Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:84: :84: :84: :84: :84: :84: :84:
Ne oldu kuzu ?
Ne oldu kuzu ?
ben her gün bakıyorum neredeyse konuya ama eski hareketlilik yok . Hediyeleri gelmeyenlerde aklım .
İyüsi mi sen geyik topiği aç , oraya gelelim
Sen üzülme ben ilgilenirim senle yafrummmm 🍭😀kimse benimle ilgilenmiyor diye küsüyorum bende napayımm
yaa ben geyik topiğini açarım daa önce bi hediyesi gelmeyen arkadaşların hediyelerine kavuşmasını bekliyorum bide bi toplaşıp karar verelim diyorum bi sonraki çekiliş ne zaman olacak, nasıl olacak ama kimse benimle ilgilenmiyor
kimse benimle ilgilenmiyor diye küsüyorum bende napayımm
yaa ben geyik topiğini açarım daa önce bi hediyesi gelmeyen arkadaşların hediyelerine kavuşmasını bekliyorum bide bi toplaşıp karar verelim diyorum bi sonraki çekiliş ne zaman olacak, nasıl olacak ama kimse benimle ilgilenmiyor
Sen üzülme ben ilgilenirim senle yafrummmm 🍭😀
haklısın önce herkes alsın hediyesini , bir sonraki çekilişe karar veririrsek eğer , beraberce kurallar belirler , o çerçevede hareket ederiz .
:44::44::44:
bence bi daha çekilişte kesin süre koyalımmm
mesela ayın 5inden 10una kadar diye
hediyesi gelmeyen arkadaşlara üzülüyom ben çünkü, çok zaman farkı var bizlerle aralarındaaaa
nerdesin bakiyim senn
:18::18::18: hafta sonları girmiyorum ya ben :18::18:
kimse benimle ilgilenmiyor diye küsüyorum bende napayımm
bence bi daha çekilişte kesin süre koyalımmm
mesela ayın 5inden 10una kadar diye
hediyesi gelmeyen arkadaşlara üzülüyom ben çünkü, çok zaman farkı var bizlerle aralarındaaaa
ben daha diğer çekilişe adapte olamadım malummm
artık zaten hediyesinde değilim üzüldüm sadece..hep de beni bulur böyle şeyler
gerçekten de raptiyenin katili kim acaba...
haklısın canım sen ama hallolur bi şekilde mutlaka biraz daha sabret bakalım burcu akşam falan uğrar sanırım buralara ona bi sorarız iletişebilmiş mi hediyesini göndermeyenlerle die
bugun bu saate kadar da girmemişsinn