- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.626
Sağol canım, tez zamanda kavusursunuz ikiniz de sevdklerinize inşallah ya :/
Amin kuzum,sen de asker beklemişsin 15 ay... Cefa çekmeden sefa olmuyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım, tez zamanda kavusursunuz ikiniz de sevdklerinize inşallah ya :/
Bi an önce kavuşursunuz inşallah,uzaklık gerçekten çok zor.
perşembe akşam eğitim bittikten sonra istanbuldan yola çıkacak daa buraaya gelmesi en erkn 10 bu bulur, ben çıkamam ki o saattee mona ya da yazdım yukarda bizde hep harettik ancak kavuşmaya çalışıyoruzi kahrolsun iş hayatı
senin haftasonu bitiyo dimi hasret
Yok mu ufukta evlilik falan canım?
2 günlüğüne evet.
Amin kuzum,sen de asker beklemişsin 15 ay... Cefa çekmeden sefa olmuyor.
kısmetse eylül ekim gibi var
ilaç gibi gelir valla o 2 gün
Aman ne kalmış şunun şurasında kız :) bizim daha seneler var
kısmetse eylül ekim gibi var
ilaç gibi gelir valla o 2 gün
Sorma canım ömrümün yarısı gitti resmen, doğuda yaptı bide o mu askerdi ben mi bilemedim. Hala aklıma gelince duygulanıyorum :))
Dimi ?
Oyyy. Çok şükür bitmiş,benim herif de Ağustos ayında gidecek,kısa dönem.
yaa az kalmış gibi geliyo daa hem çok istiyorum hem çok korkuyorum
sizin ne zaman kısmetse
Dimi ?
Oyyy. Çok şükür bitmiş,benim herif de Ağustos ayında gidecek,kısa dönem.
askerlik bir erkek için çok gerekli de biz bekleyenler için ne zor iş yahuu afyonda şöför olarak yaptı benm paşa ona ragmen msj atamadıgı zaman bütün felaket senaryoları geçiyordu aklımdan
yuva kurmak kolay değil canım ama sevdiğine kavuşacaksin sonuçta :) maddi manevi büyük bi sorumluluk evlenmek.
Bizim daha 3 sene var gibi canım benim okulum bitecekte iş bulacam da evlenicez. Manevi olarak hazırız da maddiyat sıkıştırıyor biraz bizi.
Kıyamam Allah tez zamanda gidip gelmeyi nasib etsin canim sana da sabır versin Inşallah.
yuva kurmak kolay değil canım ama sevdiğine kavuşacaksin sonuçta :) maddi manevi büyük bi sorumluluk evlenmek.
Bizim daha 3 sene var gibi canım benim okulum bitecekte iş bulacam da evlenicez. Manevi olarak hazırız da maddiyat sıkıştırıyor biraz bizi.
Kıyamam Allah tez zamanda gidip gelmeyi nasib etsin canim sana da sabır versin Inşallah.
Asker öğretmenlik olursa çok iyi olacak. Ben de yakınına atanırsam hobaaa..
Amin canım sağ ol. Biz de seneye yaz diyoruz ama bakalım hayat ne gösterecek.
Ben yattım güzellerim,iyi geceler.
Günaydınnnn, çekiliş güzelleri uykucu çıktıBen de dün katıldım listeye, sohbete katılayım diye geldim ama kimsecikler yokgünaydın çekiliş güzelleriiiii
Günaydınnnn, çekiliş güzelleri uykucu çıktıBen de dün katıldım listeye, sohbete katılayım diye geldim ama kimsecikler yok
ben de şimdi çıkıyom maalesef ama en kısa zamanda dönücem işlerimi halledip miskinlik yapmak istiyorum ofiste hava da yağmurlu tam miskinlik havası
merhaba bu arada özge ben