- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
Bende katılmak istiyorum.
Dediğine katılıyorum canım,bir daha ki çekilişte geç yollıcam hediyelerimi.
Ben de
acemiliğime geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Falkon,Hejira ve çiçek hediyelerinizin hepsi mükemmel :))
Katiller de mükemmel :))
evet birazcık öyle oluyor :26:
bir dahaki çekilişte geç yollasın herkes bakalım aksilik olmazsa yaza merhabaya da katılmak isterim
üzerime alındım hemen sen de mukemmelsin canım benimm kesene bereket senin hediyelerinin arasından daa body shop taki duş jellerinden istiyorumm
yaa ayıp deil mi ama ölee geç yolayacam falannn ya ben ikinizden birinin kurbanı olursam benim halime hiç üzülmeyecekmisiniz
Şimdiden hediye şiparişleri başlamış..
Oyyy kuzum sen kurbanım olursan söz.hıımm ben de senden o kırmızı servis şeylerinden istiyorum
Oyyy kuzum sen kurbanım olursan söz.
Ben bir çift türk kahvesi fincan seti istiyorum.
Anlaştık o zaman.
ayy inşallah benden de söz :)
senin de kesene bereket canım :)
ama benim duş jelim yoktu ki birinlen mi karıştırdın acep :26: okaliptüslü bişi var bende hastayken iyi gelir aman hasta olmim de
bilmiyorum yani şimdi geleceği heleki artık sen olursan kurbanım hepten geç yollarım
Şimdiden hediye şiparişleri başlamış..
Vicdan mı? Ben bilmemek o ne demek?ayy ben seni true yla karıştırmışım çok özür dilerimm senden dee kahve fincanlarında istiyorum
yaa bu şımarıklıgı bitek ben yapıyorum aslında herkesin hediyelerinden göz koydukları parçayı söylüyorum ki belki vicanları sızlar bana da onlardan gönderirler diye
Anlaştık o zaman.
ayy ben seni true yla karıştırmışım çok özür dilerimm senden dee kahve fincanlarında istiyorum
yaa bu şımarıklıgı bitek ben yapıyorum aslında herkesin hediyelerinden göz koydukları parçayı söylüyorum ki belki vicanları sızlar bana da onlardan gönderirler diye
Vicdan mı? Ben bilmemek o ne demek?
tamam
tamam canım :) ben de mutlaka herkesin hediyelerinden beğendim sanırım kendime
kalpsiz trueee :84: :84: tamam yaa amerikan sercislere de razıyım bari onlar vicdanını sızlatsın da gönder bana :84:
ben yüzsüz oldugum için herkese tek tek söylüyorum bide
sen de bir boyunluk örersin
boyunluk feda olsun sana canım benim ne demek 2 günlük iş benim için
Sana da iyi geceler canım,bende yatıyorum.
True ve Naz iyi geceler ben uyur
True ve Naz iyi geceler ben uyur
Sana da iyi geceler canım,bende yatıyorum.
Naz iyi geceler..
nurlum hayalotun selamı var sana göremiyomuş seni selamını yolladı