- 5 Ağustos 2006
- 4.664
- 229
- 42
hahahah, yanlışi katil adayı, yanlış sulanmaAaaa olur mu şekerim konunun başından beri liste tuttum , ipuçlarını takip ede ede helak oldum. Yazdım , çizdim , eledim .Geriye topiğe girmeyen hatunlar ve jooker kaldı .
Bildiğin bişey varsa paylaş lütfen.
Nasıl sevilir bu ya, ne şeker şey öyle .
Sizin mi ?
Ah canım çok güzel gözüküyorlar , boşver bulduğun bir kutuya koy ,yolla canım. Güzel güzel paketlemişsin daha ne olsun.
Adresimi biliyosun zaten katilcim.
(Katil diye diye sana sulanıp duruyorum , bir de yine yanılıyor muşum .Rezil olurum valla , bu kaçıncı darbe olur sayamadım )
Görüşebiliriz tabii canım neden olmasın?Ben de tek kaldım sanıyordum, hayırdır sen napıyorsun gece gece ben yoldayım, az önce mola vardı. Birazdan da uyumaya çalışacağım Kk'dan çıkabilirsem
keçiörende akraabalarım ve arkadaşım var. biraz ters kalıyor bana ama geldiğinde Kızılay'a falan geliyorsan görüşürüz belki. Hiç ankaralıya denk gelmedim topikte ya :26:
Sorma uyucam birazdan :)
Çok severim ben kedileri .
Bir ara çeşmi senin katilin gibi konuştu , onlar hep şakamıydı? Kurbanı falcon muş
Senin saçlar ne renkti canım
Günaydın tatlımGünaydın günaydın günaydıııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn
Çooookkk güzellergünaydın kızlarbakalım bugün kimler burda olacak
işte hediyelerimin son hali bugün kısmetse kargoya vereceğim kurbanıma duyurulur
Eki Görüntüle 989684 Eki Görüntüle 989685
Hatırlamıyorum Kuzum sen beğendikten sonra , içine sindiyse ne mutlu bana.günaydın kızlaaar, nasılsınız bakalım? umarım hepimiz mutlu, huzurlu bir haftasonu geçiririz.
teşekkür ederim. umarım senin beni mutlu edebildiğin gibi ben de burcu mutlu edebilmişimdir. kocaman kocaman öpüyorum seni
aşk olsun, ne varmış seninkilerde. çok çok güzellerdi. teşekkür etmiş miydim?
ayy kime gidiyorlar acaba, emeğine sağlık canım çok güzel görünüyorlar.
teşekkürler tatlım
Hehehehe, tahminim tuttu, kesin o senin katilinBenim kargo yola çıkmış , en geç pazartesi elimde olurmuş kısmetse , sevgili katilciğim öyle diyor
Aynen Ben de buldum ama söylemeyeceğim. O beni nasıl bekletti, hiiiçççç renk vermedi ben de ona söylemiyorum katilini, arasın bulsun ben dakikalarca iz sürdüm:82:Ahaaa Ben senin katilini buldummmm
Ama söylemem
Son düzenleme: