Canım kiyamam aglamaBeni de aglatma
Uzulme sen ,gönder adresini sana çikolata ve bir hediye gönderiyim .
Ben ipuçları arasında saymistim bebeem
Eşim bana iki kere çiçek vermiştir,sonun da dayanamayıp çiçek alacaksan saksı çiçeği al demiştim.
Çiçek yerine oyuncak alıyor artık,çok seviyorum peluş oyuncakları napıyım.
bakk ben bide bugun çarşıya çıkacam hiç çıkmasam mı acabaaçiçekli insanlar görüp canım çekmesin sonra adamaa çemkirmeyeyim
Eşim bana iki kere çiçek vermiştir,sonun da dayanamayıp çiçek alacaksan saksı çiçeği al demiştim.
bence de hiç çıkma
yarın çık sen
sevdiğin şeyi alması daha güzelll ayıcıklar daha kalıcı
çiçekler soluyo bi müddet sonra.. çok üzülüyom öyle olunca da
Bende solunca üzülüyorum,saksı çiçeği tercih ediyorum bu yüzden.bence de hiç çıkma
yarın çık sen
sevdiğin şeyi alması daha güzelll ayıcıklar daha kalıcı
çiçekler soluyo bi müddet sonra.. çok üzülüyom öyle olunca da
Bende solunca üzülüyorum,saksı çiçeği tercih ediyorum bu yüzden.
Ayıcıkla sınırlı değil,peluş olsun çamurdan olsun..
aaaaa yazmasaydım keske , herkesler siliyor beniKurbanının çocuğu mu var??
Sildim seni direkt...
Ben hediyelerimi aldığım yerlerde paketlettirmiştim.
Ama benim anlayamadığım şu,hepsi aynı renk hediye kağıdıyla mı paketlenmesi lazım?
Kurbanin ben olsaydım , önemsemezdim .Sonradan bana da denmesin özensiz paket yollamış diye.
Önceki hediye topiğinde gördüm herkes bir iki kişi hariç aynı kağıtla paketlemiş,kafam da deli sorular.
Kurbanın çocuklu ama bende çocuk yok,silmek zorundayım..aaaaa yazmasaydım keske , herkesler siliyor beniBn hep listelerde olsam olma mı ?
canim benim bazıları paketi , bazıları degil . Yapabilirsem hepsini paketletlemek istiyorum . Bakalım .
Zorunlu degil bence , öyle olsa geranio yazardı . Bende topikte görüp hoşuma gitti diye , öyle yapmak istiyorum .
Kurbanin ben olsaydım , önemsemezdim .
ayın 15 inde hediye alanlar için hepten ayın sonu oluyo dimi bugunbayramlarda oldugu gibi 14 şubatta da erken verseler yaa maaşları ne güzel olurdu
bana vda hediye falan yok, zaten bugun çalışıyo akşam 10 a kadar dolayısıyla olmaması normalde, yarın belki izinli olabilir ama ben yine de bişey beklemiyorum üzülmemek içinadamın ruhunda yok napayım yani, bekleyip de kendimi mi üzeyim
Kurbanının çocuğu mu var??
Sildim seni direkt...
Ben hediyelerimi aldığım yerlerde paketlettirmiştim.
Ama benim anlayamadığım şu,hepsi aynı renk hediye kağıdıyla mı paketlenmesi lazım?
öyle bi kural yok truem ya.. diğer çekilişte genelde öyle yapıldı hatta tartışma bile çıkmıştı
benim hediye paketim harika kimileri çok özensiz vs diye
bence hiiiç önemi yok.. değer vermiş almışsın.. ha ayrı renk ha farklı renk paket..
dur yapma canım , aynı anda denk gelmedik demek kinasıl kaçırmışım ben o ipucu kafasız melindaboşuna sulanıyom sana uzun zamandır
canım benim yollamış kadar oldun
aşkyokolmaaaaaakkkkk seni 1. katil adaylığıma atamış bulunmaktayım haberin olsun
Mutfağı toparlayayım kızlar,sonra da çıkıp benim herifin hediyesini kargodan alayım.
Hoppp çıktım ben..
eşiminde bana iğne almışlığı yokturbu sene içinden geldi galiba ya da başının etini yememin sonuçları bunlar eşim genelde hediye yerine yemeğe götürür beni ben onla idare ederdim ama bu sene ne alacak çok merak ediyorum
Peki o zamanKurbanın çocuklu ama bende çocuk yok,silmek zorundayım..
Mutfağı toparlayayım kızlar,sonra da çıkıp benim herifin hediyesini kargodan alayım.
Hoppp çıktım ben..
eşimde sevgiliyken 2 kere çiçek alma teşebbüsünde bulundu azarı işitince vazgeçti almaktan dalından koparılan çiçeklere çok acıyorum çiçek toprakta güzeldirEşim bana iki kere çiçek vermiştir,sonun da dayanamayıp çiçek alacaksan saksı çiçeği al demiştim.
Gorusuruz canımhaydi kızlar bende kaçayımm ve sevgililer günü gerçeğiyle yüzleşeyimmgörüşürüüzzz
amin inş daimi olurkolay gelsin katil aday adayım görüşürüz
ayyy maşallah o zaman daim olsun inşallah
kalpli olanlar sefimlinin benm değil :26::26:Ellerine sağlık,bunlar da harikaaaaa...
ay ne güzel ya sevgililer günü hedayeleri gelmeye başlamış
benim çulsuz adamım kıyamam dün akşam "aşkım avansı alınca hediyeni alıcam dediçulsuz falan ama seviyorum ne yapayım aşk kuşum o benim böyle özel günlerde hep ay ortası ya da ay sonuna denk geliyor maaşlı ödemesi olan işçilere göre değil yani
Hiii ne kadan ayıppp özel hayatımızı deşifre etmeekkkk
Selam kızlar
kurbanim icin internetten sipariş verdigim hedayem ayin 19 unda gelecekti. Bugün geldi
Benim hediyeler bitti sayılır çikolata ve birsey daha kaldi . Tabii birde kurbanımın cocuğuna da bir sey aldım mi tamam.
Eksikleri yarın tamamlayabilsem super olacak.
Hediye paketletlemek icin ambalajlar kırtasiyeler de olur demi kızlar ?
fark etmez kuzum. mektup yaz yeterliSonradan bana da denmesin özensiz paket yollamış diye.
Önceki hediye topiğinde gördüm herkes bir iki kişi hariç aynı kağıtla paketlemiş,kafam da deli sorular.
bakk ben bide bugun çarşıya çıkacam hiç çıkmasam mı acabaaçiçekli insanlar görüp canım çekmesin sonra adamaa çemkirmeyeyim
bana güvenmemeyi öğrenmelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?