- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Resmi koydum albümüme kızlar biraz elim titremiş gibi ama fikir açısından bir bakı .
kızlar demin truenin fotosunu görünce yazıverdim. burayada yazmak istedim resimin altında kalabalık yapmasın diye
benim 2011de doğum günümde..
kargocu aradı kargonuz gelmiş gelin alın diye.. bende erkek arkadaşımı aradım vs ne oluyor diye.. eve gönderemeyeceğim için şubeye gönderdim dedi bende evden çıkarken bitane poşet yanıma aldım.. kargocular poşet vermiyor elimde kalmasın diye
neyse gittik kargoya kardeşimle
yaklaşık 1metre boyundaydı kargom.. poşetime baktım sonra bir daha kargoya baktım kemal sunalın Mister Dörtnal filmi gibiydim
Eee ne çıktı paketten?
kargom geldiii
onu yazmamışım
truenin resminin altına açıklama yapmıştım alkım oraya gitti.
içinde yağlı boyayla çizilmiş resmim çıktı. kendi çizmişti
kargom geldiii
hele şükür gözünaydın olsun katilin kimmiş
İkisi de harika
katilim ikramaya
zaten biliyodum o olduğunu
hediyeleri açıp bakamadım en çok onu merak ediyorum
mektubunu okudumm..
ablamm ALLAH razı olsun. inşALLAH dediğin bütün şeyleri yaşarım
hediyelerimi herkescikler çok kıskandı :)
Canım ben internetten yaptırmıştım bir siteye.
Fotoğraf bekliyoruz bebikim, buraya koyamazsan vatzuptan yolla
katilim ikramaya
zaten biliyodum o olduğunu
hediyeleri açıp bakamadım en çok onu merak ediyorum
mektubunu okudumm..
ablamm ALLAH razı olsun. inşALLAH dediğin bütün şeyleri yaşarım
hediyelerimi herkescikler çok kıskandı :)
evet akşam watsapptan bekliyoruz ozamanvayy ikramaya mı katilini kesin bilen sen mi oldun acaba:26:herkesi kandırdın kendi katilini buldun
kızlar demin truenin fotosunu görünce yazıverdim. burayada yazmak istedim resimin altında kalabalık yapmasın diye
kargocu aradı kargonuz gelmiş gelin alın diye.. bende erkek arkadaşımı aradım vs ne oluyor diye.. eve gönderemeyeceğim için şubeye gönderdim dedi bende evden çıkarken bitane poşet yanıma aldım.. kargocular poşet vermiyor elimde kalmasın diye
yaklaşık 1metre boyundaydı kargom.. poşetime baktım sonra bir daha kargoya baktım kemal sunalın Mister Dörtnal filmi gibiydim
şuan kutu falan bide ben varım onu gönderdim sana
ben biliyodum ikramaya olduğunu kesi bilgi
ayrıc ben herkesi kandırmadım bana ümit bağladılar neden anlamak istemiyorsun
Tamam canım , teşekkürler .Kusura bakma canım şimdi gördüm alıntılarda sorun var da.
Resmini çekip albüme koyayım bak istersen.
Site ismini özelden yazayım burda reklam gibi olmasın.
Geliyor bana , düzelir yakında herhaldeKızlar alıntılar gelmiyor bana,bu yüzden topiğe girersem görebiliyorum.
Kusura bakmayın lütfen.
Vavvvvvv çok büyük sürpriz maşallah böyle hediye alan çok azdırkızlar demin truenin fotosunu görünce yazıverdim. burayada yazmak istedim resimin altında kalabalık yapmasın diye
Gözün aydın canım , bütün resimleri ekledin mi bakayım hemen .kargom geldiii
takılıyorum bebeğim yaçok şıksın bu arada güle güle kullan cicilerini
Vavvvvvv çok büyük sürpriz maşallah böyle hediye alan çok azdır
Gözün aydın canım , bütün resimleri ekledin mi bakayım hemen .
berfo aşk hayatını pek konuşmuyoz bu aralar
eski sevgilinle tekrar mı barıştın? yoksa o o zamanda kaldı da şuanki Romeo başkası mıııı
şuan kutu falan bide ben varım onu gönderdim sana
ben biliyodum ikramaya olduğunu kesi bilgi
ayrıc ben herkesi kandırmadım bana ümit bağladılar neden anlamak istemiyorsun