- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
ya ben şeydüşünüyorum bilmiyorum karşı taraf hoşlanırmı deidmya hiç tanımıyorum
trabzona özgü bizim gümüş takunyalarımız var gümüş çerçevelerimiz var telkareden bakır cezvelerimiz var türk kahvesi çok güsel oluyo onlarda yine bakır tavalarr onlardan almak istiyorum yine yanına ek aksesuarlar düşündüm vede iç çamaşırı takım olabilirbilmiyorumkismile
ya ben şeydüşünüyorum bilmiyorum karşı taraf hoşlanırmı deidmya hiç tanımıyorum
trabzona özgü bizim gümüş takunyalarımız var gümüş çerçevelerimiz var telkareden bakır cezvelerimiz var türk kahvesi çok güsel oluyo onlarda yine bakır tavalarr onlardan almak istiyorum yine yanına ek aksesuarlar düşündüm vede iç çamaşırı takım olabilirbilmiyorumkismile
bence kesin beğenir çünkü burnu havada birisi deil hani ılımlı kişiler varya onlardan o da
:1ninca:
geyçektenmiiiiiiiiihihoyyyt
efet sipidii bende kıyafete hiç yanaşmıyorum giyim tarzını bilmiyorum sonuçtaa
takı olabilirr
yine en iysi aksesuarrr
evttt :lepi:
bide ben bulsam bi hediye tam olucak
ya bursanın nesi ünlü diye duydunuz söyleyin bakalım
şeftaliiiiiiiiiiiiiii:lepi:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
şeftaliiiiiiiiiiiiiii:lepi:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
eccemcim bak araştırdım senin içinnn
Yeşil Bursa'nın şeftalisi, havlusu, kaplıcası, Uludağ'ı, İskender Kebabı, çakı - bıçağı, kılıç - kalkan ekibi, kestanesi, kestane şekeri, İnegöl köftesi, ipeği meşhurdur. Bütün bu güzellikler Bursa'nın maddi ve manevi zenginliğinin temelini oluşturmaktadır.
kestane şekericokacimcoook
nilüferiiim seninki demek burnu havada olmayan ılımlı biri hee
benim o zaman demi hı söle söle hadi (ammada mütavaziyim len)
eccemcim bak araştırdım senin içinnn
Yeşil Bursa'nın şeftalisi, havlusu, kaplıcası, Uludağ'ı, İskender Kebabı, çakı - bıçağı, kılıç - kalkan ekibi, kestanesi, kestane şekeri, İnegöl köftesi, ipeği meşhurdur. Bütün bu güzellikler Bursa'nın maddi ve manevi zenginliğinin temelini oluşturmaktadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?