bana bıraz uzak buarada ben ızmırdeyım :) ...hayvanları çok severmiş.... kıtap okumayı severmıs cocugu yok evliii
ha buarada kurbanım senide unuttum sanma :) hedıyelerını anca tamamlayabılıyorum bu koşuşturmacadan vakıt zor buluyorum .haftaya en gec yollamıs olurum
ıkı gündür acildeydim eşim bıraz rahatsızlandı bır ona koş bir görümceye kendıme hıııc vaktım kalmıyor ...öpüyorum kurbanııııııımmm
ben yarın nasıpse öğrenıyorum katılımııııııııııııııı bugun kargoya vermiiişşş sağ olsun benı hıc bekletmedı :) sevıyom kız katil seni.
buarada ugrayamıyorum kızlar daha dogrusu acıp kapatıyorum sadece cok yogunum bu aralar bır kayınvalıdemdeyım bır evı temızle bır hastane cok yorgun gelyorum eve bende bırde bel fıtıgı var allaahh ölüyorum ayakta durunca hıc halım kalmıyor. aklımdasınız
ınsaALLAH yarında hedıyelerımı sızlere fotolar yollarım burdan...
evet Hülyacım sen değilsin süper tahmın ettınİpucları süper ammaaa ben değilim.
saol canım benım bende ınsaALLAH yarın öğrenıcemmmooyy oyyy oyyyy çok geçmiş olsun canım benim yaaa
katilimi biliyorum ya artık nasıl rahatım yaa, ipuçlarını bile okumuyorum artık
milleett ben geldiiimmm.....
uzun soluklu bır aradan sonra hepinizi özledim.
benım katılım kım ya oyalamasın benı artık cıksın ortayaaaa.(isyana geldim akşam akşam)
ay herkes yavaş yavaş öğrenmiş katilinibende cuma günü kargoyu teslim edicem kısmetse kurbanım ben olduğumu görünce şaşıracak çünkü aklına bile gelmedi katilinin ben olacağım
Yaa bi çarşıya çıkayım dedim ortalık birbirine girmiş, sayfalar dolusu şey yazılmış... Az yavaş olun yahu. Takip etmek zor oluyorZaten feci yoruldum ve uykum da geldi... Bu arada ben de kurufasülye yaptım, az önce kapadım altını. Ama daha pilav yapıciiim
Melindacım, hediyelerini güle güle kullan şekercim. Zeyycim senin de kesene bereket
katilimin kim oldugunu biliyorum ya pek rahatım artıkama hediyelerime kavuşamadım, yarın sabah kahvaltı etmeden gidip alıp gelecem o yol bitmez ama çarşıdan buraya gelene kadar, düşünsenize kucagımda paketim ama ben açamıyorum minibüsteyim :18:
benim kurbancık da benden şüphelenmmiyor, hatta kimseden şüphelenmiyor sanırım başka topiklere giriyor da buraya pek uğramıyorkargoya verince hediyeleri ben bi haber uçurayım ona da yarın bakınsın bi buralara
ohh ellerine saglıkk
ben karıştırdım ortalıgıı, buralarda feryat figan yerlere attım kendimi ağlamaktan :84: ama neyse kii sakinleştim ve yarın sabahı bekliyorum artıkama içim yanaarrr içim kanaarrr daaaaaaaaaa...isyaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Kıyamam yaaa, senin durum çok vahim... Dediğin gibi daha eve gelene kadar o kutuyu açamayacak olmak var
hayat acımasız işteesen git dedemin tomografisini bugune aldır, sonra koştur koştur hastaneye gitt bidee yazmışlar utanmadan kapının üstüne geldik bulamadık diee ya sen koy kapının önüne o an yokum ama sonradan gelecegim dimi ama yoookkk, hiç düşünceli değil bu insalar
işin komik tarafı daa kapıya yapıştırılan kagıt üzerinde katilimin ismi yazıyor ama ben isim olarak bilmiyorum tabi nick olarak bilşyorum die notu görünce iyice kudurdum şimdi yarın sabaha kadar kim oldugunu ögrenemeyecem hayy ben böle şansın falan dieebilgisayarı açıp foruma bi baktım ki benm katil ben gitmek zorundayım die foruma yazmış, kargon dagıtıma çıktı, 1 saate gelir diee o sayede en azından katilcigimin merakından kurtuldum, sonunda resmen de tanıştıkk hediye dedigin nedirr gülümm, varsın onları da yarın sabah gidip alayım eve gelene kadar meraktan çatlayımm
Hahah kıyamam yaaBenim kargocular kanka Allahtan. Evde değilsem en azından arıyorlar. Tabi işe yeni girmiş kurye denk gelmezse
Ben de katilimden emin gibiyim
Hööffff...Canım sıkılıyi...
Benim katil ya çok ağzı sıkı, ya hiç girmiyor ya da ben ipuclarını kaçırdım...ya da yok bu katil yok.O yoksa ben de yoğum.Kimden öğrendin böyle gizli hafiyeliği?
Babam böyle pasta yapmayı kimden öğrendi?
Arkadaş bi 8 mart çekilişi daha varmış oraya yazmışım ya la.Bunadım bunadımm heyy gidi gençlik gitti mi gelmiyo ya la.
abla seni de duyan 70 yaşında zannedecekpardon yaa yaş kaçtı
Bu aksam paketleme işimide bitiricemm ohh.))
69Ne oldu ppootttt diye ses geldi bir yerlerden..Hıı kim o?
benm bitti yarın yolcular kısmetseekolay gelsin şekerim şimdiden
hıı nee kiimmm ne sesiiiiiipardonn size teyze diyebilir miyiimm
benm bitti yarın yolcular kısmetseekolay gelsin şekerim şimdiden
hıı nee kiimmm ne sesiiiiiipardonn size teyze diyebilir miyiimm
Diyebilirsün yavrucuğum gel dizime otur 'Bir genç kızın potu' isimli masalı okuyayım sana.
yaa gerçekten abla yaş kaç seninn69 değildir mümkün değil kandırma bneiii :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?