merhaba arkadaşlar sanırım hediyesine ilk kavuşan benim Benim katilim EsRa1982 o kadar sohbet etmemize rağmen katilim olduğunu hiç belli etmedi bana çok pis keklendim Esracım hediyelerimi çok ama çok beğendim kesene bereket canım allah razı olsun çok teşekkür ederim
Evet gelelim şimdi resimlere Esracım o kadar heyecan yapmışım ki paketli hallerini çekmeyi unuttum :26::26: bunlar hediyelerimin toplu halii canım hırkam rengine bayıldımmmmmm hediyelerimi açtıktan sonra arkadaşlarım kardeşim ve eşimle yemiş bulunduğum kaşık görünümlü çikolatalarım veee bu da nevresim takımım bayıldım bayıldımmmmm vee bunlarda aynam ve ömrümün sonuna kadar saklayacağım mektubum
Öncelikle ümranaaaa büyük teşekkürlerimi iletiyorum. . Herşeyi ayrı ayrı çoook begendim. . Mesajlarda her ne kadar gizlediysende son gün anladım kim olduğunu Kesene gönlüne bereket. . Benim haricimde oğlumuda düşünüp araba almışşş ne kadar mutlu oldum anlatamam . .
Şimdik sırada hediyelerimm var. . (Tozpembe babetlerim bıyıklı tuzluklarım oğluşun arabası aynamm
sizler mışıl mışıl uyurken bende hediyelerimi paylaşıorumm çünkü misafirlerim vardı geç kalktılarr :)
buyrun bakalımm ;
paketlerimmmm ve ekstralarımmmmmm
leoparlı pijama takımımm ve leoparlı terliklerimmmmm
aynamm ve bayıldığımmmmm kolyemmmm
inaccessiblee çooook teşekkür ediyorummmmm damak tadımı ayrı bildin zevkimi ayrı ben çok memnun kaldım ya hu bu çekilişten umarımm kurbanımm da benden memnun kalır
buarada mektubumu paylaşamıyorum çünkü iş yerimde kaldııııı herkese musmutlu haftasonları güzellleeeeer
kızlar selam
bu güzel hediyeler benim değil malesef
çağladan flzask a gelen hediyeler flzask bir sorun yaşadı resim konusunda o yüzden ben yükledim
çağlacım çok güzel ciciler göndrmişsin kesene bereket
flzask sende güle güle kullan canım iyi günlerde
bu hediye kutusu
hediyelerin paketli halleri
çikolata süs ve ojeler
ayna
çok güzel bir bluz
kadehler
bittiiiiii
kızlar selam
bu güzel hediyeler benim değil malesef
çağladan flzask a gelen hediyeler flzask bir sorun yaşadı resim konusunda o yüzden ben yükledim
çağlacım çok güzel ciciler göndrmişsin kesene bereket
flzask sende güle güle kullan canım iyi günlerde
hediyelerim geldiiiiii
benim canım katilim fulya
özenli paketi güzel hediyeleri için çok teşekkür ederim kendisine
minik notlar iliştirmiş çok güzel bir mektup yazmış bana
seni seviyorum katilim teekkür ediyorum tekrar dan
şimdi gelelim hediyelerime
kutumun kargo hali
tüllerle süslü hediyelerimin toplu hali
hediye paketlerim
eşimle kahve keyfi yapacağım fincanlarım
minik tepsisi kırılmış çok üzüldüm ama yapıştıracağım inşallah
aynam
cüzdanım
bunlarda keçe bardak altlarım kokulu sabun ve taşım
Her birini zevkle kullanacağım hediyelerin için gönlüne bütçene komple sana sağlık:):) (Işıklı cımbız ve ayna ayrı güzeldi. Çikolatadan bir tane yedim gerisini yemeye kıyamadım henüz:)) Vee cicilerim:
Ben burada dılos 7677 (kuzenim)adına resimleri yukluyorum. Onda net yok ve acil şehir dışına çıkmak zorunda kaldı.daha kendisi görmedi bile kardeşinden aldım..
Işte hediyeler;
BİRDE BİTTER CİLOLATA VARDI.KARDEŞİ YEDİĞİNDEN ÖTÜRÜ RESMINI EKLEYEMEDİM..
Kızlar günaydın hediyelerim pazartesi günü geldi katilim sevgili Vazgeçilmezim kendisine çok teşekkür ediyorum. Dün internet kapalı idi resimleri yükleyemedim sabah erkenden resimlerini yüklüyeyim dedim. Kesene bereket canım.....