- 26 Eylül 2007
- 2.844
- 1
- 641
- 39
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
bende hediye işinin önemli kısmını halletim.hediy kutusunuda kendim yapıcimm.gerçekten çok şık olcek.aecp kime gitcekkaklinialirimsmile
aklinialirimsmileaklinialirimsmile:1ninca:Israr ediyorum bana...
aklinialirimsmileaklinialirimsmile:1ninca:bana banaaa diger topikte itiraf ettin yaa delikafadulden
Hanımler bugün uğrayamadım yaw fazla,
eee yardım edebileceğim bi konu falan var mı?
Bi de bana özel mesaj gönderen arkadaşlarım hemen hemen herkeze geri döndüm
Eğer cevap vermediğim birisi var ise kusura bakmasın lütfen bi daha irtibata geçebilirmiyiz?
Adresler ne zaman gelecek?
Hediyeleri ne zaman göndereceğiz?
Ben kimim? Burası neresi?
Bak abla seninle çok denk geliyoruz sanırım
Sen beni araştırıyorusunn delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Hediyeler için daha var sanırım 22 şubatta yollayacağız.
Adresleri songül abla canı ne zaman isterse ozaman yollarsempatiksalakcinni
Şaka bi ya erken yollama olmasın diye bekliyor.
Sen anuşkasınkaydirigubbakcemile5
burası da kadınlarkulubu delikafadulden
Ser veririm de sır vermem.:jeyyar:
lülülülülülülülülülülülü
Vay be ama şüpheleniyorum senden bilesin :1ninca:
Benden herkes şüphelensin.aklinialirimsmile
Kötüyüm ben, kötüyüm, kötüyüm.-tatlicadiarzu-
tria mııııakannehirakannehirakannehir
canım 14 şubat yaklaşıyor sen istersen bunu herife çaktırr...
Tamam canım, istediğin bir Joop, bir de Tria olsun :))
nalansu gördünmü ben kimin kurbanıyım belli oldu tamm bide özelliklerimi yazdığım yere bi baksan sen bu ikisinin yerine onu alsan aslında
TheOriginal le çıkmayı çok hayal ettim belki o günün hatrına makinasını bana hediye eder falan diye ama onunki izmirde oyyy oyyy oda gitti
Kendimi uçmuş gördüm fazla neyse anuşkacığım sen elmalı şeker göndersen bile yeter bana ben kknın en safı olarak onada kanarımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nalansu gördünmü ben kimin kurbanıyım belli oldu tamm bide özelliklerimi yazdığım yere bi baksan sen bu ikisinin yerine onu alsan aslında
TheOriginal le çıkmayı çok hayal ettim belki o günün hatrına makinasını bana hediye eder falan diye ama onunki izmirde oyyy oyyy oda gitti
Kendimi uçmuş gördüm fazla neyse anuşkacığım sen elmalı şeker göndersen bile yeter bana ben kknın en safı olarak onada kanarımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:
makinayı virmem ama modelim olursan ünlü yaparım seni aklinialirimsmile
hazır acil modele ihtiyacım varken aklinialirimsmile
şişman bir modele ihtiyacın varsa seveseve canımcığım ama bir bebeğim olduğu zaman seni çağıracam doğum fotolarımı sana çektirecem yada kardeşimin düğünü olursa bi gün zor görünüyor ama belli olmaz düğün fotoğrafcısı olmanı talep edecem bu beni herşeyden mutlu eder
vallahi ben hediyelerime karar verdim birtanesi kolay birtanesini yaptırdım da asıl istediği hediyeyi artık kendi zevkime göre alacam umarım beğenir
Ne şanslısın.Demek ne istediğini biliyorsun. a.sBen pek bir şey bilmiyorum hakkında.:çok üzgünüm:
Yani yazmış, kendini tanıtmış ama karar vermemi kolaylaştırıcı bir bilgi yok.fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?