Bilmiyorum canim haber yok daha. Aglayalim beraber pfff mutsuzum yabelki spora gitmez bugun :44:
emrah da şimdi msj attı, köye cenazeye gidiyorlarmış, artık bugun görüşür müyüz görüşemez miyiz belli değil demek ki bizim durumdaartık benm de moralim bozuk beraber ağlayalımmm
Gunaydn hatunlar
ayiptir sylemesi daha yeni kahvalti yaptim
İyiyim sen?napıyosunnn canım katilimmmmm
Gunaydn hatunlar
Gunaydn hatunlar
İyiyim sen?
ben senin katilin degilim kendine baska katil bul
onun aklına gelmezse sen getir onun aklına odunun kendi kendine yontulmasını beklersen cok beklersiz kuzum
ben normalde sevgililer gününü kafaya takan bi insan değilim, hiç kutlamadım hatta şimdiye kadar nişanlı oldugum dönemde bilekendisi söyledi sevgililer gününde çalışacagım ama ertesi gün kutlarız die. öyle olunca ir hevesim oldu valla yalan değil bide geçen gün biz kavga edip de barışınca özür dilemezsen bana çiçek al dedim, o da alırız dedi, hadi belki yine olur diyordum ammaa köye cenazeye gidiyorlarmış görüşsek bile bi nane olmaz yani
Benim odunlugum dışında yok canim :)
Gunaydn hatunlar
Gunaydn hatunlar
Bilmiyorum canim haber yok daha. Aglayalim beraber pfff mutsuzum ya
Bende az evvel kalktim kahvaltidan zati :)
vardır her işte br hayır canım üzülmee
afiyet olsun şekerimbende bişeyler atıştırdım ama annem yokken öle dönek döşek kahvaltı da olmuyor yaa hep atıştırma hep atıştırma
all benden dde o kadar yaacenaze var die bişey de diyemiyorum görüşüp görüşmeyecegimiz bile belli değil bugun görüşemezsek zaten bi daha hafta içi kim bilir hangi gün izni olur off offff
evlenmek istiyrum artık yaaa
yaa benim aklıma sokan o işte kutlama olayını da napalım şimdi cenaze varsa söylenecek bişey yokk, yıldönümümüze inşallahh
Insallah canim uyanmasini bekliyorum halaCanımm, görüşürsünüz sıkma canını hem belki gitmez bugün spora :44:
Maşallah canım ben öğle yemeği yicem şimdi
afiyet olsun şekerimbende bişeyler atıştırdım ama annem yokken öle dönek döşek kahvaltı da olmuyor yaa hep atıştırma hep atıştırma
all benden dde o kadar yaacenaze var die bişey de diyemiyorum görüşüp görüşmeyecegimiz bile belli değil bugun görüşemezsek zaten bi daha hafta içi kim bilir hangi gün izni olur off offff
evlenmek istiyrum artık yaaa
yaa benim aklıma sokan o işte kutlama olayını da napalım şimdi cenaze varsa söylenecek bişey yokk, yıldönümümüze inşallahh
Insallah canim uyanmasini bekliyorum hala
Napcaz nurdanim biz boyle ya
Çocuklar? Ha kocamla oğlum mışıl mışıl uyuyorlar.
Burda da 2 milyon.
İyi geceler
ayyyyy canım katilim sen resimle bakayım ama açık halini paket halini değilZaten hep kocişler için giyiyoruz bu donları hiç kendimizi düşünmüyoruz ki bebegim,tamam sana yollıcam aldıgım çok seksi olmayan ama güsel donu hatta birazdan resimleyim bari senin için
Bu arada herkeslere kocamannnn günaydın kızlar her gününüz yüzünüzde gülümseme ile başlayıp öyle hayat boyu devam etsin inşallahhh
ayyyy benim değil onlarEki Görüntüle 978598
hediyelerimi paketlediiiiiimüstüne tıklayınca büyüyo
çok mükemmel olmadılar bi de üstlerine o süslerden bulamadım bugün yada yarın tekrar bakıcam
çikiletamı alıcam bi de mektubumu halledicem muhtemelen p.tesi gönderirim
heee bi de koli bulmak lazım tabi
canlarım benımmelinda ve sana ayrı ayrı hediyeler alıp göndereyim katilleriniz benmiyim 2nizinde???
ayyhh..bunun altından kalkabilirim sanırım ... damarlarımda katiliniz olabilecek kudreti bulmaktayım
seni eledi miydim bilmiyom ama şuan eledim ablacımİpucu veriyorum
Katilimin face hesabı yok:26:
aferin örgünü bırakıp yazdıgın nası belli baktüm detaylara iniyorsun bu şekılde cavap verdiğin zaman
dutyfree nın malı zaten havaalanından gelme oldugu kesın.üstündede yazıyordu fiyatla birlikte.
kız orjinal olup olmaması umrumda değil .koksun yeter.burnummu alıstı kokuya,kokuyor ben algılayamıyomuyum acaba derken yoksa kalıcı olmayabılırmı dıye düşündüm de danıştım.
amaaann sıkam sıkam gezem15 gune bıter nasılsa
şimdi pijamamı kokladım oohh çektim içime kokumu
benım kurbanım nerelerde ya hiç karşılaşamadım 2 çift laf konuşsaydık
Eki Görüntüle 978598
hediyelerimi paketlediiiiiimüstüne tıklayınca büyüyo
çok mükemmel olmadılar bi de üstlerine o süslerden bulamadım bugün yada yarın tekrar bakıcam
çikiletamı alıcam bi de mektubumu halledicem muhtemelen p.tesi gönderirim
heee bi de koli bulmak lazım tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?