- 2 Ekim 2013
- 458
- 92
- 123
aahh ahhh ne geldiyse başıma iyi niyetimden geldi zaten
ben bir garipp dilenciyiimmmm, sokaakk sokaakk gezerrriğimmm![]()
kutulanmış heeeddiyeler naz ı bekler poşetlerdeee...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aahh ahhh ne geldiyse başıma iyi niyetimden geldi zaten
ben bir garipp dilenciyiimmmm, sokaakk sokaakk gezerrriğimmm![]()
sana çok asılmıştım seni bir numaralı katil adayım yapmıştım ama sen değilmişsin![]()
yaramı deştin sen şimdiii
yaa düşün hediyelerime kavuşmama şuu kadarcık zaman kalmıştıı kii gelen bir telefon ve hastaneye gitmek zorunda kalmamşimdi elimde geldik bulamadık yazan bir kuru kagıt parçasıyla kaldım
hediyelerim kutularında çok sıkılmışlardır şimdi, bir an önce özgürlüklerine kavuşmak istiyorlardır, amaa onları bir gun daha tutasaklıga mahkum ettimm
kendimi asla affetmeyecegimm
![]()
bence dedeni ve annenide affetme kız
(bana bak aile faciası)![]()
evett onları suçlamayı da çok düşündümm, hatta bütün suçu onların üzerine yıkıp içimdeki bütün kini kusmayı da istedimmamaa anneme haber son anda gelmiş, bulundugu yerden hastaneye gelmesi en az 2 saat, o sürede de son anda ayarlanana randevu kaçardı zaten
dedemi suçlayım desem o da 76 yaşında bir adamcagız, ben suçlasam bile anlamaz ki beni
herşeyin suçlusu benim, katilime ve hediyelerime kavuşmayı bu kadar çok istemeyecektim
neyi istesem hep geç kaldım ben, bütün suçlu benim
![]()
yarına şunun şurasında 12.5 13 saat kaldı :44::44:
gözünü kapatıp açana kadar gecer senin için...ama birde o kutundaki hediyecağızların durumunu düşünsene...okadar zaman karşına çıkmak için hazırlanmışlar taa nerelerden gelmişler.ama ortada kalakalmışlar...üstelik bir kargo poşetinin içinde tıka basa...
hani o çılgın çeşminaz! nerede o zor kadın...neredeeeee.........hadi söyleseneeee...nerede...
(ahanda uçtum ben)
13 saat mii amma çokmuş beee
o deil de bugun cidden adamların eğer bizim ilçe içinde bi yerde olsalardı adamları arayığp tarayıp bulup alacaktım kutuyu da başka ilçeye gitmişleryoksaa ellerimde çiçekler kapılarında sırılsıklam hediyelerimin peşinde olacaktım ama olmadııı
yazık benm hediyeciklerimee, biraz daha sabretsinler, yarın sabah sımsıkı sarılacagım onlaraa
![]()
hemen çek foto koy..bakalım...
benımkılerın geleceği yok senınkılere baka baka içimdeki sızıyı dindiririm kardeş...
şimdi melindanınkılerle idare etmekteyim![]()
ahh iştee ilk benmki olacaktı ammaaa kısmet dielim![]()
zaten kahvaltımı etmeden hemmeenn kargoyu almaya gidecegimm, kahvaştı falan sonra da hallederim sorun değil, sag salim bi kavuşayım da onlara![]()
kıııızzzz... benımde basıma boyle bişe gelirmı dersin????????
oofff hayat çok zor:18:
kargonun gelecegi gün annen bile arasa açma telefonunu yoksa böylee iş veriyorlar sanaa iştee kaçırıyorsun kolini![]()
çeşminazdan kargo kaçırmama teorileri;
1-kargo geleceği gün anne telefonları açılmayacak,
2-dedeye yüz verilmeyecek,
3-tomografi mr röntgen kan aldırma gibi bilumum teşhisler önceki gün hazır ve nazır hale getirilecek.
ahh iştee ilk benmki olacaktı ammaaa kısmet dielim![]()
zaten kahvaltımı etmeden hemmeenn kargoyu almaya gidecegimm, kahvaştı falan sonra da hallederim sorun değil, sag salim bi kavuşayım da onlara![]()
ama benimki saat 1 den önce geldiiii senin o saatten önce mi bırakılmış ki kapıya nooot![]()
heee 13.06 yazıyodu benimkinde saat olarak :44: ama olsun belki ben senden önce yüklerdim resimleri![]()
birinciliği sana kaptırmam
yarın yeni hediyeler eklencek çok heyecanlıııı
şehzade mustafa da gitti
kırk yılda bi izler biri olaraktan bu akşam tv başından kalkamıyom![]()