8 Mart Dünya Kadınlar Kulübü Kampanya

Camasir Sepeti

FantaziGiyim.Com
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
44
Puanlar
73
Yer
İstanbul
Merhaba

8 Mart Dünya Kadınlar gününe özel KAMPANYA

- Bambu Bornoz Seti siparişi verene kadife taşlı ayak havlusu HEDİYE

- Çok Amaçlı Yatak Örtüsü - Komplet Nevresim Takımı siparişi verene kadife taşlı ayak havlusu HEDİYE

Kampanya 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe kadar geçerli olup Pro Üyelere ücretsiz kargo + Süpriz hediye yollanacaktır.

Ürün detyaları ve kullanıcı yorumları

- Bambu Bornoz Seti
- Kadife Taşlı Ayak Havlusu
- Çok Amaçlı Yatak Örtüsü - Komplet Nevresim Takımı

Bu kampanya 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe kadar geçerlidir !

Yukarıdaki hediyelere ek olarak 30 TL değerindeki KK Pro Kart Çamaşır Sepeti'nin sizlere hediyesi KK Pro Kart almayı düşünüyorsanız kaçırılmayacak fırsat

Son düzenleme:
Son dakika gelişme

Bir üyemiz elimizdeki tüm (3 düzine) Bambu El Havluları az önce satın aldı. Sizleri mağdur etmemek için Bambu El Havlusu yerine Taşlı ayak havlusu yollayacağız. Ben El havlusu istiyorum derseniz 1 hafta yeni siparişi beklemek zorundayız.

Son düzenleme:
Toplam 79 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 71 ziyaretçi)

1. yabangülüm
2. chnb
3. DiLaN.
4. xeddax
5. bitlikedi
6. gulse84
7. angel17
8. sutbeyaz

79 kişi okuyormuş bu konuyu süpper bi kampanya herkesin ilgisini çekmiş.bu gün sonmu acaba?

Siparişimi verdim, merakla bekleyeceğim, bakalım sürpriz hediye olarak ne gelecek, kargo kaç günde gelir acaba..?

Siparişimi verdim, merakla bekleyeceğim, bakalım sürpriz hediye olarak ne gelecek, kargo kaç günde gelir acaba..?

2-3 gün içinde ürün size ulaşacaktır. Artık açıklamamın zararı yok yollayacağımız süpriz hediye

Bornoz Alan Pro Üyemizin hediyesinin piyasa değeri 80 TL, Pike alana pro üyemizin hediyemisinin piyasa değeri 30 TL

Hediye ne mi ? süpriz ....

Son düzenleme:
Kampanyanın bitmesine son 4 saat !

Mürdüm rengi pike kalmamıştır, Mürdüm-gri bambu bornoz bitmiştir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…