kızlar benim hediyelerim diğer topikten gelmeymiş bu topikteki katilimden değilmiş katilimmmm duy sesimide karşılık ver bana
bak ben yarın kurbanıma göndereceğim meraklanmasın diye ama katilim duymuyo beni nurdanımooyy kıyamam ben sanaaumran ın katili çabukk ortaya çıkk bak kız hamile hamile senin peşine düştü yazık deil mii
bana mı yoksa :26::26::26::26:işte bitti ta taa .) inşallah kurbanımda begeniiiir
Eki Görüntüle 985985
işte bitti ta taa .) inşallah kurbanımda begeniiiir
Eki Görüntüle 985985
bak ben yarın kurbanıma göndereceğim meraklanmasın diye ama katilim duymuyo beni nurdanım
bana mı yoksa :26::26::26::26:
ayy bunlar ne güzel olmuşlarr ellerine saglıkkk
duyar umrancım duyar sen merak etme azıcık daha bekle bakalımelif nisa üzülmesin katilcik en yakın zamanda çıkacak ortaya
bak ben yarın kurbanıma göndereceğim meraklanmasın diye ama katilim duymuyo beni nurdanım
bana mı yoksa :26::26::26::26:
ayy bunlar ne güzel olmuşlarr ellerine saglıkkk
duyar umrancım duyar sen merak etme azıcık daha bekle bakalımelif nisa üzülmesin katilcik en yakın zamanda çıkacak ortaya
azcık bi ipucu vereydin bariiii ya ben miyim:26::26::26:Belkidee.)) sagol canımm.inşallah kurbanımda beğeniir
inşallah canım kızım yarın babasına kavuşacak çok mutlu
Belkidee.)) sagol canımm.inşallah kurbanımda beğeniir
ooyyy yerim ben onuuuuu
mutlaka begenecektir canım eminim ben
Harika görünüyorlar,iştah kabartıcı.işte bitti ta taa .) inşallah kurbanımda begeniiiir
Eki Görüntüle 985985
yaa ben resmen adamları aradım da yakında bi yerdelerse gidip de alayım dedim ama başka ilçeye gitmişlerbugun evden çıkmayacaktım işte dee saglık olunca yapacak bişey olmuyor malesef gitmek zorunda kaldım, ve bir gecem daha merakla geçecek ooff offff
kimden şüpheleniyosun söylesene banaa kulagımaa
neyse canımcımmmmmmmbize müsade uykumuz geldi azıcıkın biz müsade isteyelim senden ki yarın dinç bir şekilde babamıza kavuşalım
geranio dan
He..daha neler bulacağım ben ona.hiihihhhahahahaaa nurdannn sana çeşme dediiiii baksanaaa
abla içindeki çelişkiler beni dehşete düşürüyor:18::18:
heyy gidim heeyy bir zamanlar bu topiğin göz bebegi nazdımm, sonra biri geldi ve beni çeşme yaptııhangi taşlara vurayım ben başımı şimdii :84: :84:
işte bitti ta taa .) inşallah kurbanımda begeniiiir
Eki Görüntüle 985985
teşekkürler teyzesiooooyyy o zaman size çok güzel uykular annesi ve kızııbabacık a da selamlarr
hadii bakalım bikaç güne çıkar gerçekler ortayaa
He..daha neler bulacağım ben ona.
Beğenir, beğenir çok güzel olmuşlar ellerine sağlık.
ooooyyy o zaman size çok güzel uykular annesi ve kızııbabacık a da selamlarr
hadii bakalım bikaç güne çıkar gerçekler ortayaa
Yalnız katilcikim haber verecekti gönderdiğinde, hiç yazmadı bana bugün. Şimdi yarın annemlere kahvaltıya gitsem mi gitmesem mi bilemedim :26:
haber verecem dediyse bugun yollamamıştır o halde, yani yarın gidebilirsin tehlike yok
Ama yollayacaktı bugüüün :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?