- 9 Ocak 2014
- 7.297
- 9.096
Ben de iyiyim,sabırsızlıkla bekliyorum çekilişi..
Sen bilgilerini yolladın mı?
Yolladım yoksa atacaktınız beni çekilişten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de iyiyim,sabırsızlıkla bekliyorum çekilişi..
Sen bilgilerini yolladın mı?
Yolladım yoksa atacaktınız beni çekilişten
Diğer arkadaşlar da yollasa da başlasa çekiliş..
Alıştın mı kk ya?
Alıştım gördüğün üzere o eski ürkek halimden eser yok şimdi, çekilişlere bile katılıyorum.
Hahahahhaaaaaaa sen çok yaşa emi..
Anadolu yakasında mı? Avrupa yakasında mısın?
Tanıtımın da İstanbul yazıyor yanlış hatırlamıyorsam.
ay ben bölük pörçük giriyorum buraya şimdi tam olarak kesin almamız gerekenler neler kararlaştırıldı mı acaba:44:
Günaydın güzelliklerrr
Acaip heyecanlıyıımmm Biran önce olsun çekilişş
günaydın canım hoşgeldin
bende çok heyecanlıyım yaaa
tabi gönderdim her türlü bilgimi yılbaşı topiğinden tecrübeliyimay cnm teşekkür ederim maddeleri nasıl okuduysam zorunlu hediyeleri atlamışım:26:İlk sayfada yazıyor,bilgerini gönderdin mi canım?
Hoşbuldum canımm
İşlerimi yapamıyorum meraktan
Selamlar çekiliş guzelleri :)) bilgilerini gondermeyen arkadaslarin bi kac saati kaldı. Hulya ablayla konuştum toredo ya whatsapp tan yazdim kalanina ozelden hatirlatma mesajı attim. Aksam 5e kadar donmezlerse onları çekilişten çıkarıp öyle yapıcam malesef (
Selamlar çekiliş guzelleri :)) bilgilerini gondermeyen arkadaslarin bi kac saati kaldı. Hulya ablayla konuştum toredo ya whatsapp tan yazdim kalanina ozelden hatirlatma mesajı attim. Aksam 5e kadar donmezlerse onları çekilişten çıkarıp öyle yapıcam malesef (