8 sene kadın peşinde gider aramaz sormaz dönünce de kızlarının karısının başına geçecek olurlar...
bence bir başlarsanız arkası gelir..istemeyle bitmez o iş..hatta daha da fena olur..düğün için istekleri falan da başlar..
size sahip çıkıoyr ya sözde..

mezun olmana bu kadar yakınken yırtık dondan fırlar gibi fırlamasının tek sebebi maddiyat bence.
Madem sen engeledin,nişanlın da engellesin. O sizi terkederken seni düşündü mü ki sen onu düşüneceksin.
İstemeye geldiklerinde rezalet çıkartmayacağı ne malum?Ayrıca bi kere tamam dedin mi nişanda da düğünde de sonrasında da peşini bırakmazlar...
Bizim ailedede var böyle yaratıklar. Adam ve kadın çocuğuna bakmıyor,evine almıyor,bir kuruş para vermiyor (10 yıdır) . Ama her yaz döneminde bi hafta yanına istiyor,eğer gönderirsek de iyi babacılık oynuyor. Ya da her gün cep harçlığını bile biz verirken bir hediyeyle gelip çocuğun gönlünü alıyor. Biz de bunu yıllar sonraya yatırım olarak yorumluyoruz.Çocuk büyüyüp eli ekmek tutunca kendine baktırmak için geldiğinde "ne yaptın?" sorusuna "ben seni almak istedim de vermediler ne çileler çektim" vs demek için yapıyor... Senin baban da aynı şekilde yaptığı herşeyi başına kakmak için iyi babacılık oynuyor bence.
kolay gelsin şimdiden. Ne yapacağını bilemem ama yapmaman gereken şey böyle bir baba için sevgilinle aranı bozmak...

birde orası var..

ben de tam olarak bundan korkuyorum işte. birleşmemişler bi daha o hatayı yapmam dedi bana. ama aynı siteden ayrı evlerde yaşıyorlar. bi şekilde bu isteme işinden vazgeçmek istyrm ama işleri yokuşa süren benim gbi görünsün istemiyorum

ya ben de diyorum ki bu geldiğinde ben ne var ne yok diyim istenmek istemiyorum ya sizden sizi almıyorum hayatıma zaten dedim bunları da yüzüne de diyim diyorum. kendi desin tamam istemesinler bizden diye ama demez ya eline düştüm bi kere ya.

senin böyle bi düşüncen olduğundan nasıl haberleri oldu ?
nişanlına ve ailesine nasıl ulaştırlar ?

nişanlının ve ailesinin yanında bu şekilde konuşmasaydın iyi olurdu.
bunlar ilerde sana yol, su, elektrik olarak döner.
insanoğlu bu ne zaman ne yapacağı belli olmaz, keşke bu kadar açık vermeseydin.

senin böyle bi düşüncen olduğundan nasıl haberleri oldu ?
nişanlına ve ailesine nasıl ulaştırlar ?
orası da ayrı bir hikaye. ben teyzemle konuşuyordum teyzemlerle konuşurken kuzenim var gerçekten gıcık bir kız bana acır gibi dedi ya gel yanmda kal dedi yazık sana falan ben de ddm gerek yok işim gücüm olacak zaten yurdumda kalıyorum sonrada evlnrm zaten ddm yaza planımız var Allah kısmet ederse ddm işte o lafı aldılar nerelere geldi o laf.

nişanlının ve ailesinin yanında bu şekilde konuşmasaydın iyi olurdu.
bunlar ilerde sana yol, su, elektrik olarak döner.
insanoğlu bu ne zaman ne yapacağı belli olmaz, keşke bu kadar açık vermeseydin.
ben bunları nişanlımın ailesinin yannda demedm ama biliyolar böle düşündğümü istemeyin beni onlardan dedim. açık vermeye gelince annem arayıp nişanlıma annesinin yannda küfürler ettiği için herseyde onları öne sürdüğü için ben zaten olayları anlatyrm çünkü bi de suçu bana atyolar.

keşke böyle olmasaymış ama bunda da vardır bir hayır.
inşallah herşey gönlüne göre olur.
anne babanla ilgili tavsiye veremiycem ama evleneceğin insana bu konuda çok da açık verme.

Reactions: wuu
keşke böyle olmasaymış ama bunda da vardır bir hayır.
inşallah herşey gönlüne göre olur.
anne babanla ilgili tavsiye veremiycem ama evleneceğin insana bu konuda çok da açık verme.
teşekkür ederim o konuda iş işten geçti Allah a emanetim valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…