- 5 Nisan 2013
- 6.111
- 6.139
Olur canım bende o hafta başlatmayı düşünüyodum anca gider kargolar diye.
teş.ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur canım bende o hafta başlatmayı düşünüyodum anca gider kargolar diye.
Ben henüz göndermedim canım,yemek yapıp geleyim gönderirim.
Ama ismimi yazınca şaşırma.
Ben henüz göndermedim canım,yemek yapıp geleyim gönderirim.
Ama ismimi yazınca şaşırma.
kızlar herkese merhabalarrr
oohhh aramıza yeni gelenlerde var yaşasın gitgide çoğalıyoruzz
bende sabah beri komşunun veletleriyle uğraşıyorum, ikisi de bizim evin veleti sayılır aslında, anneme anane, babama da dede diyolar amaa 2 tane olunca da yoruyor, neyse ki birini annemlerin odaya yatırdım çizgi film açtım, diğerine de oturma odasında çizgi film açtım şimdi rahtım ve açımmm yemek hazrlamam lazım
Herkese merhaba
Ben fazla katılamıyorum sohbetlerinize, hem çalıştığım için hem de burası baya hareketli takip edemiyorum
Herkese merhaba
Ben fazla katılamıyorum sohbetlerinize, hem çalıştığım için hem de burası baya hareketli takip edemiyorum
merhaba canım hoşgeldin bende yeni geldim aranıza
gelebildigin zamanlarda bekleriz canım seni de, arada uğrasan da yeter
hoşgeldin canımm çok şey kaçırmadın aslında, asıl bundan sonra heyecanlanacakmış öle diyolar
gelebildigin zamanlarda bekleriz canım seni de, arada uğrasan da yeter
hoşgeldin canımm çok şey kaçırmadın aslında, asıl bundan sonra heyecanlanacakmış öle diyolar
merhaba canım hoşgeldin
hoşbuldum canım ben şimdiden çok heyecanlıyım ya nedense
Teşekkürler kızlar ilginize.
Ben de heyecanlanıyorum, hiç tanımadığım birine hediye gönderecek olmak ve hiç tanımadığım birinden hediye alacak olmak fikri mutlu ediyor
bende ilk defa katıldım çekilişe ve çok eğlenceli olacak gibi geliyor, daha kime hediye alacagım belli lmadan kafamda planlamaya başladım bile tanıtım topiğine kendinizi tanıttınız mı kızlarr
ne yazıyoruz ne yazıyoruzzz :)))
bende ilk defa katıldım çekilişe ve çok eğlenceli olacak gibi geliyor, daha kime hediye alacagım belli lmadan kafamda planlamaya başladım bile tanıtım topiğine kendinizi tanıttınız mı kızlarr
ben daha tanıtmadım canım kendimi
Kendimi tanıttım fakat başka ne yapacağım bilmiyorum, adres falan topik sahibine mi gönderiyoruz yine?
iyice kafana toparlayıp yazarsın canım acelesi yok ben yazmıştım mesela şimdi ekleyecek şeyler geliyor aklıma yiice biriksin die bekliyorum
Kızlarrrrr yeni gelenler hoşgelmişler çalışıyorum koşuyorum yoruluyorum muhabbete fazla katılamasamda aranızdayım kalbimdesiniz