• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 Mart Çekilişine Buyurun Kızlar...

sen gene yapmışsın ben yapmadım bilee yapmamda açım ama canım hc bısey ıstemıyor tek olunca yıyemıyorum :44:

akşam nasıl geçti senin anlat bakalımm:52::52::52:

ben bu sevgililer gününden bişey anlamadım :50::50: nişanlım askerde türkiyde olsaydı yine bişeyler yollardı bana ama kıbrısta olduğu için özel bişey yapamadı ama sabah 7 de beni uyandırıp sevgililer günümü kutladı :21::21::21:

Bende katılmaaak istiyoruuumm..:3:
selam , önümüzdeki hafta hediyeleri göndermeye başlayacağız . Bir daha ki organizasyonda buluşalım . Hatta zey88 arkadasımız yapacak 'yaza merhaba çekilişi ' .
:34:

Eki Görüntüle 978598

hediyelerimi paketlediiiiiim :52: üstüne tıklayınca büyüyo :1:
çok mükemmel olmadılar bi de üstlerine o süslerden bulamadım bugün yada yarın tekrar bakıcam
çikiletamı alıcam bi de mektubumu halledicem muhtemelen p.tesi gönderirim :16:
heee bi de koli bulmak lazım tabi
Melinda cok guzel gözüküyorlar , harika paketlemissin . Kurbanın cok şanslı :40::nazar:
Ben mi ? yok canım hiiiç kıskanmadım :27:
nurlum ex katil adayım çık aradannnnnn :52:
askyokolmak benim katilimmmmm :52:

olmazz veremem , zaten eleye eleye katil kalmadı bana :15::34:

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 978598

hediyelerimi paketlediiiiiim :52: üstüne tıklayınca büyüyo :1:
çok mükemmel olmadılar bi de üstlerine o süslerden bulamadım bugün yada yarın tekrar bakıcam
çikiletamı alıcam bi de mektubumu halledicem muhtemelen p.tesi gönderirim :16:
heee bi de koli bulmak lazım tabi

özgecim ellerine saglık :46: bence gayet mukemmel olmuşlar ama sen benim katilim değilsin benim katilim yokk :14::14:

:17::17::17: ayyy ben 2 çocuğun var die kalmış aklımda
ayyyyy canım katilim sen resimle bakayım ama açık halini paket halini değil:52::52::52::52::52:

ayyyy benim değil onlar :ssz::ssz::ssz: ama çok güzel görünüyo eminim içindekilerde o kadar güzel

Ay canımcım size mesaj ayzdıgımdan beri daha yeni oturdum ilerleyen saatlerde resimlicem valla tabanlarım agrıyor gece oglum uyandı sabah 4 de yattım 8 de zorla kalktım dükkana geldim geliş o geliş patladı gitti,müşteri temizlik kes biç ayhh açlıktan midem sırtıma yapıştı yemek yicem birazdan kocişimde gelecek pazar yapıcaz sonracıma geri gelicem özlücem bu arada sizi:16::16:

akşam nasıl geçti senin anlat bakalımm:52::52::52:

ben bu sevgililer gününden bişey anlamadım :50::50: nişanlım askerde türkiyde olsaydı yine bişeyler yollardı bana ama kıbrısta olduğu için özel bişey yapamadı ama sabah 7 de beni uyandırıp sevgililer günümü kutladı :21::21::21:

güzeldi valla:nazar: ilk önce yemeğe gittik sonra benim sevdiğim semtte deli gibi dolandık :))) sonra eve geldk benımkı odanın kapısını actı sook oldu hedıyelerı gorunce gozlerı dolduu ayyy yerimm ben onuuu :16::16:

Katilimmm benim hediyeleri paketledinmi kac tene aldınnn :))):27::27:

Ben hepiciğini paketledim mektubumu yazdım koliye koydum bi çikiletasıı kaldııı :32::32:

güzeldi valla:nazar: ilk önce yemeğe gittik sonra benim sevdiğim semtte deli gibi dolandık :))) sonra eve geldk benımkı odanın kapısını actı sook oldu hedıyelerı gorunce gozlerı dolduu ayyy yerimm ben onuuu :16::16:

ne şanslı kocan :21:benim aklıma bile gelmezdi byle bişey yapmak :1::1::1:

kızlar bişey soracam, kutuyu sizler ayarlayıp öyle mi kargoya vereceksiniz, yoksa kargo firmasında mı koliye koyacaksınız :44:

kızlar bişey soracam, kutuyu sizler ayarlayıp öyle mi kargoya vereceksiniz, yoksa kargo firmasında mı koliye koyacaksınız :44:

sen kendin koli bulup koyarsan daha iyi cunku kargo kolilemiyo dırek kendı posetını gecırıp verıyo bıde coklu olunca karısabiliyo en ıyısı paketle bakkallarda vardır ufak koliler

Back