- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.096
Dün çok yorulduk,evde bir kaç değişikliğe giriştik..
Yorugunluktan çok uyumuşum.
Yatak odasının dekorasyonu muydu değişen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün çok yorulduk,evde bir kaç değişikliğe giriştik..
Yorugunluktan çok uyumuşum.
Ayılmaya çalışıyorum tatlım,sen nasılsın?
Benim hediyeler bugün geliyormuş katilim öyle söyledi.
Kurbanımın hediyeleri de bugün elinde olacak inşallah.
Günaydın katilimm
Acaba hediyelerim şuan nerede ? :44:
Kargo takip numarası alsaydım
Güzel tahmin arkadaşım.Yatak odasının dekorasyonu muydu değişen
Günaydın güzelim..Günaydın katilimm
Acaba hediyelerim şuan nerede ? :44:
Kargo takip numarası alsaydım
Güzel tahmin arkadaşım.
Yatak odasının dekorasyonu için mimarla anlamıştık,neyse yaptı falan ama hiç içimize sinmedi.
Giysi dolabımız yetmiyor bize,bizde düşündük taşındık.
Bir odayı giyinme odası yapmaya karar verdik eşimle,yatak odasında yeniden değişikler yapılacak.
Spor odasındaki kanepeyi değiştirdik,ikea ya gittik dün dolapları ve üçlü kanepeyi aldık yarın gelecek onlar.
Tabi birde montaj parası vermeyelim dedik montajı eşim halledecek.
Ölü gibiyiz yorgunluktan,iki gündür ikea ikinci evimiz oldu.
Bugün parkeciye gidicez,giyinme odasına parka düşünüyoruz,off yazarken yoruldum.
Evet herkes katilim numarası yapıyorSorma uyucam birazdan :)
Çok severim ben kedileri .
Bir ara çeşmi senin katilin gibi konuştu , onlar hep şakamıydı? Kurbanı falcon muş
Senin saçlar ne renkti canım
Günaydın güzelim..
Sürprizleri severim,boşver takip no sunu falan.
Bırcııııııı , hediyelerine kavuşmuşsun güle güle kullan.Wertx canım senin de gönlüne, emeğine sağlık.Kesene bereket.
Tüm hediyelerini alanlara bolca tadını çıkarmalarını,hediyeleriyle öpüşüp koklaşmalarını dudaklarını büzüp yanağına hediyelerini koyarak Face e kapak fotoğrafı yapmalarını diliyorum..
Alanların kesesine bereket, gönlüne sağlık arkadaşlar..Hediyesine kavuşanlar da güle güle kullansın..
Allah Allah ne yaşadıysan sanki, benimkinin yanında laf mı?
Kuzum Keçiören'de ablam..Eh işte kafa estikçe gidiyorum.
Çok şeker ya ağzını burnunu ısırırım onun.
Çok ta güzel olmuş canım benimkileri görseydinN'apalım adımız Hıdır elimizden gelen budur misali maksat tanışmak,kaynaşmak,paylaşmak
günaydın kızlarbakalım bugün kimler burda olacak
işte hediyelerimin son hali bugün kısmetse kargoya vereceğim kurbanıma duyurulur
Eki Görüntüle 989684 Eki Görüntüle 989685
Herkese merhaba :)
Geranio canım bayıldım hediyelerine makyaj çantan,aynağın tarağın kitapların aman aman çok güzeller kesesine bereket wertx in..
İkramaya seninkiler de aynı şekilde elbise,mumluk waw dedim yani :) ümranın kesesine bereket.
Güzel tahmin arkadaşım.
Yatak odasının dekorasyonu için mimarla anlamıştık,neyse yaptı falan ama hiç içimize sinmedi.
Giysi dolabımız yetmiyor bize,bizde düşündük taşındık.
Bir odayı giyinme odası yapmaya karar verdik eşimle,yatak odasında yeniden değişikler yapılacak.
Spor odasındaki kanepeyi değiştirdik,ikea ya gittik dün dolapları ve üçlü kanepeyi aldık yarın gelecek onlar.
Tabi birde montaj parası vermeyelim dedik montajı eşim halledecek.
Ölü gibiyiz yorgunluktan,iki gündür ikea ikinci evimiz oldu.
Bugün parkeciye gidicez,giyinme odasına parka düşünüyoruz,off yazarken yoruldum.
Midem cayır cayır yanıyo yaaa
Ayılmaya çalışıyorum tatlım,sen nasılsın?
Benim hediyeler bugün geliyormuş katilim öyle söyledi.
Kurbanımın hediyeleri de bugün elinde olacak inşallah.
Evet herkes katilim numarası yapıyor
Saçlarıma nolmuş kız Koyu kumral
Sen misin yoksa katilim:26:
Doktoruna daha önce sordun mu bilmiyorum canım ama bana gaviscon şurup vermişti bu durum için.
Hamilelikte kullanmanın bir sakıncası yok. Aynı şekilde rennie çiğneme tableti de kullanabilirsin.
Geçmiş olsun.
Benim kargo yola çıkmış , en geç pazartesi elimde olurmuş kısmetse , sevgili katilciğim öyle diyor
Benim kargo yola çıkmış , en geç pazartesi elimde olurmuş kısmetse , sevgili katilciğim öyle diyor
Ahaaa Ben senin katilini buldummmm
Ama söylemem