geçen hafta kıydılar ayol :26:
ben ileriden mi takip ediyom yoksabu bölümü izledim gayet kıyılmıştı
Burada görmedi canım
Tekirdağ- Çorludayım canım ben. Uzakmışız
ayyy çok haklısın tatlımm ben de kalktımm karnım aç ama canım bişey yemek istemiyor.. 2-3 gündür komşularımda kahvaltı yapıyordum çok keyifliydi...şimdi birkaçınız olsa neler yapardım neler
kızlar katilimin bana aldığı hediyelerbugün verirse yarın elimde olurlar detaylı foto atarım hediye paketlerime hele kutuma bayıldım pek giremiyormuş nete çalıştığından dolayı o nedenle ben paylaşayım dedim
Eki Görüntüle 986228
geçen hafta kıydılar ayol :26:
ben ileriden mi takip ediyom yoksabu bölümü izledim gayet kıyılmıştı
gelicem gene Berfin tatlım...bugün evdeyim sanırım çatkapı bir komşum gelmezse ya da çağırmazsa...dur gitme
tamam canım sülemem
ya ben dün faytona kadar izledimsonra naptılar mehmete uyumuşum hastaydım biraz:26:
Anaaaa kandırık yapmıyorsan eğer ben değilim ki o zaman.
Ben başındn beriseni katilim sanıyordum, büyük hayal kırıklığı yaşayacağım o zaman
Uzakmış canım, sana gelene kadar anneme gider gelirim
Ben de komşumu kahvaltıya davetetmiştim bu hafta uygun olduğun bi gün gel diye ama kendisi çok yoğun
Katilin ya farktmeden çok çok büyük açık verdi kendini ifşa etti ya da artık eline geçecek nasılsa diye saklamıyor
Mustafanın küçük oğlundan bahsediyorlar canım
Anaaaa kandırık yapmıyorsan eğer ben değilim ki o zaman.
Ben başındn beriseni katilim sanıyordum, büyük hayal kırıklığı yaşayacağım o zaman
Uzakmış canım, sana gelene kadar anneme gider gelirim
Ben de komşumu kahvaltıya davetetmiştim bu hafta uygun olduğun bi gün gel diye ama kendisi çok yoğun
Katilin ya farktmeden çok çok büyük açık verdi kendini ifşa etti ya da artık eline geçecek nasılsa diye saklamıyor
Mustafanın küçük oğlundan bahsediyorlar canım
ya ben dün faytona kadar izledimsonra naptılar mehmete uyumuşum hastaydım biraz:26:
Mustafayı demiyoruz yahu, oğlu Mehmet'i diyoruz
Pis yaaa İstanbula kadar gelmişken bana da gel ne var yani
kız memet diil o mustafa
gözlerinin önünde boğdurdu sülüman çocuuuu
sen özeti izlerken uyumuşsun o zaman
anammmmm
kafa mustafada kalmış benim
pardon bebekler
Davet edersin de gelmez miyim canım gelirim tabi ama eşim istanbula gitmemi bile istemiyor hamileliğim ilerledi diye
Özge hepten karıştırdı
Bi de üstüne milletin dediğine itiraz ediyor.
Canım yaa
Davet edersin de gelmez miyim canım gelirim tabi ama eşim istanbula gitmemi bile istemiyor hamileliğim ilerledi diye
Özge hepten karıştırdı
Bi de üstüne milletin dediğine itiraz ediyor.
Canım yaa
O zaman eşinle gelin, tanışırız
Eki Görüntüle 986274
evet kızlar bugün yola çıkan paketimin dış görünümü. acaba kime gidiyooorr?
Eki Görüntüle 986277
bu da hediyelerrumarım beğenirsin sevgili kurbanım.
yok canım neden kızsın sen bilmeden yaptın paylaştınay valla pot kırılırda bu kadar değil bende kıyamam giremiyor nete diye paylaşayım istedim çok beğendim çünküneyse inş katilim kızmaz bana
uuuuuuuu bebeğim süper görünüyo beğenir beğenir merak etme bak benim katilimden ses seda yok aayyyy çok heyecanlıEki Görüntüle 986274
evet kızlar bugün yola çıkan paketimin dış görünümü. acaba kime gidiyooorr?
Eki Görüntüle 986277
bu da hediyelerrumarım beğenirsin sevgili kurbanım.
Arabamız yok ne yazık ki canım, o yüzden gidip gelmek sorun oluyor zaten
Yoksa ohoooo nerelere giderdik karnımda bebekle
Ben de sizi beklerim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?