ben çok kötü grip olmuşum birazdan ateşim çıkıcak :2::2::2::2:sanırım
satt 7 olsunda evime gdeyim artıkk offf :2::2::2:
her yeri salya sümük yaptım zaten
yaaaaaa ilk olmak bazen güzel olmuyoo
ayyy çok geçmiş olsun canım benim yaaa
evet haklısın ama olsun napalım yanii, ben de bir an önce öğrenip sizin katillerinize sulanırım
ayyy şaka kuzum şakaaheyecanlarımızı birlikte yasarız yarın senın heyecanını öbür gün başkasının heyecanını yaşarız
olsun ama ben yine de sizin katillere de sulanırımhem belki burcu bana torpil geçmiştir benim 2 tane katilim vardır belli mi olur
ayyy çok geçmiş olsun canım benim yaaa
teşekkür ederim ama bu sefer çok fena kaptım şifayı:2::2::2::2::2:
evet haklısın ama olsun napalım yanii, ben de bir an önce öğrenip sizin katillerinize sulanırım
Ben de.ne tesadüfffff bende verdim hediyelerimi kargoyaaaa
Maaşallah sizeEvet canım yaa... Ben pek sık giremedim, ondan öyle oldu bu kez. Kocaman olmuş benim kızım
Verdim kikurbanim cok güzel bi hatun didim :) bide evli bide konuştuk kendisiyle )
Sulanma katilime..Kendisi hediyesini açacak bakacak mutlu olacak, e tabii heyecan kalmayınca barın arkasında gazozunu yudumlayan Nuri Alço misali cebinde uyku ilacıyla kurbanımın yanıma yanaşacak.Gazoz içer misin? deyip hoopppp ilacı atıp, hediyeleri kapacak, yok öyle!ayyy çok geçmiş olsun canım benim yaaa
senın katil yada katillerbelli olsunda bizde bi kişiyi elemiş olalım kesinkez
Sulanma katilime..Kendisi hediyesini açacak bakacak mutlu olacak, e tabii heyecan kalmayınca barın arkasında gazozunu yudumlayan Nuri Alço misali cebinde uyku ilacıyla kurbanımın yanıma yanaşacak.Gazoz içer misin? deyip hoopppp ilacı atıp, hediyeelri kapacak, yok öyle!
İki dakikada senaryo yazılır.
Kendime bile gecmedim topil kizolsun ama ben yine de sizin katillere de sulanırımhem belki burcu bana torpil geçmiştir benim 2 tane katilim vardır belli mi olur
Ben de.
Maaşallah size
Bırcıııııııı????
Sulanma katilime..Kendisi hediyesini açacak bakacak mutlu olacak, e tabii heyecan kalmayınca barın arkasında gazozunu yudumlayan Nuri Alço misali cebinde uyku ilacıyla kurbanımın yanıma yanaşacak.Gazoz içer misin? deyip hoopppp ilacı atıp, hediyeelri kapacak, yok öyle!
İki dakikada senaryo yazılır.
Kendime bile gecmedim topil kiz
Ablacimmm :)))
bana geçiverseydin ne olurdu ki sankii
Söyleyeyim mi katillerinizi
bütün katiller benim size hiç yokkk
sulancam işte bana neeeebana senelerdir hiç hediye alan yok tamam mııı sulanacam tabiki herkes bana hediye yollasın yaa bana neeeeee :84: :84:
Boşver şimdi hediyeleri.Çıbbık makarna yaptım yanında da şalgam suyu var gel yiyek
Şşş....Evli diyosun, kendisiyle konuştuk diyosun hadi onlar bi ihtimal, ama çok güzel diyosun bak o kesin benim.Kendime bile gecmedim topil kiz
Senaryonu yirim ya
Ablacim mm :)))
Söyleyeyim mi katillerinizi
ahaaa muthiş bi fikir geldi buradannn
yaa neden dünden demedin ki ablaa, evde yemek yok diye komşulara gittimbugun annem dedemi hastaneye götürmek için gelmişti bikaç saatligine, benim acınası halimi görünce çorbayla tavuk sote yaptı yanında da çubuk makrna ve şalgam suyu muthiş olur durr ben bu yemekleri paketleyip geliyorum
Hadi.Kapıyı iyi ört.Komşular tekin değil sizin.:18:
hala karşı komşuları göremedim biliyor musunama yaakkabı giyiyorlar ondan eminim, kapının önünde sürekli ayakabı var
tamam ablaa yemekleri kaplara koydum süpürgeme atlayıp geliyorumm( off yaa neden ışınlamayı bulamadı hala bu bilim adamları )
5 'te platese gidiyorum 6 da gelip kör kömüş gibi dalıyorum yemeklere.Göbek çıkınca da hööff mööfff.
Ondan sonra da niye içiyo Nursel? Bundan içiyo Nursel.
Aynı dertten ben de muzdaribim yav ışınlanma isterük
ben çok kötü grip olmuşum birazdan ateşim çıkıcak :2::2::2::2:sanırım
satt 7 olsunda evime gdeyim artıkk offf :2::2::2:
her yeri salya sümük yaptım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?