Ben de iyiyim,sabırsızlıkla bekliyorum çekilişi..
Sen bilgilerini yolladın mı?
Yolladım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de iyiyim,sabırsızlıkla bekliyorum çekilişi..
Sen bilgilerini yolladın mı?
Yolladımyoksa atacaktınız beni çekilişten
![]()
Diğer arkadaşlar da yollasa da başlasa çekiliş..
Alıştın mı kk ya?
Alıştımgördüğün üzere o eski ürkek halimden eser yok şimdi, çekilişlere bile katılıyorum.
![]()
Hahahahhaaaaaaa sen çok yaşa emi..
Anadolu yakasında mı? Avrupa yakasında mısın?
Tanıtımın da İstanbul yazıyor yanlış hatırlamıyorsam.
ay ben bölük pörçük giriyorum buraya şimdi tam olarak kesin almamız gerekenler neler kararlaştırıldı mı acaba:44:
Günaydın güzelliklerrr
Acaip heyecanlıyıımmmBiran önce olsun çekilişş
![]()
günaydın canım hoşgeldin
bende çok heyecanlıyım yaaa
tabi gönderdim her türlü bilgimi yılbaşı topiğinden tecrübeliyimİlk sayfada yazıyor,bilgerini gönderdin mi canım?
Hoşbuldum canımm
İşlerimi yapamıyorum meraktan![]()
Selamlar çekiliş guzelleri :)) bilgilerini gondermeyen arkadaslarin bi kac saati kaldı. Hulya ablayla konuştum toredo ya whatsapp tan yazdim kalanina ozelden hatirlatma mesajı attim. Aksam 5e kadar donmezlerse onları çekilişten çıkarıp öyle yapıcam malesef(
Selamlar çekiliş guzelleri :)) bilgilerini gondermeyen arkadaslarin bi kac saati kaldı. Hulya ablayla konuştum toredo ya whatsapp tan yazdim kalanina ozelden hatirlatma mesajı attim. Aksam 5e kadar donmezlerse onları çekilişten çıkarıp öyle yapıcam malesef(