- 22 Nisan 2015
- 4.431
- 3.676
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayrıntıları bende bilmiyorum vallaNasıl oluyor bu :) Bilgilendirirmisiniz belki katılırım![]()
Canım herkes kendini tanıtıyor , hediye gönderiyoruz birbirimize , amaç hediyeleşmek :)Nasıl oluyor bu :) Bilgilendirirmisiniz belki katılırım![]()
Canım dediğim gibi bi zorlama yok işte gönlünden ne geçerse , kargoyu gönderen ödüyor öyle gönderiyor ,nasil oluyor bu cekilis hediye felan
canim ben katilamam esim buraya girdigime kiziyor zaten haberi yok girdigimden disarida cikip kargo felan uzak maleesefCanım dediğim gibi bi zorlama yok işte gönlünden ne geçerse , kargoyu gönderen ödüyor öyle gönderiyor ,
Hediyeleşiyorsun bildiğin :)
Tamam canım sen bilirsin :)canim ben katilamam esim buraya girdigime kiziyor zaten haberi yok girdigimden disarida cikip kargo felan uzak maleesef![]()
Kura nasıl çekilecek canımTamam canım sen bilirsin :)
Bakalım bi kaç kişi olmuşuz , kurayı ben çekicem cnm ,Kura nasıl çekilecek canım![]()
Kim kime çıktıysa isim ve adreslerini mi bildireceksinBakalım bi kaç kişi olmuşuz , kurayı ben çekicem cnm ,
Burda herkesin adını yazıp katlayacağım kağıtları , kime kime çıkarsa
Herkes bana şimdiden adreslerini özelden atsın , kim kime çıktığını söylemicek süprizzz![]()
Tanıtım topiği açacağım birazdan , oraya kendimizi tanıcaz cnmKim kime çıktıysa isim ve adreslerini mi bildireceksinKendimizi ne zaman tanıtıcaz
![]()