- 24 Ağustos 2013
- 2.155
- 179
- 173
- 40
Günaydınnnnnnn
özgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesen beni istemiyooon artık
ben seni niye istemiyim minnak kuşummmmmm sefiyomm senii beeennnn
buluşamıyooz emmee
kocişe hediye organizasyon kurbana hediye derken böyle oldu sanırsam özledimde seniama en kısa zamanda bulusaaaalmm :26:
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr günaydınnnnn
Biliyorsunuz bazı sebeplerden daha önce muhabbete katılamadım. Tam katılayım dedim, bu sefer de ev telefonum ve internetim arıza yaptı. 3 gündür ne çektim internetsizTelefonla da kolay olmuyor ne yazıkki takip etmek
Şimdiiii, bir şey soracağım. Geraniocum ilk sayfada yazmamış. Arada muhabbette geçmiş yalnızca ve bu yüzden benim bilgim yok. Hediyeler içerisinde zorunlu olan şeyler neler? Yılbaşı çekilişinde çamaşır, çikolata ve mektup idi. Şimdi yine aynı mı?
kocişe hediye organizasyon kurbana hediye derken böyle oldu sanırsam özledimde seniama en kısa zamanda bulusaaaalmm :26:
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr günaydınnnnn
Biliyorsunuz bazı sebeplerden daha önce muhabbete katılamadım. Tam katılayım dedim, bu sefer de ev telefonum ve internetim arıza yaptı. 3 gündür ne çektim internetsizTelefonla da kolay olmuyor ne yazıkki takip etmek
Şimdiiii, bir şey soracağım. Geraniocum ilk sayfada yazmamış. Arada muhabbette geçmiş yalnızca ve bu yüzden benim bilgim yok. Hediyeler içerisinde zorunlu olan şeyler neler? Yılbaşı çekilişinde çamaşır, çikolata ve mektup idi. Şimdi yine aynı mı?
benım katılım sen olabılırmısın ki acabaaaaaa??????????????
Günaydın tatlı annecik
Zorunlu hediyeler çikolata,mektup ve çamaşır ama çamaşır almaya utanıyorum diyenler ayna veya tarak alabiliyorlar
ağlarımm amaaaa coook ağlarııımmmhe hebu ilişki böyle yürümüyor artık çok yıprandım. gururum kırıldı daha fazla birbirimizi kırmadan ayrılalım
sen evlimisn sefilmine aldın eşine
sen evlimisn sefilmine aldın eşine
hoşgeldinsenin kurbanın şal seviyodu dımı ben kurbanın olabilirim sev beni
Sağol tatlım yaaa. Yaa çamaşır almaktan utanılır mı hiç. Giydiğimiz şey işte
ağla ağla donunu bağla .........ne zaman görüşebiliruuuuuuukvallahı evde sıkılıyom gari sınır hastası ettin beniiiiiiiii:18::18::18::18::18::18::18::18:
Sağol tatlım yaaa. Yaa çamaşır almaktan utanılır mı hiç. Giydiğimiz şey işte
Günaydın hanımlar........
Ben kurbanıma seksi bir külot almıştım...
Bugün avm ye gidip eksikleri tamamlayacağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?