Geçen hafta Ankara'daydım Pazar günü döndümben şuan çalışmıyorum çünkü haziranda mezun oldum, bi yarışmaya katılmak için ocak ortasına kadar ankaradaydım, çalışacagım bi yer vardı ama orayla ilgili bi sıkıntı oldu, şuan iş arıyorum :26:
Yaza dogru bi daha olcturucem aklımda zaten. Ilaci kullanmaya basladiktan sonra adet düzensizliği oldu onun icin gittim doktor ilacin yapmis dedi. Cok sukur düzeldi ama antidepresanin dozajini azalttirmam lazim cocuk bu dünyada en cok istedigim şey.
Nerde o yol geliyorum o zaman
Yok kurbaninin bilgilerini verdim onu araştırıyo sanirim
Sen he de ben sana yol tarif ederimIsiririm ben onu. Ne var onda ben gece 1.30 ta canim irmik helvası istedi diye helva kavuran bi insanim
Aynen ben de.Babasına bir tokat çarpti çaaattt diye.Hemen sonra bana döndü.'Anne, bak baba kızdı.' diyo.Eşek sıpası.2,5 yaşında benim fırlama.yaaa senin oğlunu ben istiyorum lütfen lütfeeennn
bizim eski komşumuzun oğlu var 5.5 yaşında, geçen cumartesi akşamı bizde kaldı. gece 12 de tam yataga yatırdım onu su alıp gelecem yanına, bi doğruldu yatakta" nulldaann ben daha akşam yemegi yemedimmm " dedii ( saat 9 la 12 arasında, 2 kutu çikolatalı süt, 1 çikolatalı gofret, 1 paket te çubuk kraker yemişti ) gittim o saatte çikolatalı ekmek hazırladım ona kocaaa 2 dilim ekmegini yedi, sonra da 2.30 a kadar çizgi film izlettirdi bana erkek çocuklarına bayılıyorum ben yaaaa
ben şuan çalışmıyorum çünkü haziranda mezun oldum, bi yarışmaya katılmak için ocak ortasına kadar ankaradaydım, çalışacagım bi yer vardı ama orayla ilgili bi sıkıntı oldu, şuan iş arıyorum :26:
valla bana uyar burcucum yaaaama ben sadece erkek çocuklarıyla ilgilenirim kızların saçını çekesim geliyorr
Benim karnim acikti yalnız kendime sütle gevrek hazırlayıp geliyorum
Geçen hafta Ankara'daydım Pazar günü döndüm
Aynen ben de.Babasına bir tokat çarpti çaaattt diye.Hemen sonra bana döndü.'Anne, bak baba kızdı.' diyo.Eşek sıpası.2,5 yaşında benim fırlama.
Tamam anlastik kizlari ben alırım isirir minciklarim azicik popolarini
Benim karnim acikti yalnız kendime sütle gevrek hazırlayıp geliyorum
biran evvel bulursun canım inşallah.
aman sen çalışma yaa...buraya vakıt ayıramazsın ,hem kim örecek
ayyy..kızlar çok bilmiş oluyor yaa...bizde öylemiydik acaba?
erkekler daha zavallı saf....
afiyet olsun kuzum
hep teget geçmişiz birimizi yaa
oyy seninki de tam benlik yaa, bayılıyorum hafif yaramaz ama akıllı erkek çocuklarına
bu bahsettigim çocuk anneme anane diyor, kendi öz ananesine annemin annesiio kadar bizim evin çocugu yanii bi de aramızda büyük bir aşk da var, gece sarılarak uyuyoruz falan ondan sebep heralde erkek çocuk hastasıyım ben onunla ömrümü geçirebilirim yaniii
heehh öyle pay edeceksek jendi aramızda yeni anaokulumuz hayırlı ugurlu olsunn
amin canım inşallahh
yaa ben örgüyü 2 güne bitirirm zatenn bir an önce çalışayımmevlenecez para lazım, bak sevgiller günü geldi geçiyor adama bi çöp alamadım
valla yeni nesil çok bilmiş bence diye tahmin ediyorum
teyzemin ikiz veletleri var biri kız biri erkek, aynı anada babada yetişme, erkek olana geçen gün yıldırım demirören le telefonla konuştum dedim inandıkız olan diyor ki arda amma salaksın yaa nurdan ablam kim yıldırım demirören i tanımak kim ulen dedim beni mi küçümsüyosun sen mi çok akıllısın, yoksa biriniz doğumda mı karıştı nedir bu fark yanii
Sabahın ilk yorumları....'Ayyy ne konuştunuz bu kadar ya oku oku bitmedi...'
'Ay kızlar amma kaynatmışsınız okuyamam şimdi sayfaları eee nasılsınız neler aldınız kurbanlarınıza?'
'Selam kızlar gece amma döktürmüşsünüz gündüz yoksunuz ama.' Bla,bla,bla...
