- 22 Nisan 2015
- 4.431
- 3.676
- 63
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayrıntıları bende bilmiyorum valla Sormadan daldımNasıl oluyor bu :) Bilgilendirirmisiniz belki katılırım
Canım herkes kendini tanıtıyor , hediye gönderiyoruz birbirimize , amaç hediyeleşmek :)Nasıl oluyor bu :) Bilgilendirirmisiniz belki katılırım
Canım dediğim gibi bi zorlama yok işte gönlünden ne geçerse , kargoyu gönderen ödüyor öyle gönderiyor ,nasil oluyor bu cekilis hediye felan
canim ben katilamam esim buraya girdigime kiziyor zaten haberi yok girdigimden disarida cikip kargo felan uzak maleesefCanım dediğim gibi bi zorlama yok işte gönlünden ne geçerse , kargoyu gönderen ödüyor öyle gönderiyor ,
Hediyeleşiyorsun bildiğin :)
Tamam canım sen bilirsin :)canim ben katilamam esim buraya girdigime kiziyor zaten haberi yok girdigimden disarida cikip kargo felan uzak maleesef
Kura nasıl çekilecek canımTamam canım sen bilirsin :)
Bakalım bi kaç kişi olmuşuz , kurayı ben çekicem cnm ,Kura nasıl çekilecek canım
Kim kime çıktıysa isim ve adreslerini mi bildireceksin Kendimizi ne zaman tanıtıcazBakalım bi kaç kişi olmuşuz , kurayı ben çekicem cnm ,
Burda herkesin adını yazıp katlayacağım kağıtları , kime kime çıkarsa
Herkes bana şimdiden adreslerini özelden atsın , kim kime çıktığını söylemicek süprizzz
Tanıtım topiği açacağım birazdan , oraya kendimizi tanıcaz cnmKim kime çıktıysa isim ve adreslerini mi bildireceksin Kendimizi ne zaman tanıtıcaz