Allahım benım kocamın kız versiyonu burda...
Ben de şimdi yazacaktım bu kız bana hiç laf atmıyor diye.Senle muhabbet etmez miyim ya ben? Gel bakalım yat dizime, anlat nasılsın nasıl geçti günün?
Çok sevdim bu kızı
ahhh işte keşke senin gibi bi komşum olsaydı ablaa benden bekliyo bunlar herşeyi yaa
biz 8 senedir b urda oturuyoruz, onlarda 5 ay önce taşındılar da ben ankaradan döneli 1 ay oldu hala görmedimcidden merak ediyorum evdende mi çıkmıyo bunlar yaa ya da ben hiç evden çıkmıyorum bu da olabilir tabi
Bu konuda çok ciddiyim insanlar komşum olmak içi nev değiştirmeye kalkıyorÇok iyi bakıyorum galiba.Kekler , pastalar, börek, çörek...Alt katımda 2 bekar öğretmen var.Bayan..Kuzularım diye seviyorum Ama onlara da öğrettim artık onlar bana getiriyorlar [/B]
ayakkabılarını içeri mi alıyorlar ordan takip et dışarda terlik falan yokmu:44::44:
Ben de şimdi yazacaktım bu kız bana hiç laf atmıyor diye.Senle muhabbet etmez miyim ya ben? Gel bakalım yat dizime, anlat nasılsın nasıl geçti günün?
Çok sevdim bu kızı
bizim eskiden bi karşı komşu vardı bide antepliannemler yokken bir kere yemek yapmak zorunda kalmıyordum yani
şimdi her akşam mutfak yolu düşüyor banahaftaya kardeşim de yok açlıktan kurur kalırım artık
kız benıde sevin beee...ezik gibi kenarda kala kaldım...
aaaa kötü bişey mi bu yaa bak sevmişsin adamı almışsın işte daha ne olsaunn
burcuu artık hülya abla beni senden daha çok seviyo kusura bakmaa seni üzdük ama gerçek buu
aaa ben de çok sevdim valla seni ablaa
kapının önündeki ayakkabılar sürekli değişiyorbi ara ayak sesi dinliyordum ama yine de bişey yakalayamadım görünmezler mi acabaa
:13: Burcum'un yeri ayrı ama iki kolum var birinin altına sen diğerinin altına o girer sorun yok
Antep'li bir patronum vardı kadın 10 dakikada bir yemek yapardı hem de onu - bunu karıştırır çok malzeme istemezdi.Parmaklarını yerdin.Çok güzel yemek yaparlar.
Kuzum benim ya iş oldu ha, çok sevindim.Burcucum bu iş olmuş, süper bir şey sen kar küresi hazırlayamadım diye mi üzülüyosun? Allah müstakını versin.İstanbul'u hiç ama hiç düşünmüyorum bebeğim gelemem anam oralara ben yaşlı ve asabi ve huysuz ve gıcık bir kadınım..Litfen, litfen..Aslinda hersey cok iyi basladi oglen staj başvurusu yaptım tip fakultesine %99 oldu ucuyodum havaya aksama sevdigime resmimizin oldugu bi kar kuresi hazirlayayim dedim beceremedim sinirden oturup aglayacaktim artik neyse yarin yapicam insallah.
Bide seninld muhabbet etmeyi cidden cok özledim ben ya keske ayni sehirde olsak. Tayini istanbula aldirsaniza :)))))
:13: Burcum'un yeri ayrı ama iki kolum var birinin altına sen diğerinin altına o girer sorun yok
Antep'li bir patronum vardı kadın 10 dakikada bir yemek yapardı hem de onu - bunu karıştırır çok malzeme istemezdi.Parmaklarını yerdin.Çok güzel yemek yaparlar.
Yasin kac abla diye mi bagrima basayim arkadas diye mi :)
öyle kolay kolay görünmezler.sen dikkatini topla iyice üzerlerinde yoğunlaş,hemen 2 ayak sesi duydum diye sevinme ayakkabıları iyi takip etmelisin. ancak ozman görebilirsin karşı komşunu
Saçını başını yolarım görürsün o benim ablam
Ne cirkefmisim ben ya
Anammm, benim tanıdığım Burcu, sakin,ılımlı , neşeli hayat dolu bir kızdı.Ne yaptılar sana bebeğim?:18:Saçını başını yolarım görürsün o benim ablam
Ne cirkefmisim ben ya
öyle kolay kolay görünmezler.sen dikkatini topla iyice üzerlerinde yoğunlaş,hemen 2 ayak sesi duydum diye sevinme ayakkabıları iyi takip etmelisin. ancak ozman görebilirsin karşı komşunu
burcumu ben de çok severim ki :118: ben de sarılırım bi yandan ona aramızda lafı olmaz
yaa evet anteplilerin öyle bir yetenegi oluyor valla ooyyy oyyy ne özlüyorum şimdi o günleri3 gündür bezelye yiyorum yanii bi bitmedi yemek
Kuzum benim ya iş oldu ha, çok sevindim.Burcucum bu iş olmuş, süper bir şey sen kar küresi hazırlayamadım diye mi üzülüyosun? Allah müstakını versin.İstanbul'u hiç ama hiç düşünmüyorum bebeğim gelemem anam oralara ben yaşlı ve asabi ve huysuz ve gıcık bir kadınım..Litfen, litfen..
Sen de gel kucağıma otur yer kalmadı
Bende seviyorum ki sizi :) mutly oldum ya sinir falan kalmadi bak :)burcumu ben de çok severim ki :118: ben de sarılırım bi yandan ona aramızda lafı olmaz
yaa evet anteplilerin öyle bir yetenegi oluyor valla ooyyy oyyy ne özlüyorum şimdi o günleri3 gündür bezelye yiyorum yanii bi bitmedi yemek
Kuzum benim ya iş oldu ha, çok sevindim.Burcucum bu iş olmuş, süper bir şey sen kar küresi hazırlayamadım diye mi üzülüyosun? Allah müstakını versin.İstanbul'u hiç ama hiç düşünmüyorum bebeğim gelemem anam oralara ben yaşlı ve asabi ve huysuz ve gıcık bir kadınım..Litfen, litfen..
Sen de gel kucağıma otur yer kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?