- 2 Ekim 2013
- 458
- 92
- 123
ölüm falan deme kızz bak terlikle gelirim oraya haaagönlünü ferah tut sonuçları bekle iyi çıkarsa ne ala, eğer olumsuz bişey çıkarsa tıpta herşeyin çaresi var en kötüsünü düşünmek yok, bak toplaşır geliriz yanına vallaa
yok bee baŞlarda cok aglayıp sızladıkta.sonradan umrumda olmada içiyorum ilacı yatıyorum aşaaa:)
çok şükür benim bir şikayetim yok.herşeyın bası moral.çocugumda Allah verırse olur hayırlısıyla.
sadece küçüldümü acaba diye merak içerisine girdim.
Tatlı katilin tatlı kurbanı olur tabi ondan şey ettim yani :))demek EN katil ben görünüyorum gözüneeeee....uuuuheeee...tabi benim kurbanım tatlı dedim ya.ondan alındın, üzerine bide künefe tarifi verdin ,taptatlı oldun...
Tamam o zaman ya kış kış cinler kış kış deriz onlara hemben çiçekten ötesiyle barışmıyorum ama hadi sen yabancı değilsin bir öpücük de yeter
gell sen gel korkma bizim görünmez komşulardanburdan da beraber hülya ablanın yanına geçeriz
Tatlı katilin tatlı kurbanı olur tabi ondan şey ettim yani :))
Tamam o zaman ya kış kış cinler kış kış deriz onlara hem
Gidek ya ben oglunu mincirmak istiyorum zati.
Canim benim cok gecmis olsun ya insallah kotu bisey cikmaz icini ferah tut. Bende de prolaktin yuksekligi var kullandigim antidepresan yüzünden. Tedavi olmadim hapimin dozajini dusurtcem normale doner diye umuyorum artik
senin yaş benden de küçükmüş çocuk da olur zamanlaa o urcuk da küçülürrküçülmezse gerekirse topikcek toplaşır o uru basarız yani ne olacak kiii
Boynumda canım, haklısın hayatı güzel ve doğru yaşamak lazım gerisi boş.yani beynımızde hipofiz bezi var(hormon salgılayan organımız) 1cm büyüklüğünde...orada ıyı huylu tümör (adenom )oluşuyor,prolaktin(süt hormonu)salgılatıyor ve adet düzensizliği,gebe kalamama, kilo alımı gibi şeyler yapıyr. bayanların yuzde 30 gibi bir kısmında görülebiliyor.eger 1cm ı gecerse amelıyatla alınması gerekıyor. bla bla blaaa..neyse öyle bişe işte...
senın nerende düzleşme çıktı.?boyundaamı?
Zaten eninde sonundA ölecez,mühim olan huzurlu rahat ve güzel yaşamak.Allah a dua etmekten başka birşey gelmiyor elimzden.kul uz netıcedde.
Gelirik, döverik, giderikölüm falan deme kızz bak terlikle gelirim oraya haaagönlünü ferah tut sonuçları bekle iyi çıkarsa ne ala, eğer olumsuz bişey çıkarsa tıpta herşeyin çaresi var en kötüsünü düşünmek yok, bak toplaşır geliriz yanına vallaa
Abla ne 2.5 saati dunyanin yolu ya ama gorcem seni banane :) 3sene once sevdigimin ziyaretine gitmiştim keşke o zaman tanisaydim seni gelirdim yanina ne guzel :)
Gidelim valla super olur :)
Hemmen bakiyorum ablalarin güzeli
Anam ben korktum ya gelmesem mi
Tamam o zaman opim barisalim :))
sagolun hepiniz.Allah razı olsun canım.amaaann bir zamanı vardır herşeyin,hayırlı olsun yeterki. çok çocuk meraklısı degılım.
Boynumda canım, haklısın hayatı güzel ve doğru yaşamak lazım gerisi boş.
Gelirik, döverik, giderik
2-5 saat kuzu ya.Kestirme yol keşfetti eşim:)
Gelin bakalım ben size ne yemekler yaparımben çiçekten ötesiyle barışmıyorum ama hadi sen yabancı değilsin bir öpücük de yeter
gell sen gel korkma bizim görünmez komşulardanburdan da beraber hülya ablanın yanına geçeriz
Bu saatte meyve suyu ve simit isteyen, duramadan 'Anneeee bitttii.' deyip video değiştirmemi isteyen oğlumu mu? iyi düşün Bırcı.Tatlı katilin tatlı kurbanı olur tabi ondan şey ettim yani :))
Tamam o zaman ya kış kış cinler kış kış deriz onlara hem
Gidek ya ben oglunu mincirmak istiyorum zati.
hülya ablaaa aç kollarını biz geliyoruuzzzz
cesmınaz sen çalışmıyomusun?nıye calısmıyosun?
Yaza dogru bi daha olcturucem aklımda zaten. Ilaci kullanmaya basladiktan sonra adet düzensizliği oldu onun icin gittim doktor ilacin yapmis dedi. Cok sukur düzeldi ama antidepresanin dozajini azalttirmam lazim cocuk bu dünyada en cok istedigim şey.bence biran evvel ele al bu konuyu ...dikkatlı olmakta fayda var.prolaktın stresdende yukselıyor.
Nerde o yol geliyorum o zaman
Boynumda canım, haklısın hayatı güzel ve doğru yaşamak lazım gerisi boş.
Gelirik, döverik, giderik
2-5 saat kuzu ya.Kestirme yol keşfetti eşim:)
hulya abla neredeeeeee...
uyuyakalmıştır !:26::26::26::26:
Gelin bakalım ben size ne yemekler yaparım
Bu saatte meyve suyu ve simit isteyen, duramadan 'Anneeee bitttii.' deyip video değiştirmemi isteyen oğlumu mu? iyi düşün Bırcı.
Açtım gelin
Gelin bakalım ben size ne yemekler yaparım
Bu saatte meyve suyu ve simit isteyen, duramadan 'Anneeee bitttii.' deyip video değiştirmemi isteyen oğlumu mu? iyi düşün Bırcı.
Açtım gelin
Oğlan uyumadan ne uykusu , nerdeeeee? Face'de laf yetiştiriyorumhulya abla neredeeeeee...
uyuyakalmıştır !:26::26::26::26:
amin bebegimm Allah hepimize hayırlısını versin inşallahh
sana da geçmiş olsun hülya abla :26:
yaaa senin oğlunu ben istiyorum lütfen lütfeeennn
bizim eski komşumuzun oğlu var 5.5 yaşında, geçen cumartesi akşamı bizde kaldı. gece 12 de tam yataga yatırdım onu su alıp gelecem yanına, bi doğruldu yatakta" nulldaann ben daha akşam yemegi yemedimmm " dedii ( saat 9 la 12 arasında, 2 kutu çikolatalı süt, 1 çikolatalı gofret, 1 paket te çubuk kraker yemişti ) gittim o saatte çikolatalı ekmek hazırladım ona kocaaa 2 dilim ekmegini yedi, sonra da 2.30 a kadar çizgi film izlettirdi bana erkek çocuklarına bayılıyorum ben yaaaa
Nurdan kiz senle cocuk yuvasi mi acsak bi mimar bi mühendis is bulamadik çocuk bakalim bari
valla bana uyar burcucum yaaaama ben sadece erkek çocuklarıyla ilgilenirim kızların saçını çekesim geliyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?