- 26 Ekim 2012
- 5.018
- 4.073
Sayımız çok az.
Diğer topiklere mesela geyik topiklerine yazsak linki paylassak olur mu ki? Yasak mıdır acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sayımız çok az.
heeehhh bende yettim gariii
çekiliş cuma mı olacak, baya da az kalmış, sayımız da azmış, acaba pazartesiye kadar falan beklesek mi :44: yoksa çok geçe mi kalır pazartesiden sonra diyecem ama rahat 1 ay olacak önümüzde bilemedim şimdii :44::44:
Bekleyelim derseniz pazartesi de olur kızlar. Umran bir an önce olsun istiyordu agirlasmadan hazırlamak için o yüzden cumaya çektim.
çeklişten sonra tahmin etmeye mi çalışcagız katilimizi
Evet asıl eğlence o zaman başlayacak :))
Hadi bakalım..Çekiliş olsun,ben tanıtma topiğine bir şeyler daha yazacağım.
ben kesin açık veririm gibi geliyo ama bakalım tutmaya çalışırım kendimi
bak bugun misafirlerin yanındayken aklıma bikaç bişey gelmişti ekliyim die şimdi unuttum iyi mii ooffff
ben kesin açık veririm gibi geliyo ama bakalım tutmaya çalışırım kendimi
bak bugun misafirlerin yanındayken aklıma bikaç bişey gelmişti ekliyim die şimdi unuttum iyi mii ooffff
Ben o zaman yazayım diyorum.
Yok yok vermezsin :) Zaten heyecandan versen de hemen anlayan olmaz
bu cekılışıde katılabılır mıyım
Kızlar canım sıkılıyor benim ya
Erken yatıcam sanırım bu gece
al benden de o kadar, sinirliyim de bide hayatta uyuyamam.. sabahlar olmaz artık bana
Noldu canım hayırdır?
amaann erkek milleti işte bi anda alt üst ediyo insanı.. senin de canın sıkkınmış zaten boşver canım yaa
Benimkinin bi nedeni yok canım yapacak bişi bulamadım ondan sıkılıyo. Naptı enişte bey sana da kızdırdı bu kadar? Özel değilse bide anlatmak istersen dinlerim. :)