kıızzzz örgüler kraliçesi geldin miii????hoşgeldin....
bugun de bitti nası geçti annayamadımya ben yaa
künefe de de aklın kalmasın canım ...şahşen benim hiç kalmadı ,bundan sonra tekrar denermiyim bilemedim.töbe yarabbim nimet
Pişt..
N'apıyonuz?
yaşasınn gecemin eglencesi geldiiilaptopta takılıyorum abla yoruldum bugun, sonra da örgü örecem biraz
sen napıyosun
Ya akşamdan beri al şu örgünü diyor içimden bir ses. Neyse ki susuyor ara ara.Garfield modunda takılıyorum canım istemedi örmek oyun oynayım bari dedim.
sen ne örüyorsun abla
Beyime hırka(Beyime..Sanki 50 yaşındayım mübarek benim içim çökmüş dibim kalkmış )
ayyy niee öle diyosun kii güzel olmadı mı künefeeeolsun yaa pes etme bence tekrar denee mutlaka güzel olacaktır birgun
yaa örgüler kraliçesi bugun hiç örmedibu saatten sonra örecem inşallahh yorgunum da aslında ama bereketi kaçmasın die bikaç sıra öreyim bari
yaşasınn gecemin eglencesi geldiiilaptopta takılıyorum abla yoruldum bugun, sonra da örgü örecem biraz
sen napıyosun
yaparımda önce künefeye karşı biraz ısınmam lazım soğudu aramız
demek benimkinin bereketi kaçmış 2 yıldır daha 2 karış örebildimbende diyorum nıye bııtmıyor...
nasıl geri gelir bu örgünün bereketi okutsammı?
napalım be ablacım
mutfagı topladım ,almış başını gidiyordu mübarek.
sen naptın?
yok ben akşam üzeri başlamıstım karlı bır gun du hatta...şimdi ben bunu sökemem söksemde daha öremem örsemde bitiremem diye düşünüyorum.
neyse ben tatlı çeşitleriyle devam edeyim .şekerpare de mı denesem başarımı?
hee o zaman sen sökme sakınhergin bikaç sıra olsa da örmeye çalış o zaman da bari bu yaz bitsin seneye kışa takabilirsin
yokk şekerpare sevmem ben künefe seviyorum küğnefe istiyorum bana neee
ınnhh..peki ozman bı kere daha denerım haftaya ama buda güzel olmazsa daha da yapmam .hiç kusura bakma artık
bu yaz bitiremezsem bıdahakı yaza şansımı denerım artık.ozamana da modası geçer ,ben takarım ama problem olmaz
ne aldın kurbanına sen?tamamı hedıyeler?bende bişeyler aldım bugun...son 1 sey kaldı alacağım.haftasonuda paketleme sistemine geçiş yapmayı düşünüyorumaklımdakılerı renklerı bulabılırsem guzel olcak gibi.
kız bu aarada yemek yedınmı bugun bıyerlerde?
hem ör hem yaz cevaplarımı
ceeee kızlar geldim kaçıyorum valla cok yogun mantı köfte siparişim var fırsat bulursam başımı kaşıyorum bende bugün sevgili katilime 1-2 bişiler aldım
Ama dogal ürünlerimden yollamak istiyorum daha çok inşallah oda begenir
ayyy daha çikolata falan almadım he pembe don bulamadım valla biraz koyusu oldu ne edem eli mahkum katil almış giyilecek
ceeee kızlar geldim kaçıyorum valla cok yogun mantı köfte siparişim var fırsat bulursam başımı kaşıyorum bende bugün sevgili katilime 1-2 bişiler aldım
Ama dogal ürünlerimden yollamak istiyorum daha çok inşallah oda begenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?