- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçimde ki alışveriş canavarı uyandı..
Meraktan çatlıyorum..
5 kişi var göndermesi gereken. Hadi Hülya ablayı saymayayım o gönderir nasılsa 4 kişiyi bekliyoruz canım. Sonra kim kimin katili bulun da görelim
5 kişi var göndermesi gereken. Hadi Hülya ablayı saymayayım o gönderir nasılsa 4 kişiyi bekliyoruz canım. Sonra kim kimin katili bulun da görelim
düzelmiş düzelmiş :) Bende çok yoğunum giremiyorum yarın çekiliş var panik yaptım alnımın akıyla çıkayım şu işten sağ salim başka bişi istemiyorum
herkese iyi akşamlaarrrr
ben köye ananemlerin yanına gittim dün, aslında orda internet vardı ama hatlarda sıkıntı var sanırım giremedim bi türlü, o yuzden bi süre yoktum, haftasonu die pek gelen de olmamış sanırım gelen olursa bekliyorum
köyde bile net var dimek ne güzel köymüş o öyle
Hatırlatma yapacagim 4 kisi kaldi. Yarin aksama kadar bilgilerini gondermezse ne yapayim kizlar? Nasilsa gonderirler diyip cekilisi yapayim mi erteleyelim mi yoksa listeden cikartip mi yapayim?
nasılsa gönderirler diyip çekilişi yapma bence
ama diğer seçenekleri bilemedim
Bende bilemedim iste :/ sizlerin kararına gore Hareket edicem:26:
saat geç oldu,o kişilerden ses de yok,her şekilde yarın olacak bu çekiliş o halde :)
Çekiliş yarin zaten canım, yarinda gondermezlerse diye soruyorum sizlere.
Hayir tek çekiliş olacakhim iki cekilismi yapilacak
Tekrar özel msj la bildir canım.