hee yolayacam dedi miio zaman yarın gelebilir sanırım, bilemedim kii :44:
Dedi tabi. Ama bugün kaçtı benden. Katilimi kaçırdım
![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Senin kavuşmana az kaldı ne güzel
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hee yolayacam dedi miio zaman yarın gelebilir sanırım, bilemedim kii :44:
Dedi tabi. Ama bugün kaçtı benden. Katilimi kaçırdım![]()
Senin kavuşmana az kaldı ne güzel![]()
off yaa çok heyecanlıyım vallaakatilcigime de ayıp oldu o kadar haber de verdi ama elimde olmadan çıkmak zorunda kaldım işte evden
ama yarın sabah uyanır uyanmaz doğruu gidiyorum kargocuya
yolda da açamayacam gerçi hem fotograflamak lazım die hem de ayıp olmasın die ama napalım dayanacam eve kadar
![]()
günaydın kızlar hayırlı sabahlar
muhteşem yüzyıl ne oldu:26: ben en son şehzade mehmeti annesinden ayırmalarını gördüm :26: kıydılarmı![]()
Geçmiş olsun canım katilimha buarada kurbanım senide unuttum sanma :) hedıyelerını anca tamamlayabılıyorum bu koşuşturmacadan vakıt zor buluyorum .haftaya en gec yollamıs olurum![]()
![]()
ıkı gündür acildeydim eşim bıraz rahatsızlandı bır ona koş bir görümceye kendıme hıııc vaktım kalmıyor ...öpüyorum kurbanııııııımmm![]()
Geçmiş olsun canım katilimAcelesi yok ne zaman uygun olursan
![]()
neeeey hayallerimi yıkmaaaaa nerden cıkardın sımdı bunuben senin katilin değilim kiiiiii üzülme ama istersen olurum
![]()
günaydın kızlar hayırlı sabahlar
muhteşem yüzyıl ne oldu:26: ben en son şehzade mehmeti annesinden ayırmalarını gördüm :26: kıydılarmı![]()
günaydın canımmm izlemiyorum ama tarihi bildiğimden evet öldürücekler![]()
Günaydın canım. Henüz kıymadılar, haftaya gerçekleşecek anlaşılan![]()
şehzade beyazıtıda öldürüyormuş :18::18::18:
bende paketledim hediyelerimi. son bişey kaldı onuda halledeyim![]()
aaa biz seni ne zaman çekiştirdik ki ben hiç yapmam öyle
yeminlen çok eğlendim kurbanlarınızı benim gbi kandırınçok zevkli oluyo
sen bitterkuzuyla beni çekiştirirken ben burda kıs kıs gülüyodummm![]()
kızlar benim hediyelerim diğer topikten gelmeymiş bu topikteki katilimden değilmiş katilimmmm duy sesimide karşılık ver bana
beyazıtı selim yüzünden öldürüyor canım taht kavgasına girişcekler şimdi ikisi kaldığı için...cihangirde ölücek bir süre sonra mustafanın yasından..