Yıldırım Demirören kim la? Aha yılın safı.Kızın cevabı da kapak olsun bana...:18:
yaa eğlenceyi kaçırdılar ama onlarrben isteyene özet geçerim yarın sabah
aaa bizim güdüklerin bilmedigi şey yoktur vallaayıldırım demirören de türkiye futbol federasyonu başkanı erkek olan kuzenime yıldırım demirören i arayıp maçın saatini değiştirmesini istedigimi ve onun da kabul ettigini söylemiştim de inanmıştı
Sağol şekerim telefon yetmedi kaptoba geçtim rahat yazmak için yemeğimi de aldım ohhhafiyet olsun kuzum
heehh öyle pay edeceksek jendi aramızda yeni anaokulumuz hayırlı ugurlu olsunn
Can boğazdan gelip gider derler ama ben yemeğe dayanamıyorum ya yemek için yaşayanlardanım resmenbende acıktım ama sabah basküle basıp mutlu olmak istiyorum.su içeyim
Sabahın ilk yorumları....'Ayyy ne konuştunuz bu kadar ya oku oku bitmedi...'
'Ay kızlar amma kaynatmışsınız okuyamam şimdi sayfaları eee nasılsınız neler aldınız kurbanlarınıza?'
'Selam kızlar gece amma döktürmüşsünüz gündüz yoksunuz ama.' Bla,bla,bla...
amin canım inşallahh
yaa ben örgüyü 2 güne bitirirm zatenn bir an önce çalışayımmevlenecez para lazım, bak sevgiller günü geldi geçiyor adama bi çöp alamadım
valla yeni nesil çok bilmiş bence diye tahmin ediyorum
teyzemin ikiz veletleri var biri kız biri erkek, aynı anada babada yetişme, erkek olana geçen gün yıldırım demirören le telefonla konuştum dedim inandıkız olan diyor ki arda amma salaksın yaa nurdan ablam kim yıldırım demirören i tanımak kim ulen dedim beni mi küçümsüyosun sen mi çok akıllısın, yoksa biriniz doğumda mı karıştı nedir bu fark yanii
Benden zeki çocuklarmış doğruya doğru
Sağol şekerim telefon yetmedi kaptoba geçtim rahat yazmak için yemeğimi de aldım ohhh
Can boğazdan gelip gider derler ama ben yemeğe dayanamıyorum ya yemek için yaşayanlardanım resmen
Aynen takip etmek lazım
ilahi sende öreydin bu vakte kadar madem 2 çift çorap adama.
ay ikizler çok hoşuma gider ya..bizdede var 2side kız..1,5 2 yasında aynaya bakıp kendilerini diğer eşleri sanıp isimlerini söylerlerdi:)) bilmişler herşeyden haberleri var.4 yaşında ama maşallah benım bılmediğimi bilirler 2 yıla.
ikiz olmak garip bişey sanki...:44::44::44:
öyle demeyelim deee çok bilmişler diyelim bence
ohh valla keyif sende şuann
yaa ben ona daha yılbaşından önce dedim ki sana kendi ellerimle atkı öreyim aşkımm bak havalar soğuk da gidiyor üşütmeyesin bogazınıyok yaa benm kullandıgım tek atkı galatasaray atkısı örme boşuna dedi koca kafaa ona ben daha o laftan sonraa ip vermem bee bide çorap örecekmişim hiiçç işim olmazzz
bizimkiler tüp bebe oldugu için biri kız biri erkek bide benzemiyolar da ama ikiz bebegim olmasını isterdim sanırım, bi avaz da doğarlardı işte, bi avazda da büyürlerdi ohh tam benm gibi tembel işi
Bir an önce yatmam lazım aslında yarın okul var :44: Bi yandan diyorum ilk hafta bişi olmaz yarın hediyeyi yetiştirmem lazım pfff ne bilim...
Kızçem facein var mı senin? isimden arattım bir sürü sonuç çıktı bulamadımilahi sende öreydin bu vakte kadar madem 2 çift çorap adama.
ay ikizler çok hoşuma gider ya..bizdede var 2side kız..1,5 2 yasında aynaya bakıp kendilerini diğer eşleri sanıp isimlerini söylerlerdi:)) bilmişler herşeyden haberleri var.4 yaşında ama maşallah benım bılmediğimi bilirler 2 yıla.
ikiz olmak garip bişey sanki...:44::44::44:
dersler başlamadıysa daha yarın gitme canım, hem hediye işini de halledersin aklından çıkar böylece, yoksa yarın bütün gün aklını kemirecek hediye işi
öyle demeyelim deee çok bilmişler diyelim bence
ohh valla keyif sende şuann
yaa ben ona daha yılbaşından önce dedim ki sana kendi ellerimle atkı öreyim aşkımm bak havalar soğuk da gidiyor üşütmeyesin bogazınıyok yaa benm kullandıgım tek atkı galatasaray atkısı örme boşuna dedi koca kafaa ona ben daha o laftan sonraa ip vermem bee bide çorap örecekmişim hiiçç işim olmazzz
bizimkiler tüp bebe oldugu için biri kız biri erkek bide benzemiyolar da ama ikiz bebegim olmasını isterdim sanırım, bi avaz da doğarlardı işte, bi avazda da büyürlerdi ohh tam benm gibi tembel işi
Tam başladı sayılmaz canım da ne bilim vicdan yaptım işte. Bu döenm sıkı tutmam lazım işi çünkü. Gerçi bu hafta performansım süperdi
Kızçem facein var mı senin? isimden arattım bir sürü sonuç çıktı bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?