Eki Görüntüle 984289
burda katilim..
...............................
kızlar ben cidden mektubun altını çakmakla yakıp. sevginden yanıyorumdemek istiyorum ayıp olurmu ilerde baktıkça gülsün diye
Bindik Bi Alamete Gedeyoz Gıyamete (2x)
Amaneeinn..
Yerel ve genel seçim
Seçin bakalım seçin
not: rep şeklinde okuyunuz lütfen. kafa sallayarak
Darısı bize.ayyy benim hediyelerim buraya gelmişşş şubedeymiş dağıtıma çıkarıcaklar sanırım
heyecan had safhada resmen, katilime de dedim en çok onun kim olduğunu merak ediyorum
Geçmiş olsun fıstık.önce geçmişi okudum sıra size günaydın demektebi yandan da bişeyler yemeye çalışıyorum, dedemi tomografiye götürmem lazımmış umarım ben evde yokken gelmez hediyelerim eğer ben yokken gelirse de artık şubeye giderim akşam üzeri ordan alırım napalım, dedecikin saglıgı hepsinden önemli
Günaydın kızlar uyuyakaldım bugün dersler yalan oldu
itiraf ediyorum evet buldunnn
Ne güzel ya.Ohh şimdi daha heyecanlı oldu.
gargon dağıtımda 1saat içinde elinde olur sanırım
E biz görmedik, duymadık bi özet geçiversen olma mı?:18:Bi tanecik mi ipucun var yani bu zamana kadar
Ben bi sürü ipucu verdim ma kurbanım hiç anlayamadı ben olduğumu.
İpucu vermek bizim işimiz
Canım bu saatten sonra bi de temizlik mi yapacaksın, boşver yaaa
Güle güle kullan canım.buraya mı koyayım burcunun açacağı topiği mi beklesek :26:
canım katilim zey88 benimmmm
hiç ama hiç çaktırmadı sürekli burdan konuşuyo olmamıza rağmen
herbişeyi o kadar özenerek almış ki.. hele bi kolye almış görünce çığlık attım resmen
burdan tekrar teşekkür etmek istiyorum kendisine, kesesine bereket ellerine sağlık
yüzümde güller açtı sayesinde
Ümran ne meraksız hatunsun vesselam:44: Dokuz doğururdum ben.ama benim elime cuma günü ulaşıcak çünkü yarın akşam eve geçicem cuma günü gider alırım şüphelendiğim 3 4 kişi var ama hadi bakalım kimmmm
Ben de.Bende..................
Fotoları bekliyoruz heyecanla,darısı başıma.
Darısı bize.
Geçmiş olsun fıstık.
Ne güzel ya.Ohh şimdi daha heyecanlı oldu.
E biz görmedik, duymadık bi özet geçiversen olma mı?:18:
Güle güle kullan canım.
Ümran ne meraksız hatunsun vesselam:44: Dokuz doğururdum ben.
Ben de.
Arkadaşlar katilim kimse azıcık ip ucu versin yav:44:
Kızlar, benim kargo da dağıtımda birazdan hadi olmadı en geç akşama doğru ulaşacak.
Fotoları bekliyoruz heyecanla,darısı başıma.
Yok,yok..Kurbanımın kargosu eline ulaşacak.Benimkinden ses-seda yok.Kargoma karşı platonik bir aşk besliyorum.
Kurban ile ilgili ipucu alabilir miyim?heyecanlandım.Yok,yok..Kurbanımın kargosu eline ulaşacak.Benimkinden ses-seda yok.Kargoma karşı platonik bir aşk besliyorum.
Kesinlikle en ufak bir fikri yok kargonun şehrinde ve dağıtımda olduğundanHmmm kurbanının haberi var mı peki bu durumdan?yoksa sürpriz mi olacak?
Kurban ile ilgili ipucu alabilir miyim?heyecanlandım.
Kurban ile ilgili ipucu alabilir miyim?heyecanlandım.
Ben değilim......
Kesinlikle en ufak bir fikri yok kargonun şehrinde ve dağıtımda olduğundan
Bekar.
Ben değilim......
Katilim bana ulaştı ama sen benim whatsapp ım yok demiştin,işte o anda sildim seni katillikten.hani bendim senin katiliiiinnnbaşkalarınna sulanıyosun
Üzülmüyorum........Üzülme bugün-yarın seninki de gelecek nasılsaBak ben üzülüyor muyum?
Hiiiççç merak etmiyom ki ben.Etmiyom.
Katilim bana ulaştı ama sen benim whatsapp ım yok demiştin,işte o anda sildim seni katillikten.
Ama o zaman bozuktu,öyle demiştin.belki düzelmiştir whatsaapm
:26::26::26::26::26::26:
özledimm
çok özledim kargom seni.. hasretinden prangalar eskittim
artık yemek yemiceğimmm içmeyeciğimmmilelebet bekliceğimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?