aayyy çok zevkli alması ama gripken beni biraz zorladı artık elimden geleni yapmaya çalıştım ama umarım kurbanımda beğenirGünaydın herkese :))
Dün pek takip edemedim burayı,Melinda hediyelerine kavuşmuş hepsi çok güzeller :)
aaa biz seni ne zaman çekiştirdik ki ben hiç yapmam öyle
o topiktede mi varsın ne güzel hamiş hamiş nasıl koştun hediye almalara canım ya :))
aaayyy çookkkk ggüüüzeeeelllll
tubbii benm olmasını çok isterdim
Eki Görüntüle 986189
bunlarda benimkiler.
üstünü kapadım çünkü katilim anlamasın diye :26:
bende fiyonk istiyorum :18::18:paketlerimi evdeyken çok seviyodumaz ama kaliteli şeyler almaya çalıştım:18::18::18: şimdi sönük kaldı sanki :18::18::18: oysa fiyonklarını bile kendim yapmıştım :18:
Eki Görüntüle 986194
çok pis senden şüphe etmeye etmeye başladım nedensegünaydın kızlarrrr
yeni fotolar var mııı
benim hediyeler yola çıktı
Senin katilini tanıyoruz sanırım canım.kızlar katilimin bana aldığı hediyelerbugün verirse yarın elimde olurlar detaylı foto atarım hediye paketlerime hele kutuma bayıldım pek giremiyormuş nete çalıştığından dolayı o nedenle ben paylaşayım dedim
Eki Görüntüle 986228
aayyy bunu biri paylaşmıştı hemen bulmaya çalışıyorumkızlar katilimin bana aldığı hediyelerbugün verirse yarın elimde olurlar detaylı foto atarım hediye paketlerime hele kutuma bayıldım pek giremiyormuş nete çalıştığından dolayı o nedenle ben paylaşayım dedim
Eki Görüntüle 986228
kızlar katilimin bana aldığı hediyelerbugün verirse yarın elimde olurlar detaylı foto atarım hediye paketlerime hele kutuma bayıldım pek giremiyormuş nete çalıştığından dolayı o nedenle ben paylaşayım dedim
Eki Görüntüle 986228
kızlar sohbetinize doyum olmuyor ben çıkıyorumm...temizlik yapıcam peşinden de yarın tüm apartman ben de toplanacak birşeyler hazırlmam lazımm kek börek vs...eşim de fatıuraları yatır dedi sabah giderken...görüşürüz..
kızlar katilimin bana aldığı hediyelerbugün verirse yarın elimde olurlar detaylı foto atarım hediye paketlerime hele kutuma bayıldım pek giremiyormuş nete çalıştığından dolayı o nedenle ben paylaşayım dedim
Eki Görüntüle 986228
kim ki paylaşmış mıSenin katilini tanıyoruz sanırım canım.
paketlerimi evdeyken çok seviyodumaz ama kaliteli şeyler almaya çalıştım:18::18::18: şimdi sönük kaldı sanki :18::18::18: oysa fiyonklarını bile kendim yapmıştım :18:
Eki Görüntüle 986194
yaa keşke paylaşmasaydım üzüldüm şimdi pot kırdım galibaAhaaa dün bu paketleri biri paylaşmıştıÇok dikkatliyim çoook
Günaydın canım. Henüz kıymadılar, haftaya gerçekleşecek anlaşılan
Paylaşmıştı ama söylemem.kim ki paylaşmış mıeskiye bakmadım hiç
kız bulursan süleme bakmıcam benaayyy bunu biri paylaşmıştı hemen bulmaya çalışıyorum
kim ki paylaşmış mıeskiye bakmadım hiç
nasıl yaptın bunuya şeker duruyolar
yokki anacım bizde beceri:26:
Eki Görüntüle 986228
geçen hafta kıydılar ayol :26:
ben ileriden mi takip ediyom yoksabu bölümü izledim gayet kıyılmıştı
yaa keşke paylaşmasaydım üzüldüm şimdi pot kırdım galibaneyse ben bakmıcam süpriz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?