- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
onu bende düşündüm cnm ama söyleyemedim utandımmesela elma şekeri olaydı bende de keşke
hadi elma şekerini her yerden buluruz daa ya benim canım true nun terliklerinden çekersee nerden bulacam beennn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
onu bende düşündüm cnm ama söyleyemedim utandımmesela elma şekeri olaydı bende de keşke
kız herkesi kandırdın kandırdın senin katil yok meydanlar da ne olacak senin bu halin:2::2:
ah ahh nelerle uğraşıyorumm
telefonumu kabloyla diz üstüne bağladım
gamze ben kandırmıyorum sadece yardımcı olmaya calıştım okadar emindimki true ve amante den
falkon trueden geldiğine eminmisin
falkonn yarılan yerlerine çiçek dikerim
cesmina leennnn amacım geçmişi okumazsan atlama diye herşey topiğimiz için :)
nurlum kıyamam diyorsun ama katilim gayet tabi kıyıyor tesellıi kargosuda büyük oldu
napim sizce kızlar.. ayaklarım 37 numara. 36 numara alsam kesinlikle küçük olur. bu birazcık büyük geldi. napim kalsınmı gönderimmi
bu arada benim katilim ik-ra-ma-ya
gamze ben kandırmıyorum sadece yardımcı olmaya calıştım okadar emindimki true ve amante den
nurlum kıyamam diyorsun ama katilim gayet tabi kıyıyor tesellıi kargosuda büyük oldu
napim sizce kızlar.. ayaklarım 37 numara. 36 numara alsam kesinlikle küçük olur. bu birazcık büyük geldi. napim kalsınmı gönderimmi
naz convers aldim. katilim ikramaya eminim
gamze bidaha beni oynatmayacakmisiniz
Saol canım
Canım Truem hepsini guzel günlerde kullan , sefimliii kesene bereket canım .
Ben temel noktaları yazıp , sürpriz olması acısından tercihleri katilime bırakmıştım . Hepsi kullanacağım seyler , cok guzel tercih yapmışsın , gönlüne kesene bereket canım .
Beni biraz kandırdın ama olsun o kadar diyorum rövanşı baska çekilişlerde alırım belki .
Bende seni tanıdığıma cok sevindim guzel katılım benim .
Fotolar hala bekliyor kusura bakam lutfen ,aksam iyice kurcalıyim
Kiyamammmm
Sana da kiyamammmm
Tesekkur ederim amante , hala hediye almayan bayağı var anlaşılan
Cok tesekkurler canım
Teselli kargosu olmuş
Kimse cevap yazmamış
Ben gidiyorum
Kim senin katilin , nasıl buldu. ?
Normal ,
Julia ya da esmerimin topiginde 1 kez denk geldik , ordan hatirliyorum ben
naz convers aldim. katilim ikramaya eminim
gamze bidaha beni oynatmayacakmisiniz
Hadi hayırlısı , özüne dönmene az kaldı :53tabiki yaparım sevgili kurbancımm ben zaten göndermeden bana hatıra olsun die hepsini resimlemiştim az sonra da koyarım
asmu nun olayı super yalnız çarşıda geziyorum bana bu konuşmayı resimlemiş gönderdi bayılıyıroum kız sana
hasan beni terk etti, yerini kart nurdan a bıraktı tahminlerime göre yarın yeniden nurdan olurum
Kyi fikir bence dehediyesi gelen arkadaşlarımın hepsi güle güle kullansın inşallahh şimdi hediye topiğine dalayım da hem eklenen hediyelere bakayım hem de kendi kurbancıgımın hediyelerinn resimlerini koyayım
bu arada begendigimiz hediyeleri söylesek de birer tane de bize gönderseler olmaz mıı
Kisliksa bişey olmaz, ama yazlık , babet falan sıkıntı yaşata olur bence :26:ah ahh nelerle uğraşıyorumm
bu arada benim katilim ik-ra-ma-ya
evett gamze. mesela seni cok daha yakindan tanidim mutluyum
katilim hediyeleri gondermezse kann cikacak
Hediyelerimin fotoğraflarını koydum, meraklısına duyurulur
hediyelerimin resimlerini çekippp koydummm duyrulurrrr