Günaydın herkese :)
çoğunuz uyuyorsunuzdur bense işe gidicem
aynı fikirdeyiz :) Allah gönlümüze göre versin inş
günaydın
gorusebildiniz mi
kıbrıstaydı dimi
Dedektif gibiyimdir
selam kılza rnasılsınız malum haftasonu kocişim geldi ve giremedim ama yine gitti ayrıldık yinegider ayakta gribe yakalandım aaahhhh çok fenayımmmm :2::2:
oh oh bayagı sohbet etmissin sevindim senin adına canım :)
görüştüm görüştüm kuzucumsabah 8 de oturduk 2 yi geçiyodu kalktığımızda kahvaltıyı beraber yapmış olduk annemde kızıyo kalk çabuk başından sinir oldum sanki her zaman grüyorum kitledim bende kapımı
hahaha fırcaladı he simdi okuyorsa guluyordur sana
mesaj atmıs bana sevgili katilim aksilik cıkmazsa yarın gondericekmıs kargoyu sanırım eline ilk paket ulasacaklardan biri ben olucam
selam kılza rnasılsınız malum haftasonu kocişim geldi ve giremedim ama yine gitti ayrıldık yinegider ayakta gribe yakalandım aaahhhh çok fenayımmmm :2::2:
görüştüm görüştüm kuzucumsabah 8 de oturduk 2 yi geçiyodu kalktığımızda kahvaltıyı beraber yapmış olduk annemde kızıyo kalk çabuk başından sinir oldum sanki her zaman grüyorum kitledim bende kapımı
topikde yalnızmın dostlarım yalnızım yalnızzzzz.........
gördüm kocamı ay canım benim ya nasıl özlemişim ama ayrı uyudukbeni güldürdün saol yahu
hasret giderdiniz demek..uzakta mı calısıyor esin
oh oh bayagı sohbet etmissin sevindim senin adına canım :)
ayyyy sanırım nazar değdi dediğin gibi okuduğum kadarıyla düzelmiş iyimiş ama son halini bilmiyorumevet yaa kesin gülüyodurrgerçi bugun hiç sesi çıkmadı belki topiğe de hiç gelip de görmemiştir bilmiyorum ki :44:
katilcikimm iyi misinnnn
Allah kavuştursun güzel annee
bu arada geçmiş de olsun aynı zamandatopikimize nazar mi değiyor acabaa true cugum da hastaydı, hem de fenalaşmıştı falan, şimdi de sen
sahidenn true nasıl acaba bugun hiç göremedim :44:
ohh ohhh vallaa ne güzel azıcık hasret gidemrişsiniz yavrummşafak kaç sizin
valla asker yolu beklemek çok zor yaa, biz şükür ki eylül de bitirip kavuştuk ama hala düşününce darlanıyorum vallagünlerce özlemekten ölünür mü acaba diye düşünmüşlüğüm vardır yanii Allah sizi de kavuştursun inşallah en yakın zamanda
anneler de oluyor öyle yaa, annem de bana msj laşıyorum diye çok kızardı. iş varken nie cvp yazıyormuşum ona, işim bitince yazaymışım ya die40 kere anşattım, adam her zaman musait olmuyor, sonuçta keyif yerinde değil, zaten 15 dk ya bi işi çıkar gider ben de işime geri dönerim die, baktım anlamıyor anlamaktan vazgeçtim bende, o söyleniyordu ben de devam ediyordum msj laşmaya zamanla o da alıştı zaten durumu anladı üstüme gelmemeye başladı boşver o yuzden sen annen de alışacaktır
aaaa hiç seni yalnız bırakır mıyım bak hemencecik geldimm
Ben geldim ben geldim :)))
Merhaba hanımlar.. haftasonu sevgililer günü alışveriş falan derken hiç ugrayamadim buralara ama sevgili kurbanima hediyeler aldım cok mutluyum :) neredeyse tüm hediyelerim hazir paketleme ve mektup kaldı sadece onları da aceleye getirmek istemedim, haftaiçi yapacağım inşallah :)
Çekiliş guzelleri adresi ulaşamayan varsa bana özelden bildirebilir mi gondereyim. Bi kisminiza gitmemis anlamadim nedenini.
hoşgeldiniz kızlarrrr
yaa kuzucum sen bana yollamıştın ama ben yanlışlıkla silmişim o msj ızahmet olmazsa bana tekrar gönderebilir misin
hoşgeldiniz kızlarrrr
yaa kuzucum sen bana yollamıştın ama ben yanlışlıkla silmişim o msj ızahmet olmazsa bana tekrar gönderebilir misin
Silmeseydin bananegönderiyorum :))
Hosbulduk canım nasılsın? :)
bu topiğin patronu da yaniii hemen bir havaya girdiii
az önce mısır patlatırken kapağa çarpan mısır sesini kapıya dayanan insanlar sanıp da korkudan zıplamamı saymazsak gayet iyiyim :18::18: sen nasılsın
Ayy kiyamam sana :) ben de iyiyim canım, biraz yorgunum ama iyiyim :)
Kiz sen cok tatlisin ya :) havaya girmek kim ben kim ilahi nurdanbu topiğin patronu da yaniii hemen bir havaya girdiii
az önce mısır patlatırken kapağa çarpan mısır sesini kapıya dayanan insanlar sanıp da korkudan zıplamamı saymazsak gayet iyiyim :18::18: sen nasılsın
Geranio, paketlemeleri bitirdikten sonra fotoğraflarini koysak buraya sıkıntı olur mu?
Kiz sen cok tatlisin ya :) havaya girmek kim ben kim ilahi nurdan
Olmaz canim bende koyucam paketli halini :)
yaa bu korkaklık yüzünden başıma bişey gelecek yaa :18: yoksa apartmanda yaşıyorum etrafımız ev dolu falan sıkıntılı bi yer değil ama gel de bana sor yanii :18::18:
bende önce avm sonra çarşı derken yoruldum bugun biraz ama hediyelerimi bayagı toparladım. karar vermem gereken bitek şey kaldı, bide hediye kaplarını alıp paketledim mi bikaç güne hazır hediyelerim
Kiz sen cok tatlisin ya :) havaya girmek kim ben kim ilahi nurdan
Olmaz canim bende koyucam paketli halini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?