Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy bu adamlar ne kadar huysuz yahuuu biz ortak dizi de bulamayız gibi geliyor da henuz o kısmı düşünmüyorum
hoşgeldin canım topiğin sahibi arkadaşımız öğrenci olduğu için büyük ihtimalle ders çalışıyo senide en yakın vakitte eklerGünaydınlar,
Bütün sayfaları okuduğuma göre beni de ekleyebilirsiniz
Günaydınlar,
Bütün sayfaları okuduğuma göre beni de ekleyebilirsiniz
kuzum ben sana hemen film önereyim the walking dead teen wolf ve Supernatural hepside çok güzel
hoşgeldin canım topiğin sahibi arkadaşımız öğrenci olduğu için büyük ihtimalle ders çalışıyo senide en yakın vakitte ekler
Ekliyorum hemen hoşgeldin :))))
Canım The walking dead ve supernatural çoktan bitti hastasıyız hatta teen wolf vampir dizisi mi? The wampire diares izliyorum onun yerine benziyorlar mı ?
Yok canım tatildeyim Şubat 10a kadar :) Ders yok
hoşgeldin canım topiğin sahibi arkadaşımız öğrenci olduğu için büyük ihtimalle ders çalışıyo senide en yakın vakitte ekler
Hoşbuldumm
Nasılsınız bakalım. Tuba ben. İstanbulda yaşıyorum. 22,5 yaşındayım Bekarım
Hoşbuldumm
Nasılsınız bakalım. Tuba ben. İstanbulda yaşıyorum. 22,5 yaşındayım Bekarım
hoş geldinnn :)) nasılsınnn
teş.ler canım saol sen nasılsın bende ümran 24 ama 4 ay sonra 25 olacağım
Hoşbuldum ,iyiyim canım sen nasılsın ? Nasıl gidiyor çalışmalar
şimdi diğer topiğe bakacağım sabahtan beri giremiyordum kk ya
İyiyim bende iş yerinde boş boş oturuyorum an itibariyle
Böyle boşken biraz ders çalışsam iyi olacak aslında
bende iyiyimm :)) uzun zamandır ders çalışmıyorum ya şimdi çalışmaya başlayınca biraz sıkılıyorum ama dayanmaya çalışıyorum biraz ders yapıyorum sonra buraya geliyorum çok sıkmıyorum
Canım başlarda biraz sıkılırsın ama daha sonra alışıyor insan
Bende başlarda çok sıkılmıştım şimdi ders çalışmayınca rahat edemiyorum
Canım The walking dead ve supernatural çoktan bitti hastasıyız hatta teen wolf vampir dizisi mi? The wampire diares izliyorum onun yerine benziyorlar mı ?
Yok canım tatildeyim Şubat 10a kadar :) Ders yok
sen üniv de okumuyor muydun
Amerikan Horror Story izlediğimiz dizi.
Ve kesinlikle tek geçerim.
teen wolf wampir dizisi canım o da güzledir ama Fringe yi izlemediyesen kesinlikle izle derim benim favorim