- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.014
- 178
Hadi geçmiş olsun diyelim o zaman.kurbanımın hediyeleri tamamdırrrrr
çok içime sindiler umarım o da beğenir
mektup ve çikiletam kaldııııı
masallah ne güzel bunlarEki Görüntüle 977710
daha burda mumlarda yanacaak :)) ama 7de ben gidicem döndüğümüzde görücekk :)))
kurbanımın hediyeleri tamamdırrrrr
Super gözüküyorlar canım ya ben bile özendim vallaEki Görüntüle 977710
Hastamısin canım , cok gecmis olsun . Güvenme havalara , önlemi elden bırakmamak gerek .Hoşbuldum canım,aynı bir değişiklik yok valla..
Heyecan yaptım , neler aldın meselakurbanımın hediyeleri tamamdırrrrr
uzmanmıyım :44::44::44::44::44: benmi:44::44::44:
evet evett uzamanımhaftaya bulacam kurbanını :126:
İlçesindeyim kuzum benGeç oldu biraz gelişim ama bütün geçmişi okudum da geldim yavru kuşlar
Selamlarrr
2 sene kaldım da Bileciklerde seni neden tanımamışım Hülya ablaaaa
Hiii ne kadan ayıppp özel hayatımızı deşifre etmeekkkk
Benim ooooooooooooooo Yuppiiiiiikurbanının çocuğu mu
ama sen benim 1 numaralı adayımdın hayallerimi yıktın
Aynen öyle..öyle bi kural yok truem ya.. diğer çekilişte genelde öyle yapıldı hatta tartışma bile çıkmıştı
benim hediye paketim harika kimileri çok özensiz vs diye
bence hiiiç önemi yok.. değer vermiş almışsın.. ha ayrı renk ha farklı renk paket..
Ya Allah aşkına diyen der.Sen kendini bildikten sonra.Ben kırmızı don kuralına uymadım canım nasıl istiyorsa da öyle paket yaptım kurbanım beğendikten sonra da gerisi umrumda değil açıkcası.Sonradan bana da denmesin özensiz paket yollamış diye.
Önceki hediye topiğinde gördüm herkes bir iki kişi hariç aynı kağıtla paketlemiş,kafam da deli sorular.
Saf mıyım neyim? O tartışma büyüdümü ki sonradan? Geçenlerde baktım topic tartışma yüzünden kapanmış.Bayağı birşey kaçırmışım
evet o tartışmanın azcık bende içindeydimm
Çok beğendimEki Görüntüle 977710
günaydın kızlar hayırlı sabahlar nasılsınızı
beni katili sanıp sulananlar olmuşkaç kere daha dicem biri sizin bacınızın annenizin katiline sulansa hoşuna gidermi
herkesin sevgululer günü ve sevgisizler günü kutlu olsun
banada 32sn bir video göndermiş. seviyorum onu
bağırsan sesini duyarım camiliden
bende bende onlardanım
buraya uğrasanyapempe eşarbımıda taktım
Sonradan bana da denmesin özensiz paket yollamış diye.
Önceki hediye topiğinde gördüm herkes bir iki kişi hariç aynı kağıtla paketlemiş,kafam da deli sorular.
Kizlar paketleriniz susleriniz size kalmis herkesin tek bi ortak gorusu var ozenilmesi deger verilmesi. Ayrica bisey isteyen kendini tanitirken belirtmiş olmasi gerekiyordu zaten. Burada kimsenin ozensiz bişey yapacagina inanmiyorum ister ayni paketleyin ister farkli.
Geçen topikte tartışan bendim zaten, paketler gelmeye başladığında birbirimizin hediyelerine saygi duyup ona gore yorum yapalim lutfen ortada verilen bir emek var.
iyi akşamlar bu arada :)
biz hediyeleşmedik bu sevgililer gününde sarıldık koklaştık yeter
Biz de.
Evleneli 12 yıl olacak bir zaman sonra takmamaya başlıyorsun zaten
bizim daha 2.5 sene oldu ama ne bileyim bu sene böyle geçti işte
Teşekkürler sizin de kutlu olsunKızlaaar sevg gününüz kutlu olsun
aynen ne güzel söyledinEn güzel hediye 'Sarılmaktır..' Bana göre..Çok fazla şey anlatır.Seni seviyorum, sana güveniyorum, iyi ki varsın,seninle ömür boyu...demektir.
çok fenanasıl bi donmuş o
bebişim kurbanım evli ya :26::26::26: istersen sana da alırımBuldum seni ne zaman gondercen hedayelerimi
Ben gelem mi kiz ayy cok ihtiyacim var tatile evde az oturdum yakaynatiriz azicik
Aaa abla sen cagir topigi toplasir geliriz yardima nolcak :)
Bana aldin dime :)))
Katilim watsuptan yazsana bana azicik ya
Ben yaptim canim teflon yada seramik tava da yapabilirsin
Kızlar cok stresliyim ya sevdiceğime hedaye hazirliyorum beceremedim bi turlu aglicam sinirden artik offff
ooyyy ablacım istanbul dan kurbanım nerelerdesin sen ya haftasonu kocişim yanıuma gelecek onla ilgileneceğim için pek giremem pazartesi günü bol bol sohbet ederiz eski katilimBana mı? Ayy utanırım
Fıstıklar ben ancak gece girebiliyorum gece mesaisinde kimler burdaysa onlarla samimi olup öpüp koklaşırız artık
çok fena
bebişim kurbanım evli ya :26::26::26: istersen sana da alırım
ooyyy ablacım istanbul dan kurbanım nerelerdesin sen ya haftasonu kocişim yanıuma gelecek onla ilgileneceğim için pek giremem pazartesi günü bol bol sohbet ederiz eski katilim
Tartismamı çıktı
Yok artık ...
dur yapma canım , aynı anda denk gelmedik demek ki
Askyokolmak benimde listemde
katil mi topluyon benide yaz. benim kurbanımda koklanmamış gül gonca
ben geldiiimmmm
kazasız belasız atlattım bugunuelinde çiçek olanlara saldırmadan evime döndüm işte
kurbancıkıma da hediyeler aldımkatilcikim de yazdı bana ama o kadar hiç bir ipucu vermeden neyse ben bir geçmişe bakayımm gerçi ço kbişey yazan da olmamış ben yokum die herkes sustu mu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?