dünü hareketli geçirenler ben gibi gec kalkar bugun
Gunaydin kizlar pek keyfim yok bugün :/
hee dün gece sevgililer günü gecesiydi dimiihadi tamam tamam yoklamayı 1 saat sonraya çekiyorum
[/COLOR][/B]
İpucu veriyorum
Katilimin face hesabı yok:26:
Günaydın canım, uyuyanlar var galiba hala
Ben iş köşelerinde sürünürken hemdee
günaydıınn herkeseeee
saat 12 olmuş hala uyanmayan insanlar mı var yoksaa
aha ben degilim
ben de is koselerinde surunuyorum
günaydın canımcım
çok ayıp yahuu çalışan arkadaşlarımız var buradaaaherkes kalksın bakalım yoklama var birazdan
dünü hareketli geçirenler ben gibi gec kalkar bugun
Çok ayıp gerçektenn
Geçerli bi sebebin olduğundan affedildin
Hayırdır canım bir sıkıntı yoktur inşallah
kız siz barışmadınızmı :44::44:
aha ben degilim
ben de is koselerinde surunuyorum
günaydın canımcım
Yok hediye ile ilgili degil canım ya.hee dün gece sevgililer günü gecesiydi dimiihadi tamam tamam yoklamayı 1 saat sonraya çekiyorum
hayırdır canımcımhediyeyle ilgili bi sıkıntı mı var
günaydın canım hayırdırr kötü bişey yoktur umarım:44:
Çok ayıp gerçektenn
Geçerli bi sebebin olduğundan affedildin
Hayırdır canım bir sıkıntı yoktur inşallah
Yok hediye ile ilgili degil canım ya.
Biz bugün bulusacaktik benimkiyle dun çalışıyo diye. Sabah kahvalti yapacaktik uyuyakaldim kalkınca mesaj attim yat uyu aşkım dedi yatti oda mesaj atiyorum şimdi cevap yok uyuyo sanırım bugün bulusmicaz galiba
Yok hediye ile ilgili degil canım ya.
Biz bugün bulusacaktik benimkiyle dun çalışıyo diye. Sabah kahvalti yapacaktik uyuyakaldim kalkınca mesaj attim yat uyu aşkım dedi yatti oda mesaj atiyorum şimdi cevap yok uyuyo sanırım bugün bulusmicaz galiba
hediyeyi halletmişsin o zamn bak ona sevindim kuzum
ee öğleden sonra falan çıkamaz mısınemrah da hala uyuyor da uyanınca görüşürüz nasıl olsa diye takmadım ben, sizde öğleden sonra görüşürüsünüz olmaz mı :44:
barıştıkkk
ama dün çalışıyordu, işten de 10 da çıktıgı için görüşemedik. bugun izinligörüşecegiz fekat kendisi hala uyuyor amaa dersen ki görüşüp de sevgililer günü kutlayacak mısınızzz hiçç sanmıyorumm bahçeden çimen yolup getirmek aklına gelmez koca kafanın
olsun bu saatte de cıkabilirsiniz kahvaltıya
Hallettim canim onu çok şükür. Normalde öğlen buluşuyoruz da bugün 4 5 gibi sporu var ondan sabah bulusacaktik. Saat 1 oldu 2.30tan once bulusmamiz mumkun degil simdi uyansa e ne zaman gorucem ne zaman gidecek spora :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?